Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.807
Cevap
86
Favori
404.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onur_savas26 O kullanıcısına yanıt

    Dayıma servisin panel değişimi için verdiği fiyat 34000tl ve indirim de yapmamışlar. Dayım fiyatı fazla bulunca 2500tl'ye bize satın, parça için kullanalım demişler. Herkese farklı muamele durumu var, yaptıkları çok ayıp. Panel için makul fiyat verilse yaptırmayı düşünüyordu ama bu fiyata yeni tv alacak ve alacağı kesinlikle LG olmayacak. Zamanında tavsiye etmeseymişim keşke.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalPal -- 24 Şubat 2023; 2:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalPal kullanıcısına yanıt
    Siz direk bulunduğunuz ildeki yetkili servisi aradiysaniz onlar öyle diyor ama lg musteri hizmetlerini aradığınız da %50 indirimi onlar söylüyor.islem de oradan başlatılıyor sanirim. Ben mahkeme yoluna gitmeye düşünüyorum buradan sonuç alanlar var alamayanlar da var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GalPal kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten pişmanlık burada ugras sonucu ücretsiz panel degisimi de olmuş ama şimdi biz zamanında burayi takip etmediğimiz için malesef magduruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bebeğim var yakında TV yi korumam gerekecek. Tavsiye edeceğiniz bir ekran koruyucu var mı? Oled TV de ekran koruyucu sorun olur mu? Ekran sıcaklığı vs?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG piyasadaki tüm b7 leri koşulsuz değiştirmesi lazım sorunlu model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Degistirmiyor %50 indirimli panel degisimi teklif ediyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de dava açacağım.

  • https://forum.donanimhaber.com/garanti-sonrasi-iade-degisim-mahkeme-surecleri--155363857

  • onur_savas26 O kullanıcısına yanıt

    ben %50 indirim ile 12.000 tl vererek ( parayı uzatılmış garanti yaptığım firma verdi ) panel değişimi yaptım servis lg den 3 tane panel getirtti 1 ay sürdü 3. gelen panelde sorunlu olunca servis lg türkiyeden yeni model tv ile değişim istedi ama lg türkiye kabul etmeyerek gönderdiğimiz son paneli takıp müşteriye teslim edin demiş ben kabul etmedim ama servis tv yi evime getirdi bende teslim tutanağını imzalamadım tv yide tutanağıda bırakıp gittiler şu anki panelde 52 adet ölü piksel var :) geçen gün tüketici hakem heyetine dosyaları teslim ettim işleme almışlar lg türkiyeden savunma bekliyorlar mış teslim tutanağına imza atmadığım halde teslim etmeleri şansıma oldu.

  • konuda bir hareket yok sanırım, kimsenin bir problemi kalmadı :) benim tüketici hakem heyetine bildirdiğim şikayet 3 ayın sonunda karara bağlandı ve haklı bulundum buna istinaden sorunsuz sıfır panel değişimine veya misli ile değişime yada ödenen 12.000tl nin faizi ile ödenmesine karar verildi, şikayet var linkini kopyalıyorum şikayete destek olursanız sevinirim.


    www.sikayetvar.com/lg/lg-tv-panel-problemi-ve-sifir-arizali-panel-teslimi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine41 -- 22 Haziran 2023; 21:6:48 >
  • constantine41 C kullanıcısına yanıt
    Benim tv de resmen elden çıktı. Şimdi ben de sizin süreci takip edebilir miyim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba, tv nin durumu nedir acaba? birde şikayeti desteklerseniz sevinirim benim gibi mağdur olanların problemlerinin çözülmesinde yardımı olabilir belki LG müşterisine daha özenli davranır.

  • constantine41 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Geçen yıl başladı anormallik serisi. Tam ortada önce nokta oluştu. Onu düzelmek için pixel düzeltilmesi yapayım dedim tv.den bu sefer her tarafa bulut gibi yeşil renk dağıldı. Bugünlerde çok fazla oyun oynadığım için de bol miktarda ekran yanması var. Anlatacağınız tv.yi iyi hallettim son bir yılda. Sen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • engineer97s kullanıcısına yanıt

    merhaba, hocam oyun oynamak ulusal yayın izlemek oled panelin düşmanıdır, benim tv de yanık yoktu panel içi tozlanma vardı ama servis yanık dedi &50 indirim ile paneli değişelim dedi cepten para çıkmayacak oluncada kabul ettik ama sağlam panele ulaşamadılar, tüketici hakllarına verdim 4 aylık bir süreç sonunda heyet kararı ile sıfır cihaz ile değişimi kabul ettile, bu hafta içi 55CS6LA teslim edilecek tarafıma.

  • @Burak_Keskin06 55b7v ekran değişimini kaça yapıyorlar şuan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    TV yi hala kullanıyormuş son durum nedir hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oled55b7v TV buldum 2.el ekran yanığı var ama baya uyguna buldum 6 bin TL sizce alinirmi foto ve video ekledim en altaki resim gercek renkler 1. Resim Yanik oluşmuş turuncu yeşile dönmüş renkler değişmiş yani bu şekilde alinirmi @Burak_Keskin06











    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 13 Temmuz 2023; 3:32:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • movistar73 kullanıcısına yanıt

    Burn olayı biraz daha ilerledi. Kullanmaya devam ediyorum.

  • 2018 ocak ayinda aldim bu tvyi.Korka korka kullandim yalan yok ama playstation da oynadim tv kanallari da seyrettim ve sukurler olsun hala yanik vs olusmadi. Artik sans mı yoksa dikkatli kullanmamin sonucu mu bilmiyorum.Ama bir daha oled tv almam muhtemelen gercekten kasiyor insanı yanık olacak diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılında Lg 55B7V almıştım. Tv izlerken panelde gözle fark edilebilir bir sorun görmedim. Ağırlıklı olarak Netflix izleniyor. Bunun dışında annem geldiği zaman gündüz ve akşamları türk dizileri izlenir. Anneme Tv izlerken ara ara kanalları değiştir derim. Tv genel olarak az kullanılıyor. Aylık 50 saati bulmaz tahminimce. Bir daha Oled alır mıyım? Asla...

  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.