Selamlar, iPhone 13 telefonumun karanlıkta video çekerken bu şekilde yansıma yaptığını fark ettim. Ürünü daha yeni aldım 14 günlük iade süreci içindeyim. İnternette araştırdığımda bunu yaşayan epey insan olduğunu da gördüm. Epey can sıkıcı, o videosunu paylaşıyorum. Videoda gördüğünüz yansımaları çıplak gözle ben görmüyorum. Yalnızca telefonun kamerasına yansıma yapıyor. (Karanlık odada yalnızca TV ekranı açık) Forumda video paylaşamadığım için icloud linki ve ekstra fotoğraf ekliyorum. Fotoğrafta anlaması biraz güç. https://www.icloud.com/photos/#0154fF-U1YvbXyxvwkiz_Dd1w (Videolar) Videoyu göremeyenler için fotoğraflar: ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar belirtmek istiyorum bu yansımayı kendi gözümle göremiyorum. Bunu daha iyi anlatabilmek için (videoyu göremeyenler için) elimi kamera lensinin üstüne koyduğumda yansıma elimin üstünde beliriyor. ![]() Yabancı kaynaklarda, YouTube videolarında bu problemi yaşayan epey insan olduğunu gördüm. Bir kısmı böyle kullanmaya devam ediyor, bir kısmı da ürünü iade etmiş. iPhone 11 ve üstü kullanan tüm arkadaşlar aynı ışık şartlarında kendi telefonlarına da aynı testi yapabilirler mi? Video modunda çok daha fazla belli oluyor. Sayın üyelerimizden yardım istiyorum. Bu telefonları kendimizi aşırı zorlayarak alıyoruz, problemli cihaz ise iade etmek istiyorum. Ancak tüm iPhone'larda varsa maalesef yapacak bir şey yok. Teşekkürler. |
IPhone 13 Kamera Yansıma Problemi

-
-
Lens flare. Hepsi öyle yapacak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 23 Mart 2023; 1:16:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.5 yıl iPhone 11 kullandım böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Maalesef elimde değil şuanda yoksa karşılaştırma yapardım.
Ancak bunun normalleşmesi biraz garip geldi? Kamerası ile pazarlanan bu telefonların böyle çekmemesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Bu arada sokağı çektim biraz önce sokaktaki tüm lambalarında lens flare yuvarlak küçük toplar şeklinde yansımaları geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 23 Mart 2023; 1:29:31 > -
Öyleyse normal mi diyoruz hocam bu probleme, iade etmekte istemiyorum çok iyi bir fiyata aldım piyasaya göre
-
Şimdi 13 ile karanlık ortamda aynı şeyi test ettim video/fotoğraf böyle bir yansıma sorunu yaşamıyorum
-
Hocam Dxomarkt sitesinde de paylaşmışlar lens flare yapıyor diye. Karanlık ortamda ekranda beyaz olan şeyler parlama yapıyor. Siz de fotoğraf koyabilir misiniz rica etsem?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 23 Mart 2023; 6:49:38 >
Benzer içerikler
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- uluslararası dolaşım nedir
- iphone alarm sesi kısma
- iphone şarjdayken dokunmatik çalışmıyor
- yurt dışı telefon 2 yıl sonra satılabilir mi
- iphone fotoğraf gizleme
- iphone 17 özellikleri ne olacak
- e sim nedir
- yurtdışından gelen telefon pasaportsuz nasıl açılır
- telefon ısınması neden olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X