arkadaşlar merhaba düşmeye darbeye dayanıklı ön ve arka kamerası güzel(kamerasını ortada ve yuvarlak istiyorum) bataryası güçlü (şarjı 2 gün idare etsin) arka kapağı cam. orta segment bi telefon tavsiye eder misiniz not:eski telefonum samsung a5 di 7 yıl kullandım defalarca düştü bi şey olmadı ekran vs sadece batarya öldü artık normal olarak. ağırlık ve incelik olarak olduğu kadar şu an tüm telefonlar ağır malesef onu esnetebilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şekerkiz63 -- 31 Ocak 2023; 18:52:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
batarya ve kamerası iyi ince hafif şık telefon tavsiyesi

-
-
arkadaşlar telefonsuzum şu an acil tavsiye lütfen almam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine Samsung ile devam et sen, ama hangi modeli olur bilemiyorum.
-
Bütçeye göre bu iş. Telefon işletim sistemi sürümü de önemli. Şurada bir liste yaptım 15000tl aşağısı için hafiften ağıra doğru giden telefonlar.
-
link açılmadı malesef bütçem 5 bin - 10 bin arası
Batarya ve kamerası iyi, ince, hafif ve şık bir telefon için birkaç öneri:
- Samsung Galaxy S21 Ultra: İyi bir batarya ve harika bir kamera deneyimi sunar.
- iPhone 12 Pro Max: İyi bir batarya, harika kamera ve şık tasarım sunar.
- Oneplus 9 Pro: İnce ve hafif tasarımı ile birlikte harika bir batarya ve kamera deneyimi sunar.
- Xiaomi Mi 11: Düşük fiyat etiketi ile birlikte ince ve hafif tasarım, iyi bir batarya ve kamera deneyimi sunar.
Not: Bunlar sadece örneklerdir ve kişisel tercihlerinize göre değişebilir. Ayrıca, telefonların performansı ve özellikleri güncellemelere ve fiyat değişikliklerine göre de değişebilir.
-
merhaba cevap için teşekkür ederim biraz değiştirdim ben
kameranın ortada ve yuvarlak olmasını istiyorum incelik ve hafiflik onu esnettim olmasada olur tüm telefonlar ağır artık.
5 g olsun istiyorum arka kapak cam olmalı ve şarjı iyi gitmeli
fiyat maksimum 10 bin yurt dışı cihaz alcam
Şu cihaz nasıl? Kameranın ortada olup 10000 altı tek bu var Epey sitesinde:
epey
Xiaomi Mi 10T Lite 128 GB Cep Telefonuhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-mi-10t-lite-128gb.html -
teşekkür ederim güzel bu alabilirim güncelleme alıyorsa halen
oneplus 9 pro nasıl harika bir batarya deneyimi sunuyor merak ettim. kopyala yapıştır falan mı yapıyorsunuz
-
Ne aldınız memnun musunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz kullanıyormusunuz bende batarya performansını merak ediyordum oneplus 9 yada prosu düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X