Şimdi Ara

LG 55LW980S MERAKLILARI İÇERİ GEL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
10.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 4 ay beklememe rağmen sonunda muradıma erdim ve tv yi aldım...
    Değerli yorumlarınız ve görüşleriniz nelerdir ?
    istekleri olanlar varsa benden ya da merak edenler olursa yardımcı olabilirim ?
    kısaca bütün LG hastaları bu sayfaya lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gookhaant -- 29 Mart 2012; 19:11:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gookhaant

evet arkadaşlar 4 ay beklememe rağmen sonunda muradıma erdim ve tv yi aldım...

Nereden, ne kadara aldığını da yazsaydın keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

evet arkadaşlar 4 ay beklememe rağmen sonunda muradıma erdim ve tv yi aldım...

Nereden, ne kadara aldığını da yazsaydın keşke

onu da yazarım hocam ayıp ediyorsun :))) istanbul istinye park dan aldım teknosa 6.400 lira

• e fotolu testlerini de bekliyoruz o zaman , hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullan
  • çok tşkler hocam saol eywallah 2-3 saate kadar gelir diye tahmin ediyorum tv.geldiği zaman fotosunu çeker paylaşırım :))
  • Hayirli olsun, güle güle kullanın. Su anda hissettiğin duyguyu çok iyi biliyorum ve çok seviyorum o hissi :)
  • Hadi bakalım hocam, sen heyecanlısın, biz de en az senin kadar merakla bekliyoruz yorumlarını

Bu arada bluerdem hocam imzan mükemmel, söylemeden geçemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu boyle bir haber boyle heyecan super, hayirli olsun da, nerde resimler nerde yorumlar bekliyoruz ama :)
  • çok saolun arkadaşlar eywallah burdaki herkese :)) tv daha gelmedi o yüzden resim felan yok ortada şimdilik bende beklemedeyim sizin gibi arkadaşlar öğleden sonra gelir diye bekliyorum lg yetkililerini :D hayırlısı bakalm heyecan artıyor
  • arkadaşlar az önce teknosadaki arkadaşla konuştum yoğunluktan dolayı tvyi yarın getireceklermiş :(((
  • Üzülme hocam, geç olsun sorunsuz olsun, güç olmasın
  • aynen hocam saol sorunsuz olsun da nasl gelirse gelsin önemli olan o :)) wala hocam siz böyle şeyler yazınca bnm moral yerine geliyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gookhaant -- 14 Mart 2012; 18:01:46 >
  • teknosadaki arkadaşa dedim ki bu kadar pahalı tv alıyoruz sizden artık bi ikramınız olur bize dedim saolsun özel tv temizleme bezi ve spreyi hediye etti...bir de 55 inç tv alanlara teknosadan 2 aylık d-smart hd kanallar ücretsiz veriyorlar arkadaşlar bende aldım kısmetse 2 ay d-smart izlicem ücretsiz :))
  • Hayırlı olsun. Ama keşke almadan önce biraz araştırsaydınız,çünkü ödenen meblağlar gerçekten çok yüksek.
    Bu fiyatlara Led-Lcd : Sony HX920 (46 inch) , Plazma : Panasonic VT30 (55 inch) tercihleri F/P açısından
    daha iyi tercihler olacaktır.

Bu tv ile alakalı başka bir konuda ''Albani'' üstadın atmış olduğu mesajı aşağıya ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler kısaca Nano lu ilk örnek LGE 98x "tutulmayan" bir panel oldu!

Kullanılan teknik bir kere panele uygulamada tutmadı!

ANCAK bu demek değildir ki ömür boyu böyle sürecek!
    Benim bir samimi arkadaşım aldı,haftasına geri verdi(Almanya)
    Bir başka İtalyan arkadaş aldı;HX9x ile değiştirdi!
    Bir başka Fransız arkadaş aldı;VT3x ile değiştirdi!

Prof.kullanıcı yorumlarıda tutmuş değil,zaten sene bitti ama bu uyanık Koreliler
    bunu şimdi 2012 diye gazlıyorlar v.s

++
    Ben izledim bu paneli ve "kötü değil kesinlikle",zaten LGE nin Hi-End Serileri genelde
    iyidir ama çıtayı daha yükseğe rakipleri gibi çıkaramıyor!

Kalite sorunları Samy ile birlikte ciddi fazla,LGE ise en dipte olanı!

Panelin Motionhandling sıkıntısı kroniktir,bunu aslında ne Samy nede LGE aşabilmiş değil
    ancak IPS panelin VA lı panele göre biraz daha hızlı olması LGE ye avantaj sağlıyor gibi
    gözüksede prarikte gerek stabilite gereksede kalite(HW)SW olarak yine geriye düşüyor!

Bu panel "satar" ama bu fiyatla kimse gidip bunu almaz;ben LGE ye dağlar kadar uzağım
    örneğin almam,ama ben sadece LE85x ları bulsam hala alabilirim!
    LGE nin FPR sinden dolayı bir alıcı profili vardır,dolayısıyla yine "satar"
    Samy ve LGE nin en fazla "satar" olması ne görüntü kalitesinden nede genel kalitesinden v.s
    ama bu heriflerin panelli diğer özellikler ve çok yakışıklı olması sebebiyle tahmin edemeyeceğiniz
    kadar satıyor

++
    Nano da o sistemin taknik hataları bolca var,yani buna göre bu panel alınmaz!
    Renk üretimi yazıldığı gibi kötü değil(kaldıki Review larda ve Testlerde v.s
    bunlara cihazdan ölçümle bakıyorlar ama insan gözü ne cihaz nede KARTAL gözü yaw)
    dolayısıyla IPS lerin bir kere doğru renk üretimi oldukça başarılıdır!

2D/3D başarısı yine iyi(3D kriter değildir burada çünkü asıl sorun 2D den başlar)
    video-processing bence çok iyi!
    colour-repro.yine çok iyi

Motionhandling hiç bana göre değil ama kötüde değil!

Local-Dimming te çuvallıyor!! bu işi hala Tosh SV685 ve Sony X45x gibi yapan başka Üretici
    çıkmadı ve bu heriflerin Local-Dimming çalışması kötü!!!
    Siyahlar teknik olarak iyi olduğu için buradan panel sıyrılsa bile bu panelin FULL-LED+LD li
    bir panel gibi değil!! ayrıca bu sistemi LGE hala beceremiyor!!
    Zaten bu panelin bu konudaki çalışmasının kötü olması+fiyatının da çok pahalı olması
    ve genel olarak bir şekilde tutmamasına sebeb oldu!

Sorunları var;ama hangi panelde sorun yokki Beyler??
    Kağıt üzeri değerleri ise biraz palavra ama bunada Samy/LGE alanların artık alışması gerekiyor

Sonuç olarak adamlar ilk örneği sundular ve hatta bu panelden ilk ben en ümitli olandım ama
    beni şimdilik hiç kesmedi,ancak NANO filter-element ve sistemin LD kısmını geliştirirlerse bu sistem
    tutar!

Bizde gelirsek şuanda LW nin yerine satılacak ve üstelik ondan çok daha iyi olan bir paneldir!!
    Ucuzlayınca alınır ve zaten çokta satılacaktır,yani LW satılıyorsa bu havada satılır yaw

++
    Ancak şuana kadar "tutmamış" bir paneldir bu Seri!
    Ben kötü/başarısız diyemem zaten öyle bir panel değil!(bana göre tabiki)
    Uygun rakama indiği zaman güzel satacaktır;ama bu panelde FULLLED var diye
    yola çıkan aldanır veya LD si var veya Nano filter v.s bu konularda panel yetersiz
    zaten sistemi bu şekilde başarılı hale getirmiş değil!

Gamer lara yaramaz!
    Hızlı sahnelerde çuvallayan veya eğimli bir Latency var,ancak FILM lerde(HD)blur/judder
    yapsa bile izleme keyfini pekte bozmaz,kaldıki panel Ferrari değil
    FILM de bana göre çok iyi,ancak baclit Samy/LGE de çok yüksek ışık şiddeti kullandıkları için
    vividçi/satureci kişilerde FILM zevki daha fazla olacaktır
    Ben ayarları fazla yapamadım bulunduğum ortam yeterince karanlık olmadığı için,benim kalemimde
    istediğim FILM sunumu yapamasada(yinede tam deneme yapamadığım için yanılıyor olabilirim!)
    aydınlık veya hafif-loş ortamda başarılı buldum!
    3D yi çok kısa denedim ama beğenmedim!
    2D SD yayınlarıda denedim yine hiç beğenmedim(LGE bu konuda iyi değil)ancak panele şöyle sağlam
    bir Receiver bağlanırsa ki bu şekilde kullanan bazı arkadaşlarım var o zaman SD ler oldukça iyi
    ama genelde olarak SD lerde LGE ler iyi değil!
    2D HD lerde denedim ve beğendim!

Not;
    Bu panelde ayrıca birde "Banding" sorunu vardır! Modül den kaynaklı değil ama(Modül üretim hatası değil!)
    vertical band yaratıyor arka planda ekran!!
    Ben onun için bunlar çakma-FULL-LED diyorum! Local-Diminmg bu panelde aynen hikaye!
    Bana göre panelin en büyük sıkıntısı burada!
    Bunları ilgili başlığında bir ara yazmıştım ama sonra bazı arkadaşlar yüzünden olay sapınca bende
    bırakmıştım yazmayı!

Sistemin bana göre en temel yerinde LGE çuvallamış! ben bundan dolayı genel olarak tutmadım,yani
    aldığım panelin bazı teknik çalışmasını görebilmeliydim,dolayısıyla hem iyi hem kötü diyorum
    Bana göre iki uçta geziyor bu panel ve bu sebebten prof.kullanıcılar özellikle bu paneli şimdilik tutmadı!
    Normal bir kullanıcı için makul rakama inince vede LGE almak isteyen varsa vede FPR isteyen panel satar!
    Herkes bizim gibi bazı şeylerine bakıpta paneli almıyorki,2011 de LGE sadece FPR ile panel stabildi yaw
    Bu senede satara,bu panelide çok rahat satar++

Selamlar

Hevesinizi kırdıysam kusuruma bakmayın Aldığınız tv umarım en problemsiz en doğru çalışanlardandır.
    Tv hakkında tecrübelerinizi burada paylaşırsanız, almak isteyenler için iyi bir kaynak olacaktır.
    Tekrardan hayırlı olsun.

• saolun tşkler bilgiler için umarım iyi olan bişeyi almışımdır.hevesim kırılmadı çünkü bir televizyona herkes iyi demez herkes bişey söyler onun için çok fazla kafama takmadım ve gidip aldım hayırlısı bakalım yine de bilgiler için saolun çok tşkler...tv yarın gelecek ve kurulacak tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım umarım sorun çıkmaz.
  • Ben lw650s kullanıyorum, bu tv yi 980 s i teknosa standında görüp beğenmiştim, yukarıdaki yorumlara değil gözünüze inanın bence...iyi tercih yapmışsınız...
  • Arkadasım darilma ama o paraya bir 55VT30 alsaydın, evdekilerin de gözü Bayram etseydi kötü mü olurdu? Fpr gözlüklere kanip dünya para veriyorsunuz. Yazık, vallahi cok yazık
    Hem bu mevsimde televizyon mü alınır; 2 ay daha bekleyip yeni seri alsaydın hiç yoktan
  • Dostum almissin artik, olumsuz konusup moralini bozmak istemiyorum ama soylemeden de gecemeyecegim: Keske tarafsiz yorumlari takip etseydin almadan once(Ki Sn. Albani'nin yorumlari en tarafsiz olanidir).. 6.400 lira Bu marka/model icin gercekten cok fazla..

Sahsen o butce ile Vt30 + 5.1 sinema sistemi alinir, fazladan da para kalirdi cepte. Ustelik cok daha kaliteli bir urune sahip olurdunuz..

Tv'niz henuz kurulmamis, cayma hakkiniz var mi bilmiyorum. Bence bir arastirin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

saolun tşkler bilgiler için umarım iyi olan bişeyi almışımdır.hevesim kırılmadı çünkü bir televizyona herkes iyi demez herkes bişey söyler onun için çok fazla kafama takmadım ve gidip aldım hayırlısı bakalım yine de bilgiler için saolun çok tşkler...tv yarın gelecek ve kurulacak tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım umarım sorun çıkmaz.

hayırlı olsun, güle güle kullanın.. inceleme bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

quote:

saolun tşkler bilgiler için umarım iyi olan bişeyi almışımdır.hevesim kırılmadı çünkü bir televizyona herkes iyi demez herkes bişey söyler onun için çok fazla kafama takmadım ve gidip aldım hayırlısı bakalım yine de bilgiler için saolun çok tşkler...tv yarın gelecek ve kurulacak tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım umarım sorun çıkmaz.

hayırlı olsun, güle güle kullanın.. inceleme bekliyoruz..
    dostlar arkadasımızı baska bır urun tavsıye etmenızı anlıyorum ama mumkunse HALA PLAZMA onermesenız cok sevınırımdostlar arkadasımızı baska bır urun tavsıye etmenızı anlıyorum ama mumkunse HALA PLAZMA onermesenız cok sevınırım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.