Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
411.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu alirken nanocell vardi, cok iyiydi görüntü. Alinacak tv aslinda nanocell

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • silveraction kullanıcısına yanıt

Nanocell bildiğin pazarlama tekniği hiçbir esprisi yok. Görüntü berbat.

• Merhabalar herkese...

Bugün kullandığım 55" Oled B7V televizyonumda ekran yanığı ve görüntü yapışması sorunları için servis eve gelip televizyonu kontrol etti. Kullanıcı hatası olduğunu ve iskontolu şekilde 27.500 TL karşılığında paneli değiştirebileceklerini söylediler. Son zamanlarda panel değişimi için fiyat alan oldu mu ? Bana verilen fiyat çok yüksek geldi açıkçası. Baktığınızda %50'si 27.500 TL ise panelim normal fiyatının 55.000 TL olması gerek. Ben 14.000 - 15.000 TL bandında bir teklif beklerken ve kabul etmeyi düşünürken böyle bir rakam çıkınca çok şaşırdım. Böyle bir durumda makul fiyatlara hizmet alabilmek için neler yapmak gerekir ? Süreci yaşan ve sonuç alan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Saygılar...

• sabahander S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 24.750 idi %50 indirim yapıyorlardı. Ben kabul etmedim mahkeme yoluna gittim. Okadar parayı verip 2 sene sonra yine yanma ihtimali olur diye göze almadım. Çünkü servis teni taktığı panele yanlış hatırlamıyorsam ya 6 ay yada 1 sene garanti veriyordu. Sizin tvniz kaç yıllık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onur_savas26 O kullanıcısına yanıt

Fatura tarihi Eylül 2018 ve evet yeni takılacak panele de 6 ay garanti veriyorlar. Şikayet kaydı açtım LG merkezi arayarak, verilen fiyatın incelenip doğrulanmasını talep ettiğimi ve ürünün kusurunun kullanıcıya yıkılmaya çalışıldığını ilettim. hafta içi dönüş olacağını söylediler. Bekleyip gelecek cevaba göre hareket etmeyi düşünüyorum.

• sabahander S kullanıcısına yanıt
    Lg tarafından birşey çıkmıyor %50 parça indirimi veriyorlar sadece. Ama inşallah sizde farklı bir durum olur. Bende aynı durum oldu 2018 Hazirandı benim fatura tarihimde. Geçen sene önce hakem heyetine gittim , oradan olumsuz çıktı ,ordan tüketici mahkemesine başvurduk,tabi buradan mahkemeye verip kazanan turkey star vardı onun sayesinde. En son bilirkişi geldi eve. Bilirkişi raporu bizi haklı buluyordu ama yılı gözeterek 30 bin bize ödenmesini yazmıştı rapora. Lg zaten itiraz etti rapora , bizde itiraz ettik misli ile değişim diye davanın sonuçlanmasını bekliyorum.

• 2017 yılında aldığım b7v model televizyonumun paneli 2020 ya da 2021 yılında ücretsiz değiştirilmişti. Bugünlerde yanık tekrar başladı ve hızla ilerliyor. Şuan servisi çağırdım rapor tutacaklar fiyat verip gidecekler muhtemelen. Sizce tüketici hakem heyetine başvurmadan direkt tüketici mahkemesine başvursam olur mu çünkü thh den olumlu sonuç alan görmedim.

• alperturgutb A kullanıcısına yanıt
    Bildiğin kadarıyla hakem heyetinden olumsuz sonuç çıkmadan tüketici mahkemesine gidemiyorsunuz

• LG C7 ya da B7 modelini;
    06.10.30 sürümüne güncelleyen var mı?

Yabancı forumlarda bazı modellerde güncelledikten sonra sorun çıktığı söyleniyor. Tecrübe eden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyogluh -- 18 Mayıs 2024; 20:54:13 >
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154675323

THH ne yapmış olduğum başvuru kabul oldu ve bedelsiz onarım kararı verildi. LG tarafından onarım yerine misli ile değiştirildi ve OLED65CS3VA kuruldu. Henüz ayarları tam yapamadım zati B7 de de yapmamıştım ama ekran görüntüsü internet yayını dsmart go da kötü geldi. 2018 mart ayında almıştım garantisi bitmişti ama ayıplı ürün olduğu THH tarafından karara bağlandı.

• RFKGRSN R kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. LG'nin THH kararına itiraz etmemesi iyi olmuş. Bazen mahkemeye götürüyorlar. Şu olaydaki gibi.

Bu arada, B7, teknik olarak C7'yle aynı olduğu için, değişimde CS3 yerine C3 verilmesi daha iyi olurdu. Zira CS3, C3'teki değil, B3'teki paneli kullanıyor.

2018'den itibaren B-C serileri ayrıştı. Sonradan çıkan CS serisi de, panel olarak B'le aynı.

Yine de, arada 6 yıl olduğunu düşününce, kabul edilebilir. İsmen de olsa B serisi bir TV'nin muadili, CS3 sayılabilir.

Her türlü, çok daha iyi bir TV'niz oldu. CS3 işlemci olarak C3'le aynı. Panel olarak da güncel, uzun ömürlü Evo (WBE) panele sahiptir. Parlaklık kısıntısı haricinde, C3'ten pek farklı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler. Evet LG itiraz etmemiş belki de onarım talep yazım bana hak vermelerine sebeb oldu :) Teknik tarafını tam bilmiyorum ama dediğiniz doğru çünkü B7 sanki bi tık daha iyi görüntü veriyordu en azından dsmart go da. BBC earth yayını bariz kötü. Ama derin siyah hastasıyım Pioneer Kuro sağolsun, bu modelde en azından bunu sağlıyor.

• Ekran yanıklı 55B7 Oled tv'im artık sarı renkleri de göstermez oldu, sarı rengi açık yeşil gösteriyor. LG'nin ayıplı ürünlerini arkasında durmaması vs sebebi ile artık LG ile bağımı koparıp TCL 65C645 Mini LED TV aldım ve bundan sonrada bir aksilik olmaz ise TCL ile devam edeceğim Rabbim inşallah LG ile beni karşılaştırmaz.

2011 yılında aldığım ilk LG tv de dikey çizgiler olmuştu ve o zamanki LG Türkiye direkt TV'yi üst model ile değiştirmişti o zamanki LG Türkiye ile şimdiki yönetim 180 derece zıt böyle giderse de daha çok müşteri kaybederler. Artık kimseye LG tavsiye etmiyorum almayacağım ve aldırmayacağım.

Hoş geldin TCL umarım sen bizi utandırmazsın...

• ahmeta A kullanıcısına yanıt

Hocam Geçmiş olsun zaman zaman bu tarz durumlar her markada olabiliyor.

55B7 çok eski bir model konu detayını bilemiyorum tabiki ama LG ile TCL kıyas kabul etmez.

• Merhabalar, PS5 için TV arıyorum gözüme LG'nin bu modeli takıldı : LG OLED 48C34LA Kullanan var mıdır ? Artıları eksileri nelerdir? Oyun için tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snitra -- 4 Ağustos 2024; 12:56:39 >
  • 2018 Ocak ayında aldığım B7 OLED televizyonum hala tertemiz. Bol bol da tv yayını izlememe rağmen.Tv ışığı falan kesinlikle kısık değil. Yıllarca korktum yanık vs olacak diye ama bu saatten sonra olsa da artık anlayışla karşılarım sanırım. Benimle aynı durumda olanlar yazabilir mi kaç şanslı kişiyiz merak ettim.

• **Fenafillah** kullanıcısına yanıt

Ben de 55B7V kullanıyorum.

Tv'yi 11 Ocak 2018 de almıştım.

Forumda panel sorunlarını okudukça hep korkarak kullandım.

Benim TV'de şu ana kadar fark ettiğim bir sorun yok.

Çok yoğun izlemiyoruz, muhtemelen ondandır.

Şimdi panel sorunu oluşursa, 20-25 Bin vermek yerine yeni tv alma yoluna giderim.

• RFKGRSN R kullanıcısına yanıt

Ben de ayni durumdayim, ilk thh heyet basvurusunu hangi gerekceye dayandirdiniz ? Bu powet besleme unitesi isinmasi sebepli serideki hataya mi ?

biraz konusalim bu mevzudan cok sikayet var yurt disinda da .. en onemli sey , ne sebeple ayipli urune sokabildiniz ? Dogru basvuru onemli malum

• Benim kisaca hikayem su. 2018 haziran gibi B7 aldim 65 inc . Bu modellerin serilerinin bazilarinda power board problemi var, bilen bilir . Aslinda isinma hatta yanma patlamaya sebep olabilen bu problemin dogrudan panelle bir elektronik anlamda bagi yok piksel yakma vb yonunden

Ancak isindigi bolgenin hassasiyeti sebebiyle bu sorundan oturu yanan bolge daha bir alt orta bolumde kumeleniyor

Ilk 2021 civari bunu farkettigimde bana teklif olarak power board i ucretsiz, paneli de 50% parca indirimi ile degistirebileceklerini soylediler ancak mustakilen sadece sorunlu parca olan power board i ucretsiz degistirmeyi kabul etmediler (mailler mevcut o tarihli)

Tv nin isinmasi ve hatta ara sira koku vermesi vardi ama onemsemedik, 3 sene daha boyle gitti , ekran yanigi belki sizlerin bazilarindaki gibi o denli abarti degil ama ciddi farkedilir boyutta

Gecen ay tv nin o bolgesinden duman cikti, bildigin chip kablo yanigi. Hemen kapattik servis geldi, allahtan o esnada basindaydik da hem tv hem daha onemlisi ev yanmadi

Servis bu kez yine 50% parca indirimi teklif etti ama bu kez power board u da ucretsizden cikarip 50% parca indirimli degistirdi

Bu arada 11 bine yakin tuttu, ama dogrudan 50% degil de parca indirimi olunca o fiyatin yarisina inmedi, yaklasik 7 bin odedik

Para degil aslinda ama ben de bu gecmis ile ve elimdeki veriler ile thh dusunuyorum, odedigim 7 bin icin ve 20 bin talep ettikleri panel degisimi icin

Dediginiz gibi model farki da oderim eger oyle secenekler varsa . Takip etmem gereken yol ve en ozellikle basvuru gerekcem ne uzerine olmali , yani 7 seneyi bulmus, tabi ki ilk alindigi gunku gibi olmaz deseler haksiz degiller ki , tutturan nereden tutturuyor merak ettim

Not : sigorta sirketlerinden bankalara telekominikasyondan ismi duyulmamis bir cok yere karsi tek maglubiyetim yok thh de ama bunu biraz da hakkaten hakli olmama bagliyorum, bu ise o kadar hakli degilmisim gibi hissettiriyor

Tavsiyelere mutesekkir olurum

• Arkadaşlar benim tv'de aynen bu konudaki arkadaşın bahsettiği altyazı sorunu var.Ne yaptıysam düzletemedim bu problemi.Hiç böyle bir problem yaşayan oldu mu?

LG TV LERDE ALT YAZI SORUNSALI | DonanımHaber Forum

• 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.