Şimdi Ara

LG 55LW980S MERAKLILARI İÇERİ GEL !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
10.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gookhaant

puhaha :))) hocam değişelim mi sizin gözlüklerle bizim gözlükleri _? :)))
    wala hocam açık soylemek gerekirse ben tv ayarlarıyla çok fazla oynamadım...Lg servis geldi açtı kurdu sadece wireless ayarlarını yaptı ekran modunu ayarladı hepsi bu...tesadüf daha sonra ben kurcalarken ayarlardan tv yi mağaza modu ev modu seçimi gibi bişeyle karşılaştım onu ev modu yaptım hepsi bu kontrastla felan hiç uğraşıp da ayarlarını bozmadım...birde dusty ile :)) birkaç test felan bişeyler yaptık ama ne yaptık hatırlamıyorum şu an :)) ama yararlı bişeyler yaptık sanırım...tv de şu an sıkıntı yok ışık sızması ya da farklı görüntü oluşmadı şu ana kadar...birkaç şey var aslında canımı sıkan...mesela harici hdd imi usb üzerinden tv ye bağladığımda bazı 3D ve 1080 bluray filmlerde desteklenmeyen ses sorunuyla karşılaştım fakat onda bir sıkıntı yok dts desteği olmadığı için program sayesinde ac3 e çevirip sesi alabiliyorum ama bazı dosyalarda ''bu dosya geçersiz''sorunuyla karşı karşıya kalıyorum ve bu beni çok sinir ediyor..uğraşmadığım program kalmadı hepsinde aynı sorun eğer yardımcı olabilecek birisi varsa aramızda lütfen bana yardımcı olsun...bir diğer canımı sıkan olay ise özellikle maç izlerken yaşadığım görüntüde kırılma sorunu...mesela en son izlediğim chelsea barça maçında futbolcuyu yakın çekimde koşarken gösteriyor fakat arka planda kalan seyircileri ekran kamerası hızlı gösterdiği için seyircilerin olduğu bölümlerde çok kırılma ve kareleşme meydana geliyor..sabitken ya da görüntü az hareketliyken sıkıntı yok ama hızlı gösterimde çok kırılma oluyor..bu iki sorun benim canımı çok sıkıyor...onun dışında tv de sıkıntı yok parlama ya da ışık sızması gibi şeyler yok sadece karanlıkta mesela magic motion kumandayı aktif hale getirdiğiniz zaman + şeklinde ekrana mavi renkli mouse gibi işaret çıkıyor..onu ekranda dolaştırırken + işaretinin etrafında biraz beyaz parlamalar oluyor...ya da smart tv de dolaşırken birşey yüklemek için beklediğinizde ekranda çıkan yükleme işaretinin etrafında beyaz parlamalar oluyor bunların dışında tv de sıkıntı yok arkadaşlar..saygılar.

True Motion ayarini kapatirsan o kirilmalar olmaz saniyorum. Nesnelerin etrafindaki beyazlanma sorunu ise local dimming i kapatirsan cozulur.

• hocam peki local dimming i nereden kapatıcam tam olarak :))) true motion ayarını biliyorum onu kapatırım şimdi inş düzelir eğer düzelirse bol dua kazanırsın benden.saygılar hocam. :))
  • Bahsettigin karelenme, ozellikle hareketli nesnelerin etrafinda olusan goruntu kirliligi TrueMotion u kapatinca duzelir. Local dimming icin ise biraz ayarlari kurcala dostum, muhakkak bulursun.
  • hocam verdiğin değerli bilgiler için çok saol faydası oldu...True Motion u kapatınca %80 e varan bir azalma oldu karelenmelerde...özellikle athletico madrid valencia maçında denedim True Motion açıkken karelenme çok fazla oldu True Motion ı kapatınca karelenme kesildi çok azda olsa bazen oldu çok da önemli değil ama içim rahat etti sayende eywallah hocam tşkler.Local dimming i bulamadım özellikle onu aradım ama bulamadım şu an birde kullanma kılavuzunda arayacağım bakalım orda görünüyor mu bununla ilgili birşeyler.
  • Onemli degil. True Motion acik iken goruntu gecikmesi meydana gelir hem, tam kapali olmasi daha iyi. Local dimming icin kilavuz iyi fikir.
  • Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Bu 3D Filmleri ve 1080p Filmleri tv de izlerken ekranın üst ve alt kısmındaki siyah bölmeleri nasıl tam ekran yapabiliriz ?
    Sinema modu felan var bakındım ama bişey olmadı.Ekranda Filmin 1920x1080 olduğunu yazıyor.Ama tam ekran göstermiyor.
  • artık bir çok yeni yapım 21:9. kenarlardan görüntü kaybına razı olursanız 16:9 izleyebilirsiniz.
    çok sinir bozucu bir durum. hevesle aldığınız bluray filmlerde gene sinemaskop görüntüye mahkum oluyorsunuz.
  • su an kliksa da bu tv 3999 tl den satılıyo....genelde yorumlar normaşl fiyata gore pahllı bi urun diyordu....acaba 3999 tl ye alınır mı alınmazmı ??
  • bence alınır hocam, ben aldım.. 55 ekran istiyorsan o fiyata alınabilecek bence en iyi ürün.
    50 review okudum en az, tüm hayal kırıklığı f/p ile ilgiliydi yoksa kimse kötü televizyon demiyor. Cnet 2011'inen iyi ilk 5 televizyonuna sokmuş, daha ne olsun.
  • Fiyat olarak şu an yakaladığı seviyeler gerçekten iyi. Bu fiyat aralığında alınabilecek iyi bir ürün. Bu arada adosero@ dts desteği mevcut mu LW980S'te?
  • Henüz ürün elime geçmiş değil ancak bildiğim kadarıyla dts desteği bulunmuyor.
  • 4000 liraya alınacak harika bir televizyon gookhan arkadaşımızın paylaştığı fotolar tvnin gerçek görüntü kalitesini yansıtmıyor.Tvde dts ses özelliği mevcut değil bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Ağustos 2012; 23:16:24 >
  • Yazıklar olsun...bunun 47" olanını teknosa turuncu indirimiyle 3700 e almıştım..hem de 4 ay önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Yazıklar olsun...bunun 47" olanını teknosa turuncu indirimiyle 3700 e almıştım..hem de 4 ay önce..

4 ayda neler değişmez

55lm620s ile LG 55LW980S kıyaslarsak hangisi? 620S olanı 3.100.. Sadece ps3, pes13 oynanacak..
  • Sadece amac ps3 ise ucuz olani derim..ama oyun icin bendekini asla tavsiye etmem...ASLA!!

Dunya kadar ayar yaptim ve biraz oyananabilir hale getirdim..ama normal bir kullanici bu kadar ugrasmaz kesinlikle..lm serisinin cok farkli olacagini dusunmuyorum..gel gelelim pes te kesinlikle sorun yok..dh pes grubu uyesiyim ve lig yapiyoruz surekli 7/24 mac..sorunsuz...ama hizli fpslerde aman diyim..ama film ve hd olayinda nanoledin tadini alinca baska bir seye bakamiyor insan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Sadece amac ps3 ise ucuz olani derim..ama oyun icin bendekini asla tavsiye etmem...ASLA!!

Dunya kadar ayar yaptim ve biraz oyananabilir hale getirdim..ama normal bir kullanici bu kadar ugrasmaz kesinlikle..lm serisinin cok farkli olacagini dusunmuyorum..gel gelelim pes te kesinlikle sorun yok..dh pes grubu uyesiyim ve lig yapiyoruz surekli 7/24 mac..sorunsuz...ama hizli fpslerde aman diyim..ama film ve hd olayinda nanoledin tadini alinca baska bir seye bakamiyor insan..

Doğru yorum Oyun için alacağınız TV'nin en en en az fonksiyonel olan olması sizin için avantaj olur. TV'nin modeli ne kadar yükselir, fonksiyonları o kadar şişirilirse o kadar lag yapar, oynanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gookhaant

ewt arkadaşlar 3 gündür kargonun getiremediği tv sonunda ewime geldi ve hemen ilk fotoları sizlerle paylaşmak istiyorum saygılar.

LG 55LW980S MERAKLILARI İÇERİ GEL !!!

LG 55LW980S MERAKLILARI İÇERİ GEL !!!

merhabalar tv den memnun musun baktımda alırken baya arastırmıssın bende kukllanıyorum bu modeli ...

• Merhaba Murat kardeşimm ewet tv yi hala büyük bir zevkle kullanıyorum ve Allah'a çok şükür nazar değmesin İnşallah bir sıkıntı yok...
    TV nin yanına da 300 Watt lık sinema sistemimi de yerleştirdim çoktan :)) çok iyi oldu çok şükür..
    Ben bu tv yi gece gündüz 4 ay araştırmalarımın sonucunda aldım...Geçmiş yorumlara bakındım da az önce vayy be dedim...
    10 ay olmuş tv yi alalı =)) ne filmler ne belgeseller ne oyunlar oynandı Allah nazarlardan saklasın hiç bir problem yok :))
    Sende de bir sorun yoktur umarım murat kardeşim..
    Tv yi aldım ancak gözüm hala LM serilerinde yanii benimkinden daha iyi diye demiyorum..
    LG hastalığı var bende tv si telefonu ne bulursam bakar incelerim :))
    yeni LM serilerinin LW serilerinden pek bir farkı yok sadece DTS destekliyor diye biliyorum...
    DTS benim için hiç sorun olmadı şu ana kadar..Bazı Filmlerde desteklenmeyen ses hatası veriyor..Görüntü var ses yok yanii..
    Program var PC de ses codec ini değiştiriyorum sorun ortadan kalkıyor..
    Saygılar kardeşim.

http://img449.yukle.tc/images/6877DSCF1254.JPG

http://img449.yukle.tc/images/1468DSCF1271.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gookhaant -- 12 Ocak 2013; 16:36:15 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.