Hocam Samsung tarafında S95B daha doğru bir tercih olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (330. sayfa)



-
-
Aynı sorun bende de var. Son zamanlarda sesi tanımıyor. Sesi algılamıyor kumanda.
-
55c2 mi
65qn90b mi
Sence, ben 65 inch istiyorum ama lg pahalı geliyor, o yuzden senin fikrini merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğiniz ürün s95B ile 65 c2 arasında 9 k fiyat farkı var max bütçem 40 k ve oled ten korkmasam zaten hiç düşünmeden LG65C2 oled alacağım arandığım tek şey 40 k civarı lg c2 görüntü kalitesinde yada yakın oled olmayan bir ürün
-
C2’yi sadece satış sonrası karşılaşacağınız durum nedeniyle dahi eleyebilirsiniz hocam. S95B ise eğer aceleniz yoksa takip edin sağlam indirimler yapılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantık olarak ikisi de oled değil mi, Samsung neyi farklı yaptı acaba da aldığımda uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir göz atın hocam, sonra teknolojik olarak farklarını konuşuruz. Konu maalesef henüz oraya varabilmiş değil.
https://forum.donanimhaber.com/lg-turkiye-nin-yasa-tanimaz-tavri-ve-haklariniz--154157616
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung qn700 60hz:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam NEO QLED 8K ama ürün -
Okudum daha önce en baştan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O fiyata 120 hz oled varken,60 hz tv alınmaz hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aynen öyle bencede alınmaz -
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bu mesajda gördüğünüz gibi 6 ay önce Burak beyden 55C1 aldım evo panel gelecek dedi diye bende aldım neyse geldi kuruldu bende baktım servis menüsünden evo panel olmadığını gördüm sonra Burak hocaya hemen aradım oda ben malımın arkasındayim iade edebilirsiniz dedi bende hemen iade ettim kargo ile yolladım iki gün içinde param hesabıma geçti arkadaşlar benim başımdan da böyle bir olay geçti sonra 3 ay önce c2 aldım bir sıkıntı yok şimdilik sigorta yaptırmak istedim Burak beyden 5 sene garanti şuan pahalı iki ay sonra sigorta ucuzlayacak o zaman yapalım dedi sif para kazanmak istese bence yapmazdı böyle diye düşünüyorum benimde başımdan böyle bir olay geçti yazayım dedim arkadaşlar objektif olarak.
-
Semih hocam bu forumda beni bilen biliyor biliyor,
Bilmeyeninde bilmesine gerek yok,
Ben bu forum üzerinden yaklaşık 10.000 kişiye ürün satmışım 2 yıldır elektronik ürün sorun sıkıntı olabilir olmaz diyen yok, benden ürün alıpta sorun sıkıntı yaşayan kim varsa destek olmuşumdur, ürünü Burak Bey'den aldım sorunum oldu bana destek sağlamadı diye 1 Allah'ın kulu diyemez dedirtmem ben neysem oyum, Elimden geldiğince her türlü destek herkese sağlarım.
Saygılarımla
Burak Keskin -
-
Konu bence kapandı hocam. Artık ne o şahıs burada elini kolunu sallayarak, babasının çiftliği gibi reklam yapabilir, ne de tuttuğu yardıkçılar aramızda yer bulur. Ben dahil onlarca üye takipte artık. Ben forumda haklı, yerinde ve zamanında bir tepki verdiğimizi ve bu tepkinin de karşılık gördüğüne inanıyorum.
İyi forumlar,
Savaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 4 Kasım 2022; 11:55:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X