Şimdi Ara

LG g2 arka kamera cami çizik ve kir sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanki şeffaf bi naylonla kaplanmış ama naylon da eskimiş gibi bi hali var fotoğraflar çok kötü ve odaklama problemi var telefonun.

http://m.n11.com/lg-g2-orj-kamera-lens-on-off-ve-ses-tusu-P104736923
    Şu linkteki parçayı satın aldım ancak orijinal değil galiba plastik yapısı var

Sadece lens olarak satılan yerler de var tabii onlar da üstteki parçayla aynı fiyat ama orijinal cam mi bilmiyorum
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-arka-kamera-cami-arka-cam-d802-d800-2renk-226431979

Yurtdışından da var 21 liraya ama 1 ay beklemek var işin ucunda

http://m.aliexpress.com/item/32223879852.html?productId=32223879852&productSubject=Replacement-Original-For-LG-G2-D800-D802-Back-Housing-Camera-Lens-Glass-Cover-Black-White-Color&spm=2114.01010208.3.10.4nIsDg&ws_ab_test=searchweb201556_0%2Csearchweb201602_3_10037_10017_507_10032%2Csearchweb201603_7&btsid=1d871b73-4d07-4925-9278-921b08c37ded&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Sizce nasıl bi yol izlemeyelim başına bunun gibi sorun gelenler ne yaptı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim cihazda böyleydi, fakat g2'nin kamerası zaten kötü olduğu için takmıyordum,

Gece çekimleri kötüydü, gündüzde fark etmiyordu. Bence boşa masraf yapma, değişince de pek bir düzelme olmayacak.

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Benim cihazda böyleydi, fakat g2'nin kamerası zaten kötü olduğu için takmıyordum,

Gece çekimleri kötüydü, gündüzde fark etmiyordu. Bence boşa masraf yapma, değişince de pek bir düzelme olmayacak.

haklısınz da kuzenimin g2sinden çekiliş bi foto var  LG g2 arka kamera cami çizik ve kir sorunu

ama benimki böyle çekmiyor, gereksiz parlaklık var renk değerleri ayarsız. en üstteki parçayı aldık bu arada plastik gibi. orijinali diyebileceğimiz parçalardan ya da lenslerden nerede buluruz ya da bu aldığımız parçayı taksak eskisinden daha iyi olur mu ki

bide benimkinin fotosu yok ama yakın bi örneğini buldum bu resmin az temiz hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 22 Haziran 2016; 12:37:07 >

• Aynı sorun bende de var. ÇÇözüm bulursan haber et lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

Aynı sorun bende de var. ÇÇözüm bulursan haber et lütfen

Tamam hocam

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.