Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HİGUAİİİİN 1-0 FORZA NAPOLİ
  • Adamım attı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • INSIGNEEEEEEEEE 2-0 İNANILMAZ GOOOOL FORZA NAPOLİ
  • 2-0 insignie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruyu söylemek gerekirse güzel oynadınız,ve hakkınız olan maçı 2-1 lik skorla aldınız.Tebrikler...
  • Gonzalo yine attı ve yanıltmadı beni, Real'e uymadı ama kesinlikle Top Class bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
  • GON-SA-LOOOO I-GU-A-YINNNN

Ne güzel meslek bu böyle, koysunlar beni Bernebau'ya sabaha kadar bağırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Doğruyu söylemek gerekirse güzel oynadınız,ve hakkınız olan maçı 2-1 lik skorla aldınız.Tebrikler...

Avrupanın en iyi 4 takımından biri dortmunddur.. aynı zamanda taraftarlarımızda dost,umarım beraber çıkarız gruptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

GON-SA-LOOOO I-GU-A-YINNNN

Ne güzel meslek bu böyle, koysunlar beni Bernebau'ya sabaha kadar bağırayım.

birde bizim taraftarların koyuluğundan bu durum böyle :D yoksa bir valenciada,unitedte city de böyle şeyler olmaz ama madrid barca,özellikle dortmund ve beşitaşta olur

• Adamın adı Decibel Bellini beyler Cavani de çok pis gaza getirirdi takımı

Bu arada realasim Real ile Barça da bu tarz şeylerin olacağını sanmam ama olurda bir gün Bernabeu'ya yolumuz düşerse fethederiz orayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Adamın adı Decibel Bellini beyler Cavani de çok pis gaza getirirdi takımı

Bu arada realasim Real ile Barça da bu tarz şeylerin olacağını sanmam ama olurda bir gün Bernabeu'ya yolumuz düşerse fethederiz orayı :)

yok panpa o takma adı gerçek adı daniele bellini ama şu gerçekki taraftarı çok fena gaza getiriyor

• Bu hafta Rigore per il milan-Napoli umarım alırız maçı
  • http://www.youtube.com/watch?v=Xr-eDxkSDOc#t=13 İnter taraftarlarından ırkçılık.. Ben anlamıyorum bunu niye san paoloda yapmıyorlar denesinler bakalım san paoloda ama bunlar faşist oldukları için ancak kendilerine göre yerde küfür eder,ırkçılık yaparlar buyrun gelin san paoloya korkak herifler #NORDMERDA
  • Napoli'yi hayranlikla izliyorum. Lig, avrupa dinlemeden doludizgin gidiyor takim

• Mükemmel gidiyorsunuz beyler. Benitez den boyle bir takim hiç beklemezdim.

• Çok güzel gidiyoruz reina ayrı bir profesyonellik katıyor takıma Milanı 27 yıl sonra milanoda yenmek ayrıca bir başarı,milan en azından inter gibi ırkçı değil başarılar milan
  • Bu cannavaro ne zaman dubai ye gider ya yeter artık oynatmayın şu adamı her maç batırıyor yediğimiz gol bedava 1 kaleyi tutan şut ilk yarıda o da gol gelde küfür etme
  • arsenale yenildik malum higuain ve maggio sakat mesto ve britos döktürdü zaten britosun genel görüntüsü ortada,pandevin kasa kalkmıyor zaten higuain oynasa şansımız olabilirdi,bu hafta emekçinin takımı livorno ile oynayacağız yenemeyeceğimizi düşünüyorum.
  • İnter 0-2 Roma goller totti(2) haftaya romayı yendik yendik daha da kimse durduramaz romayı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.