Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
3
Favori
27.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realasim

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Higuain konusunda yanılmayacağımı biliyordum italya onun için basit kalacak, ama Callejon'u hiç tahmin etmemiştim bu sene +15 atarsa şaşırmam.

callejon çok iyi gidiyor bugünde gol bekliyorum ondan,higuain de çok iyi oynuyor takım bu sene oynamayı öğrenmiş basit hata yapmıyoruz

Alıntıları Göster
    Bu maç gerçekten izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu maç gerçekten izlenir

Alıntıları Göster
    GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HİGUAİİİİN 1-0 FORZA NAPOLİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Adamım attı.
    INSIGNEEEEEEEEE 2-0 İNANILMAZ GOOOOL FORZA NAPOLİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: system44

2-0 insignie
    Doğruyu söylemek gerekirse güzel oynadınız,ve hakkınız olan maçı 2-1 lik skorla aldınız.Tebrikler...

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Doğruyu söylemek gerekirse güzel oynadınız,ve hakkınız olan maçı 2-1 lik skorla aldınız.Tebrikler...

Alıntıları Göster
    Gonzalo yine attı ve yanıltmadı beni, Real'e uymadı ama kesinlikle Top Class bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Gonzalo yine attı ve yanıltmadı beni, Real'e uymadı ama kesinlikle Top Class bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    GON-SA-LOOOO I-GU-A-YINNNN

Ne güzel meslek bu böyle, koysunlar beni Bernebau'ya sabaha kadar bağırayım.

Beşiktaş JK /\/ Real Madrid CF

• quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Avrupanın en iyi 4 takımından biri dortmunddur.. aynı zamanda taraftarlarımızda dost,umarım beraber çıkarız gruptan

Orijinalden alıntı: Real Madrid

birde bizim taraftarların koyuluğundan bu durum böyle :D yoksa bir valenciada,unitedte city de böyle şeyler olmaz ama madrid barca,özellikle dortmund ve beşitaşta olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

birde bizim taraftarların koyuluğundan bu durum böyle :D yoksa bir valenciada,unitedte city de böyle şeyler olmaz ama madrid barca,özellikle dortmund ve beşitaşta olur

Alıntıları Göster
    Adamın adı Decibel Bellini beyler Cavani de çok pis gaza getirirdi takımı

Bu arada realasim Real ile Barça da bu tarz şeylerin olacağını sanmam ama olurda bir gün Bernabeu'ya yolumuz düşerse fethederiz orayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Bu arada realasim Real ile Barça da bu tarz şeylerin olacağını sanmam ama olurda bir gün Bernabeu'ya yolumuz düşerse fethederiz orayı :)

yok panpa o takma adı gerçek adı daniele bellini ama şu gerçekki taraftarı çok fena gaza getiriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

yok panpa o takma adı gerçek adı daniele bellini ama şu gerçekki taraftarı çok fena gaza getiriyor

Alıntıları Göster
    Bu hafta Rigore per il milan-Napoli umarım alırız maçı

• quote:

Bu hafta Rigore per il milan-Napoli umarım alırız maçı

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=Xr-eDxkSDOc#t=13 İnter taraftarlarından ırkçılık.. Ben anlamıyorum bunu niye san paoloda yapmıyorlar denesinler bakalım san paoloda ama bunlar faşist oldukları için ancak kendilerine göre yerde küfür eder,ırkçılık yaparlar buyrun gelin san paoloya korkak herifler #NORDMERDA

• Napoli'yi hayranlikla izliyorum. Lig, avrupa dinlemeden doludizgin gidiyor takim

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Mükemmel gidiyorsunuz beyler. Benitez den boyle bir takim hiç beklemezdim.
    Çok güzel gidiyoruz reina ayrı bir profesyonellik katıyor takıma Milanı 27 yıl sonra milanoda yenmek ayrıca bir başarı,milan en azından inter gibi ırkçı değil başarılar milan

Çok güzel gidiyoruz reina ayrı bir profesyonellik katıyor takıma Milanı 27 yıl sonra milanoda yenmek ayrıca bir başarı,milan en azından inter gibi ırkçı değil başarılar milan

Alıntıları Göster
    Bu cannavaro ne zaman dubai ye gider ya yeter artık oynatmayın şu adamı her maç batırıyor yediğimiz gol bedava 1 kaleyi tutan şut ilk yarıda o da gol gelde küfür etme

• quote:

Bu cannavaro ne zaman dubai ye gider ya yeter artık oynatmayın şu adamı her maç batırıyor yediğimiz gol bedava 1 kaleyi tutan şut ilk yarıda o da gol gelde küfür etme

Alıntıları Göster
    arsenale yenildik malum higuain ve maggio sakat mesto ve britos döktürdü zaten britosun genel görüntüsü ortada,pandevin kasa kalkmıyor zaten higuain oynasa şansımız olabilirdi,bu hafta emekçinin takımı livorno ile oynayacağız yenemeyeceğimizi düşünüyorum.

• quote:

arsenale yenildik malum higuain ve maggio sakat mesto ve britos döktürdü zaten britosun genel görüntüsü ortada,pandevin kasa kalkmıyor zaten higuain oynasa şansımız olabilirdi,bu hafta emekçinin takımı livorno ile oynayacağız yenemeyeceğimizi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    İnter 0-2 Roma goller totti(2) haftaya romayı yendik yendik daha da kimse durduramaz romayı

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.