A

Yüzbaşı
07 Şubat 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar

Sony Tablet P 3 yıldır kullanıyordum son zamanlarda takılma oldu fabrika ayarına döndürdüm olmadı recovery den format attım attım olmadı root yapıp sistem dosyasından sildim oda olmadı sorun şu 3 yıl önce ne yüklediysem aynısı geri geliyor bu konuda uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=7IK-KS8FDdU

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde LG G2 videolarını incelerken görmüş olduğum yukarıda linkini paylaştığım videonun içinde çalan müziği çeşitli uygulamalarla aramama rağmen bulamıyorum.

Bu müzik hakkında bilgisi olan arkadaşlar, müziğin ne olduğunu ve bilgilerini paylaşırlarsa minnettar olurum.
konu kapanmıştır....
Merhaba arkadaşlar, forumda konu ile alakalı arama yaptım lakin güncel bilgilere rastlayamadım.

Bir yakınım şuanda İngilterede, ben ondan birkaç tane iPhone 4S getirmesini isteyeceğim, lakin mağazaya çat-kapı gidildiğinde sanıyorum çalışanlar önce randevu soruyorlarmış. Benim, internetten randevu mu almam gerekiyor. Birde, ödemesini internetten yapıp, cihazı almaya giden olursa sorun çıkar mı sizce?

Bu konu hakkında bilgisi olanlar, tecrübelerini aktarırlarsa memnun olurum.
iPhone ile ilgili herşeyi bulabileceğiniz bir site.

http://iphonecini.com
Selam arkadaşlar,

Iphone 2g 2.1 cihazım var, bataryası normal kullanımda 4 gun kadar gidebiliyor. Ama fazla wireless kullanırsam ve oyun oynarsam 2 gün ancak gidiyor. Sanırım bu kullanım normal, fakat benim sormak istediğim Iphone da Lityum Iyon pil olmasına rağmen, şarjını en stabil nasıl yapabiliriz. Yabancı kaynaklarda bi kısmın düşüncesi pilin tamamen bitmesini beklemek diğer bir kısım şahısların görüşleri ise, pilin %20'nin altına inmeden şarj edilmesinin daha sağlıklı olduğu idi. Geçenlerde bi yerde de pilin her bir ay süre içerisinde tamamen bitirilip oyle şarj edilmesi idi.

Sizlerden bu konu hakkındaki görüş, öneri ve tecrübelerinizi yazmanızı rica ediyorum.

Saygılar.
Merhaba arkadaşlar, iphoneumu jailbreak(Ziphone 3.0 denildiği gibi sorunlu) yaparken ziphone 3 dk geçince kapatıp tekrar yapın diyordu. İşlemi durdurup tekrar yapmaya başladım ki, o anda ziphone kapandı galiba hata verdi. Ne olduysa ondan sonra oldu ve iphone bir türlü açılmadı. Iphonu home+açma tuşuna basarakta açmaya çalıştım ama yine telefon açıldıktan sonra bi noktadan sonra ilerlemiyor. İşin en kötü tarafı ne itunes ne ziphone telefonu algılamıyor :( Ne kadar kapatıp açtıysam kurulum ekranı gibi yazılar geliyor ve bi noktada duruyor.
Yardımlarınızı beklemekteyim.

Fotoğrafı burdadır,

merhaba arkadaşlar elimde bir adet hp tx2000 tablet pc var.

bilgisayarımda vista home premium 32b turce kurulu, bilgisayarımı "kendi kalemi" ile kullanabiliyorum, ama parmakla veya baska bir cihazla dokunarak kullanamıyorum. Forumda bununla lgili konu bulamadım, bu ozellik herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç mı duyuyor acaba?
Elimde 3 adet 40 gb maxtor ve 80 gb segate harddiskler var. Durup dururken pcim harddiskleri algılamıyor. Ide kablomu jumperlari değiştiriuyorum hatta başka bilgisayarlara takıyorum yine de görmüyor. Harddiskin bi arızası veya mekaniksel bi sorunu da yok. Kafayı yemek üzereyim. Yardımlarınız bekliyorum.
Selam arkadaslar elimdeki wmv formatindaki videolari nasil 3gp formatına dönüştürebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum
Hakkında
Meslek: Bilgisayar
Hakkımda:
2DB8FDBF70CB493F8A4779C8FF1226F1.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 732
İkinci El Bölümü Mesajları: 89
Konularının görüntülenme sayısı: 17.430 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.