Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (713. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: apathetic

Fotoğraflarda biraz sarsinca ya da çekinen kkişi biraz kipirdayinca foto hayalet cekmis ggibi oluyor hep mi boyle benim cihazda mi sorun var? Optik sabitleyici var ama boyle bulanik cekmesi canimi sıktı vesikalık cçektirir gibi kipirdatmadan bekleyin demek de millete alay konusu oldu teknosada incelediğimde cok daha iyiydi kamerasi bir yyardım lutfen sorun benim cihazda ise iade edecegim

Fotograf çekim modlarında hızı hareket eden nesneler için bir mod vardı. Onu açabilirsiniz böyle durumlar için.
    Telefon o modda shutter speed'i arttıracak dolayısıyla bu durum meydana gelmeyecektir.
    Ama bu koşulda fotolarda sıkıntı çıkmaması için ortamın iyi ışık alması gerekir.
    Yoksa Telefon isoyu arttıracağı için grenlenme meydana gelir.

spor modu sanirim o şimdi onu da açtım denedim sonuç aynı ya. gene bulanık haraket eden kısımlar. gündüz deneyeyim bir de bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Arkadaslar iki gun oldu alali şarj suresi nasil artar mi daha?
     LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU

ekran parlakligi % kacta kullaniyorsunuz ve otomatik sensor aktif mi ?

bence gayet iyi

% 60 civarı ekran parlaklığı. gün boyu wifi açıktı. otomatik sensör hangisi oluyor? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

Arkadaşlar benim gibi kılıfı daha gelmeyen var mı bilmiyorum ama az önce Aras Kargoyu aradım ve adresimin 800 daire olan bir lojmanda No:12 olarak girildiğini öğrendim. Telefon numarası da yanlış. Kargo cuma verilmiş, eksik adresten yanlış şubeye gitmiş. Bugün kendi şubeme gelmiş; kargoyu bekletiyorum kendim alacağım. Gelmeyenler mutlaka kontrol etsinler..

Benim kılıf Çorum yerine Çankırıya gitmiş şimdilik geziyor elbet yolu buralara düşer...
  • normal modda isoyu 800 ze çekip ışık miktarınıda bir miktar arttırarak deneyin bide aynı işi 400 de deneyin bide o bulanıklığı odaklamadan dolayı yapıyor cihaz odaklamayı manuelde elle yapabilirseniz büyük ihtimal sorunsuz kaydeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 28 Ekim 2013; 17:39:43 >
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    DX.com
    Micro 5pin to USB Female OTG Data Cable - Black
    http://dx.com/p/micro-5pin-to-usb-female-otg-data-cable-black-129671

DX

• Arkadaşlar telefonumdaki sorun kendi çekimimdir.
  • hacım maket telefon verip seni kandırmışlar sanki

servise vermedinizmi telefonu bire bir değişilmesi gereken bi durum
  • Hocam hayirli olsun. Siyahta siyah kilif bambaska olmus. Benim beyaz geline de beyaz bi kilif yapsa spigen. Var ama arkasi beyaz, yanlar siyah kalinca cekiniyorum almaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazilimsal bir durum gibi gozukuyor mod isareti de soluk duruyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

http://dx.com/p/micro-5pin-to-usb-female-otg-data-cable-black-129671

DX

Kafadan 15 gün beklemek lazım gelsin diye hocam ya.Fiyatı iyiymiş tabi o ayrı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphtec

Selam arkadaslar..
    Orjinal kapakly kylyfy bekleyemedim telefonun ba?yna bir i? gelecek diye.
    Spigen kilif aldim metalik lacivert.
    Alet gayet saglam oldu. korktugum kadar çok kabalasmadi.
    Satici firma Çekmeköy'de imis orada oturdugum için gidip elden alayim dedim.
    Diger renkleri de gördüm, lacivert disindaki mavi kirmizi siyah beyaz olanlar lake mobilya gibi parlak.
    Çizilme riskine karsi onlardan uzak durdum, lacivert çok sik tavsiye ederim.
    Tek sikinti sarj kablosu girisine takacaginiz (orjinalini denemedim henuz) farkli kablolar girerken zorlaniyor.
    Oradaki bo?lu?u orjinale göre yapmy?lar sanyrym.

?u orjinal kylyf için arayan arkada?lar hangi yöntemle ula?tylar LG mü?teri hizmetlerine.
    Canly destek kapaly diyor..
    Gelince siyah orjinal kylyfy da uygun fiyata sataca?ym almak isteyenler PM atabilir..

LG G2 ANA KONU

hayırlı olsun duvar kağıdın hoşuma gitti bana pm olarak atarmısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N7K -- 28 Ekim 2013; 17:56:31 >
  • Arkadaşlar kılıf muhteşem ya . Kılıf Link

Hem yüksek prizde şarj ederken ufak bir standı var sağa sola sarkıtarak şarj etmeyi engellemek adına hem de kılıfın arka kapağında ufak bir açılan kısım var film izlerken kullanabilmek adına olsa gerek. yanındaki verilen ön cam filmi ve diğer şeylerle fiyatı uygun mu arkadaşlar ?
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Acelesi olmayan ufak tefek şeyleri almak mantıklı
  • Bugun arkadasimun gelmeyen kilifi icin m.hizmetlerini aradik telefon bolumunu tuslayip baglandik.basvuru yaptigimiz numarayi soyleyip ismi adresi teyit ettirdik.bu haftada dagitimlar suruyor bu hafta gelir dendi kapattik.toplamda konusma 1dk surdu surmedi ki 1 saat sonra arkadasima telefon geldi aras kargodan kargonuzu getirdik evde yoktunuz diye.aksam subeden aldi simdi kilif gelmis.

Sorun yasayan arkadaslara denk gelen m.temsilceleri heralde tam mongol yada biz cok sansliyiz.

• ARKADAŞLAR KILIFI GELMEYENLERE TAVSİYE...
    bugün aras kargoyu aradım ve adıma hiçbir kayıtın olmadığını söylediler bende kargoya gittim olayı anlattım onlarda geri gönderilmek üzere konulan kargoları incelediler ve kılıfı buldular ANCAK isim kısmında hepsiburada.com yazıyordu firma ismim yerine aldığım yeri yazmış ama adres doğruydu bence sizde adresten kontrol ettirin... NOT:bulunduğum yer ilce olduğu için kargo şubesi bir tane.
  • quote:

Fotoğraflarda biraz sarsinca ya da çekinen kkişi biraz kipirdayinca foto hayalet cekmis ggibi oluyor hep mi boyle benim cihazda mi sorun var? Optik sabitleyici var ama boyle bulanik cekmesi canimi sıktı vesikalık cçektirir gibi kipirdatmadan bekleyin demek de millete alay konusu oldu teknosada incelediğimde cok daha iyiydi kamerasi bir yyardım lutfen sorun benim cihazda ise iade edecegim

sizin gibiler sayesinde haklı çıkıyorum teşekkür ederim siz ve sizin gibiler olmasa şuan yalancı durumuna düşecektim.Yukarıda yazdığınız yazıyı destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

sizin gibiler sayesinde haklı çıkıyorum teşekkür ederim siz ve sizin gibiler olmasa şuan yalancı durumuna düşecektim.Yukarıda yazdığınız yazıyı destekliyorum.

haklılıgınızı ne kanıtladı bu yazıda anlamadım ois telefonu hareket ettirince titreşimi engelliyor
    ois özellikli insan varda bizmi bilmiyoruz
    insan hareket ediyorsa telefon ne yapsın
  • Parlaklık %70,wifi full açık,BBM arka planda full açık,ekran açık olduğunda face,twitter gezdim chromedan forumu takip ettim,yarım saat RR3 oynadım ona %15şarj gitti. Pil durumu nasıl arkadaşlar ?
     LG G2 ANA KONU

• Of ulan siyah 32GB'lar ne zaman satışa girecek? Artık çıldıracağım sabırsızlıktan.

LG Türkiye ile;
    Bayramdan önce görüştüm. Bayramdan sonra Teknosa mağazalarında bulabilirsiniz dediler.
    İkinci görüşmemde Ekim sonu itibari ile Teknosa'da satışa sunulacak dendi.
    Bugünkü son görüşmede Kasım'ın ilk haftası cevabını aldım.

Teknosa'yı arayıp sordum. Umutsuz vaka, haberleri bile yok. Artık gelsin de telefon eskimeden kullanalım yahu!

Edüt: Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar alıntılayıp cevaplarsa çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 28 Ekim 2013; 18:14:17 >
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Değişim için onaylandı ama 32 gb olduğu için hala gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.