Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.807
Cevap
86
Favori
404.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bunu alirken nanocell vardi, cok iyiydi görüntü. Alinacak tv aslinda nanocell

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • silveraction kullanıcısına yanıt

    Nanocell bildiğin pazarlama tekniği hiçbir esprisi yok. Görüntü berbat.

  • Merhabalar herkese...


    Bugün kullandığım 55" Oled B7V televizyonumda ekran yanığı ve görüntü yapışması sorunları için servis eve gelip televizyonu kontrol etti. Kullanıcı hatası olduğunu ve iskontolu şekilde 27.500 TL karşılığında paneli değiştirebileceklerini söylediler. Son zamanlarda panel değişimi için fiyat alan oldu mu ? Bana verilen fiyat çok yüksek geldi açıkçası. Baktığınızda %50'si 27.500 TL ise panelim normal fiyatının 55.000 TL olması gerek. Ben 14.000 - 15.000 TL bandında bir teklif beklerken ve kabul etmeyi düşünürken böyle bir rakam çıkınca çok şaşırdım. Böyle bir durumda makul fiyatlara hizmet alabilmek için neler yapmak gerekir ? Süreci yaşan ve sonuç alan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.


    Saygılar...

  • sabahander S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 24.750 idi %50 indirim yapıyorlardı. Ben kabul etmedim mahkeme yoluna gittim. Okadar parayı verip 2 sene sonra yine yanma ihtimali olur diye göze almadım. Çünkü servis teni taktığı panele yanlış hatırlamıyorsam ya 6 ay yada 1 sene garanti veriyordu. Sizin tvniz kaç yıllık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onur_savas26 O kullanıcısına yanıt

    Fatura tarihi Eylül 2018 ve evet yeni takılacak panele de 6 ay garanti veriyorlar. Şikayet kaydı açtım LG merkezi arayarak, verilen fiyatın incelenip doğrulanmasını talep ettiğimi ve ürünün kusurunun kullanıcıya yıkılmaya çalışıldığını ilettim. hafta içi dönüş olacağını söylediler. Bekleyip gelecek cevaba göre hareket etmeyi düşünüyorum.

  • sabahander S kullanıcısına yanıt
    Lg tarafından birşey çıkmıyor %50 parça indirimi veriyorlar sadece. Ama inşallah sizde farklı bir durum olur. Bende aynı durum oldu 2018 Hazirandı benim fatura tarihimde. Geçen sene önce hakem heyetine gittim , oradan olumsuz çıktı ,ordan tüketici mahkemesine başvurduk,tabi buradan mahkemeye verip kazanan turkey star vardı onun sayesinde. En son bilirkişi geldi eve. Bilirkişi raporu bizi haklı buluyordu ama yılı gözeterek 30 bin bize ödenmesini yazmıştı rapora. Lg zaten itiraz etti rapora , bizde itiraz ettik misli ile değişim diye davanın sonuçlanmasını bekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2017 yılında aldığım b7v model televizyonumun paneli 2020 ya da 2021 yılında ücretsiz değiştirilmişti. Bugünlerde yanık tekrar başladı ve hızla ilerliyor. Şuan servisi çağırdım rapor tutacaklar fiyat verip gidecekler muhtemelen. Sizce tüketici hakem heyetine başvurmadan direkt tüketici mahkemesine başvursam olur mu çünkü thh den olumlu sonuç alan görmedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.