Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
84
Favori
439.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • Arkadaşlar 4K filmler hep türkçe dublaj ama açıklamada TR-ENG yazıyor altyazılı versiyona geçme tuşu varmı acaba ? Yoksa sadece tr dublajmı iniyor filmler
    Asus TUF B450 Plus Gaming / AMD Ryzen 5 2600 / GSkill Kamuflaj 2x8GB DDR4 3000MHz / ASUS RTX 2060 6GB Advanced Gaming / Thermaltake V200 RGB / Thermaltake Smart 600W 80+ RGB / Viewsonic XG2401 144Hz 1ms

————————————————————————————————————————————————————

Logitech G305 LightSpeed Wireless Mouse
    / Steelseries qck+
    /
    Corsair Red Strafe Cherry MX Red Switch / Sennheiser GSP300
  • tsulhan kullanıcısına yanıt
    Mumkunse aldiginiz yeri paylasir misiniz? Internetten ise tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 ay evvel aldıgım c7 tv de sagdan sola dogru düz bir cizgi oluştu,pixcel temizligini deneyecegim ama düzelmeyecektir,servis cagıracagım,panelde arıza var büyük ihtimal,bunun gibi durumlarda servisten iademi yoksa degişim kararımı cıkıyor,panel degilimi oluyormu.

İyi akşamlar

Ayni sorunu bende yasadim c7 modeli alali 1 ay oldu cihazi aldigim günden 4 gun sonra ayni sorunu bende yaşadım soldan sağa doğru şerit şeklinde çizgi belirdi gece saat 9 gibi cikti bu cizgi ciktigi gece saat gece 12 ye kadar gitmedi yatarken tv yi kapadim sabah bir kalktım cizgi yok olmus fotoğraflarını cektim ama sonra lg müşteri hizmetleri ile gorusme sagladim durumu anlattim onlarda dediki cizgi gittiyse cok birsey yapamayiz 1 hafta kadaf daha dikkat edin eger tekrar oluşursa bizi arayin servis yönlendireceğiz dediler ama o gunden sonra bir daha yasamadım suan için hicbir sorun yok gorselide ekleyim size

Ne Mutlu Türküm Diyene

• erimo E kullanıcısına yanıt

linkten bi test ediver...

Orijinalden alıntı: Angoras1

Arkadaşlar Selam

2 ay evvel aldıgım c7 tv de sagdan sola dogru düz bir cizgi oluştu,pixcel temizligini deneyecegim ama düzelmeyecektir,servis cagıracagım,panelde arıza var büyük ihtimal,bunun gibi durumlarda servisten iademi yoksa degişim kararımı cıkıyor,panel degilimi oluyormu.

İyi akşamlar

Pixel düzeltici devam ederken tv'yi açmış olabilirsiniz (TV bazen kapandıgında otomatik pixel düzeltme işlemi yapılıyor.işlem sırasında tv'yi açtıgınız için olmuştur. Söylendigine göre durum geçici. )

Pixel düzeltici menusunde bu konuda bir not var. Bir süreliğine ekranda çizgi görebileceğinizden bunun normal oldugundan bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 3 Haziran 2018; 6:50:13 >

• Pixcel düzeltici ile düzelmedi ve sorun devam ediyor.Söylediginiz gibi düzeltici calışırken tv acılmadı.Belirgşn ve net bir şerit halinde cizgi oluştu.

• Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlere bir kaç sorum olacaktı; 55b7’ler de son olarak fiyat/kampanya durumu nedir?..İstanbul özelinde xxx bayii/avm/mağazadan şöyle güzel bi teklif aldım diyen var mı?..kaç TL’fen bulursak kaçırmamalıyım sizce?..

Bu piksel düzeltme işlemi manuel olarak çalıştırıldığında bahsedilen beyaz yatay çizgi ortalama 1 saatin sonuna doğru hareket eden bir şekilde çıkıyor. Tv kapatıldığında otomatik çalışan piksel temizleme işleminde öyle bir beyaz çizgi çıkmıyor. Tv'yi istediğiniz zaman açıp kapayabilirsiniz. Sadece manuel çalıştırdığınızda tv'ye dokunmamanız gerekiyor işlem bitene kadar. Manuel çalıştırılan temizleme işlemi daha detaylı bir işlem uyguluyor. Bu arkadaşın durumu ile aynı değil. Derhal lg ile iletişime geçilmeli.
    Ayarlayabiliyorsunuz.Televizyonun kendi oynatıcısında böyle bir ayar var.Filmi durdurduğunuzda çıkan panelde en alt sağ köşede sub diye bir kısım var.Oradan istediğiniz ayarı yapabilirsiniz.Renk, boyut, senkron değişiklerini.Baya kullanışlı o açıdan.Biraz kurcalarsanız rahatlıkla bulursunuz.

Orijinalden alıntı: akengin69

Ayarlayabiliyorsunuz.Televizyonun kendi oynatıcısında böyle bir ayar var.Filmi durdurduğunuzda çıkan panelde en alt sağ köşede sub diye bir kısım var.Oradan istediğiniz ayarı yapabilirsiniz.Renk, boyut, senkron değişiklerini.Baya kullanışlı o açıdan.Biraz kurcalarsanız rahatlıkla bulursunuz.
    Valla hocam, o kadar kurcalamadım bulamadım.Şimdi bir daha bakacam.Belki gözden kaçırdığımız bir detay vardır.

İade olursa başka tv düşünüyorum.

Sony xe 9005 gibi.

Orijinalden alıntı: Angoras1

Desteginiz icin teşekkür ederim.Lg servisi aradım ve servis kaydı actırdım.Direkt olarak degişim kararımı veriliyor yoksa iade talebi verebilirmiyim.

İade olursa başka tv düşünüyorum.

Sony xe 9005 gibi.
    Karar sizin tabi ama oled'den led'e geçilmez bence.

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Sen sanki çok mu hür fikirlisin? 1 senedir mu 9000 de mu9000.bi de utanmasan oled konusunda mu9000 daha iyi dersin.ayrica o ne ole Allah dostlarından felan sözler paylaşmıssın.bu kadar din sömürüsünüde ilk defa görüyorum.Kendine gel artık insanlar bıktı senin saçma sapan sataşmalarından.şunu anla artık insanların yanık, mavimsi beyaz vs bi yerlerinde değil...en iyisi oled.mu 9000 mu 8000 den iyi degil.nu 8000 bütün mu serisinden iyi. Bunları artık idrak et ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whowerts -- 4 Haziran 2018; 8:36:2 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.