Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.822
Cevap
83
Favori
435.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • Uygun fıyat yok her yerde aynı sayılır suan çünkü kampanya yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whowerts kullanıcısına yanıt
    C7, sonbaharda falan çıkmadı. Türkiyeye geç geldi sadece. Mart ya da Nisan 2017de çıktı b7 de, C7 de.

Senin anlaman ve anlatman kıt. Yazdığın her mesaj hatalı, falso. Çok bildiğini sanıp hiçbişey bilmediğin gibi bir de insanları yanlış yönlendirip yanlış bilgi veriyosun. Az oku, öğren, bilgilen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
    Senin gibi bir terbiyesize cevap vermeyeceğim. Kimin ne olduğu ortada. Bulunduğun, yetiştiğin ortam, çevre, ailen, böyle olabilir ama ben değilim. Seni kendi haline bırakıyorum.
    Oled bilgim seni katlar, çarpar, böler, toplar, silkeler ve paçavra gibi fırlatır atar.
    Sorun, senin cahil ve terbiyeden yoksun olman.
    C7, 2017nin sonbaharında çıktı yazmışsın. Baştan sona hatalı ki sen de değiştirmişsin yazdığını.
    Ayrıca o üslubunu değiştir. Yoksa o o harflerini bi yerlerine monte ederler. Bi daha da çıkaramazsın.

• Hocam C8'de yeni işlemci var. Ancak aradaki 7-8 bin lira farka bence değmez,çoğu insanın ben gözüyle aradaki farkı ayırt edebileceğini düşünmüyorum. Belki hd ve fhd görüntülerde ayırt ederseniz upscaling farkından.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Evet değiştirdi mesajını. Keşke ss alsaydım :) Normalde ben bu tiplere hiç cevap vermem. Hem bilgisiz hem ukala tiplere tahammülüm yok çünkü. Engelledim zaten. Bu forumun kalitesi bu tür sokak ağızlı tipler yüzünden giderek bozuluyo maalesef.
    Neyse ya. Keyfimi hiç bozamam. ☺️

Lan oğlum seni bu foruma samsung tayfası mı gönderdi? Bütün mesajların yalan dolan iftiralardan ibaret. Sivil de seni görsem varya öldürene kadar döverdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 31 Temmuz 2018; 17:50:56 >

Sen önce cümle kurmayı ve Türkçe'yi öğren, beyin denen organdan o kadar yoksunsunuz ki nasıl bir cümle ya? Beyin ya vardır ya yoktur, sende yok o kesin. Ben öyle yazmışsın bile demedim mesajı değiştirmişsin dedim ama sen daha primattan evrimini tamamlayamadığın için anlayamıyorsun okuduğunu.

2 Tane ne ... yı doldur çocuk. Olayları farklı yerlere taşıyorsun haberin olsun. Daha musun ekini ayrı yazmayı bile bilmiyor, burada bize Türkçe dersi veriyor çapsız. Beyin eğitimi diye bir şey uydurmuş, senin yaş 16-17 cümlelerin kalitesinden anladığım kadarıyla veya lise terksin. Uza hadi gölge yapma. İstenmiyorsun bu konuda.

Biz 3-4 kişi değiliz ama senin gibi cahil başka yok konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 31 Temmuz 2018; 18:42:22 >
    Ulan ben mesajını değiştirmişsin dedim ki değiştirmişsin. Sen, senin adın geçmeyen benim ilk mesajıma atlamıştın ama mantar, şimdi ne oldu atlama mı oldu? Sana yapılmasını istemediğin şeyi yapmayacaksın tamam mı? Yoksa kafana vura vura öğretirler.

Benim hangi cümlem bozukmuş söylesene? Daha büyük küçük harf yazamayan, soru eklerini ayrı yazmayan adam bana Türkçe öğretecek, hadi oradan.

Tam bir internet veledisin. 27 Yaşındayım ben, sen muhtemelen lise talebesi falansın, babana mı aldıracaktın TV'yi? Çocuk lafını çalmışım, aman Allah'ım çok orijinal bir laf "çocuk" kelimesini sen mi icat ettin yoksa?

Bu arada engelli falansan söyle de mazur görelim. Engelin yoksa da Allah kurtarsın, bu zekayla hayatta kalman büyük başarı, tebrik ederim.

İki akşamdır sıktın artık, zırlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 31 Temmuz 2018; 19:26:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tornavida

C8 de lg SmartThinQ denen bir olay var amazon alexa ve google assistant ile sesle kontrol edebilirsiniz ki ben bunu zaten evde başka bir cihazla birlikte B7 ile de yapabiliyorum.
    Nasıl yapıyorsunuz acaba?

Gercek karakterin ortaya cikti, pardon karaktersizligin. Ama ben senin les seviyene inmeyecegim. Diyordun ya benim babam vefat etti diye, benimde annem vefat etti. Ama sen bir kisinin annesine kufur edecek kadar ahlaksiz bir mahluksun iste. Kufurlerini aynen iade ediyorum. Soyleyecek sozu olmayan senin gibi zavalli insanlar hakarete basvururlar.

Seviyeni en dibe cektigine gore artik defolup gidebilirsin konudan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 31 Temmuz 2018; 23:1:28 >

• Ya bu forum nasıl bir yer oldu böyle arkadaşlar? Eskiden bir bilgi paylaşımı bir fikir alışverişi olurdu bilene de bilmeyene de ayrı ayrı saygı duyulurdu.Ağza alınmayacak laflar kolayca yazılıyor. Herkes herşeyi bilecek diye bir şey yok. Bununla dalga geçilmesi de hiç hoş değil.

Kavga etmeye devam edecekler lütfen başka mecralarda devam etsinler ve konuyu kirletmesinler...

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.