Şimdi Ara

Dokunmatik Ekran ve Ekran Çizik Giderici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
35.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Xperia x10 sahibiyim 1-2 tane ufak çizik var telefonda bu üründen satın aldımhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otsv1100500001003 fakat kimi yerde dokunmatik ekranlarda pek iyi sonuç vermediği yazarken kimi yerlerde kılcal çizikler için iyi bir ürün denmiş. Aranızda daha önce kullanmış olan tecrübelerini paylaşabilirmi ve ya bilen varsa dokunmatik ekranlarda nasıl sonuç verir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoukenClemenza -- 8 Ağustos 2011; 9:31:49 >

• dostum onun bunun dediğini boşver :D zaten satın almışın sen denedin mi?
  • sadece hafif çizikleri alıyodur bana göre.
  • Deneyiver bari de bize de söyle. Almışsın o kadar şimdi kullanmamak saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 10 Ağustos 2011; 8:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoukenClemenza

Selamlar. Xperia x10 sahibiyim 1-2 tane ufak çizik var telefonda bu üründen satın aldımhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otsv1100500001003 fakat kimi yerde dokunmatik ekranlarda pek iyi sonuç vermediği yazarken kimi yerlerde kılcal çizikler için iyi bir ürün denmiş. Aranızda daha önce kullanmış olan tecrübelerini paylaşabilirmi ve ya bilen varsa dokunmatik ekranlarda nasıl sonuç verir?

hocam ben yardımcı olayım almış ve denemiş biri olarak ki siz de riske girmeyin kullanıp; bu ürün birincisi sadece çok ince kılcal dediğimiz çizikleri gideriyor, öyle derin sayılan çiziklerde etkili değil. ikincisi dokunmatik ekranlarda tavsiye edilmez uyarısı farkındaysanız türkçe çevirisinde yazılmış, bir de orjinal ingilizce kullanım talimatına bakın şunu yazar; ''do not use on touchscreens and pc screens'' yani, dokunmatik ekranlarda ve bilgisayar ekranlarında kullanmayınız. ekranınız kapasitifse bu ürün çizikleri çıkartma yöntemi dolayısıyla (ekranı aşındırma yoluyla) ekranın hemen altına yerleştirilmiş olan dokunma sensörlerini de yokedecektir. basmatik (rezistif) ekranlarda bir sıkıntı yaratmıyordur ama sizinki kapasitif bildiğiniz gibi. karar sizin ama riske girmeyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Toprak__ -- 16 Ağustos 2011; 22:10:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __Toprak__

quote:

Orijinalden alıntı: GoukenClemenza

Selamlar. Xperia x10 sahibiyim 1-2 tane ufak çizik var telefonda bu üründen satın aldımhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otsv1100500001003 fakat kimi yerde dokunmatik ekranlarda pek iyi sonuç vermediği yazarken kimi yerlerde kılcal çizikler için iyi bir ürün denmiş. Aranızda daha önce kullanmış olan tecrübelerini paylaşabilirmi ve ya bilen varsa dokunmatik ekranlarda nasıl sonuç verir?

hocam ben yardımcı olayım almış ve denemiş biri olarak ki sen de riske girme kullanıp; bu ürün birincisi sadece çok ince kılcal dediğimiz çizikleri gideriyor, öyle derin sayılan çiziklerde etkili değil. ikincisi dokunmatik ekranlarda tavsiye edilmez uyarısı farkındaysanız türkçe çevirisinde yazılmış, bir de orjinal ingilizce kullanım talimatına bakın şunu yazar; ''do not use on touchscreens and pc screens'' yani, dokunmatik ekranlarda ve bilgisayar ekranlarında kullanmayınız. ekranınız kapasitifse bu ürün çizikleri çıkartma yöntemi dolayısıyla (ekranı aşındırma yoluyla) ekranın hemen altına yerleştirilmiş olan dokunma sensörlerini de yokedecektir. basmatik (rezistif) ekranlarda bir sıkıntı yaratmıyordur ama sizinki kapasitif bildiğiniz gibi. karar sizin ama riske girmeyin derim

Çok haklısın kardeşim sadece Resiztifte denenebilir.

• aynen ya sonucu bekliyorum hocam, bende almayı düşünüyorum. Teknoloji marketlerde varmıdır acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğiniz markanın ismi nedir hepsi buradada bulamadım linkten ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwarlock

bahsettiğiniz markanın ismi nedir hepsi buradada bulamadım linkten ürünü

Hocam tarihe baktınız mı o ürün kalkmıştır artık. konu baya eski. zaten tavsiye etmiyorum. işe yaramıyor.
  • [DHVideo=]http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/displex-ekran-cizik-giderici_02.060.9063.0001.htm

bu ürün hakkında bi fikri olan var mı benim elimde bozuk 24 inç bi monitör var. ürünü alıp ilk önce onun üstünde bi arge yapıp sonra kendi monitörümde uygulamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwarlock

[DHVideo=]http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/displex-ekran-cizik-giderici_02.060.9063.0001.htm

bu ürün hakkında bi fikri olan var mı benim elimde bozuk 24 inç bi monitör var. ürünü alıp ilk önce onun üstünde bi arge yapıp sonra kendi monitörümde uygulamayı düşünüyorum.

Hocam konunun başında yazmıştım izlenimlerimi, ürün normal ekranlar için kullanışlı fakat derin çiziklerde etkili değil. Dokunmatik ekranlar içinse kesinlikle sakıncalı, zarar veriyor. ürünün çalışma mantığı ekran camını bir miktar çözüp, aşındırıp çizikleri doldurmak. Dolayısıyla dokunmatik olan ekranlarda dokunma algılayıcılarına zarar veriyor, basmatik dediğimiz resistif ekranlarda kullanılabilir. Dokunmatik olmayan ekranlarda kullanılabilir ama statik algılamayla çalışan kapasitif dokunmatik ekranlarda kullanılamaz. Monitörünüzün çizikleri inceyse deneyin fakat 3-4 kullanımda etkili oluyor.

• sagolasın dostum aydınlandım zaten elimde bi tane ekranı hasarlı monitör var onda güzel bir arge yapıcam burayada sonucu yazarım herkesi bilgilendirmek için
  • Bunu araba hastası olan insanlar ,arabalarının gösterge panellerinde zamanla oluşan kılcal çizikleri gidermek için kullanırlar.
  • bence al 20 tl ye en kötü telefonu eğer yararlı olursa kndi telefonunda uygularsın ve tabiki sonucu da burda yazarsın dimi
  • bende tipo kullanıyorum çizikler oluştu küçükleri herhangi bir sirke suyu gideriyo büyüklerdekini süt le kapat çünkü sütte protein var zamanla o boşluğu dolduracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oboba

bende tipo kullanıyorum çizikler oluştu küçükleri herhangi bir sirke suyu gideriyo büyüklerdekini süt le kapat çünkü sütte protein var zamanla o boşluğu dolduracaktır.

Sirke dedigin sey asetik asitten ibaret hadi onu anladim da süt nasil ise yarayabilir. sutteki protein demissin. nasil olacak da bosluklara sadece protein yapilari girecek? Ayrica protein ne alaka? yanlis anlama da anlam veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni bir telefon aldım sony xperia sola ve ekranında çok küçük kılcal olmayan çizikler var bunların geçmesi için herşeyi yaparım ya bir marka verin ama dokunmatik için yada evde yapabileceğim bir giderici lütfen ya mesaj ya yorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.