Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.826
Cevap
84
Favori
439.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
    ben ithamda bulunmadım kendiniz yazdınız yoksa görmediğim bilmediğim bir konuda kimseyi zan altında bırakmam
  • 1-2 ay önce bir arkadaş bir site paylaşmıştı. 4k bd filmlerin olduğu ya da tanıtıldığı. Sık sık güncelleniyordu hatta. O siteyi tekrar paylaşabilir mi? epeydir giremedim foruma ve o linki kaydetmeyi unutmuşum.

ISS'mi değiştirdim ve AKNsiz, kotasız, 35 mb paket aldım. Artık özgürce, doya doya 4k içerik indirip izleyebilirim Oled TV'imde. Yanık olayına takılmayın. Ekim 2017den beri kullanıyorum. Yanık , iz vs hiç birşey yok. Sadece, görüntü kalitesi düşük filmlerde, gri sahnelerde beli belirsiz banding farkediyorum. O da hakikaten çok önemli değil TVnin artılarının yanında.
    MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Cevabın için teşekkürler.

Stream klasöründeki en büyük dosya sadece 6.24 gb. Ve bu dosyayı Macten oynattığımda filmin orta yerinden bi yerlerden başlayan 28:38 dk bir clip gibi birşey. diğerlerinin süresi daha da kısa hocam :( boşa mı heyecanla indirdim? yani dediğiniz gibi filmin başından sona bir versiyonu yok bu cliplerin içinde.

Bu filmi normal webteki torrent sitelerindden buldum. ama çok çok az kişide vardı. 1 ay falan sürdü inmesi) yeri geldi 1,kb/sec ile indirebildim ama yılmadım. Çok güzel bir filmdir. Yıllar önce çocukken izlediğimde ağzım açık seyretmiştim.

@Emrah;

Stream klasörü altındaki dosyalara teker teker bak atladığın bir dosya vardır mutlaka.

Bu film yaklaşık 45GB nerdeyse 50GB ta yakın, bana şimdi bu filmi indirtme yaw durup dururken,

Mutlaka yanlış bir şey yapıyorsun, ama işin içinden çıkamazsan filmi indirip bakarım.

Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    hocam selam. Bakabildin mi sen filme? Ben tekrar tekrar baktım ama dediğim gibi. Ana film dosyası yok :(
    MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5

• quote:

1-2 ay önce bir arkadaş bir site paylaşmıştı. 4k bd filmlerin olduğu ya da tanıtıldığı. Sık sık güncelleniyordu hatta. O siteyi tekrar paylaşabilir mi? epeydir giremedim foruma ve o linki kaydetmeyi unutmuşum.

ISS'mi değiştirdim ve AKNsiz, kotasız, 35 mb paket aldım. Artık özgürce, doya doya 4k içerik indirip izleyebilirim Oled TV'imde. Yanık olayına takılmayın. Ekim 2017den beri kullanıyorum. Yanık , iz vs hiç birşey yok. Sadece, görüntü kalitesi düşük filmlerde, gri sahnelerde beli belirsiz banding farkediyorum. O da hakikaten çok önemli değil TVnin artılarının yanında.
    Bu mu?

realorfake4k.com
    realorfake4k.com | 522: Connection timed out
    http://realorfake4k.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    hayır. yine de sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 1 Haziran 2018; 22:12:14 >
  • quote:

hayır. yine de sağol.
    Torrent sitesi olarak mı ?

Hdspace, Hdtorrent ve rarbg var. Bunlarda 4k hdr filmler mevcut.

Orijinalden alıntı: TimFx

quote:

Araştırmadım ama sanırım B7 Tvler, her atmos ses codeğini USB üzerinden çözemiyor.

bu filmi izledim:
    X-Men.Apocalypse.2016.2160p.BluRay.x265.10bit.HDR.TrueHD.7.1.Atmos-TERMiNAL

4k playerım olmadığı için mecburen TV'nin USB'sine taktım. Filmi başlatmamlar beraber ekranın sağ üst tarafında "bu ses tipi desteklenmiyor" uyarısı çıktı. İşin kötüsü, ev sinema sistemim trueHD çözmesine rağmen, sanırım HDMI ARC üzerinden bunu da aktaramıyor. sesi dolby digitale çeviriyor. Dolaysıyla dolby digital olarak izledim.

Ancak, hangi filmde oldu hatırlamıyor, daha önce izlediğim birkaç filmde, sağ üstte Atmos ibaresinin çıktığına eminim.

Atmosu çözüp çözmemesi hiç önemli değil benim için şu an. Çünkü ne atmos destekli bir ev sineme amplim, ne ona uygun hoparlör kurulumu mevcut. Atmos için tavanda en az 2 tane hoparlör olması lazım. Ama ARC üzerinden TrueHD'yi çözse iyiymiş.

Bizim TV'nın desteklediği Atmos formatı . Dolby Digital Plus 7.1.(mkv dosyalarındaki biçimi ise EAC3) Basitce tanımlarsak Dolby TrueHD'nin sıkıştırılmış hali diyebiliriz.(yaklaşık 10 misli kadar dosya boyutu ufalıyor.) Tabi ses kaliteside, bir miktar kayba uğruyor. LG OLED tv'ler tam olarak Dolby Digital Plus 7.1 formatını destekliyorlar. Dolby Atmos, bu format üzerinde varlığını sürdürebiliyor.Bu format yıllar önce iptal edilen HD-DVD'ler için geliştirilmiş. Sonradan bu format güncellenerek, günümüzde Dolby Atmos'u da barındıracak hale getirilmiş. Netflix 'de muhtemelen filmlerdeki Atmos verisini Dolby Digital Plus ile bize iletiyor.

quote:

Hocam 14 tane film çıktı ya :(

O liste yeni Bluray diskler çıktıkca kendiliğinden güncellenicek. Linki kaydedin bir yere, ayda bir tıklayıp bakın. Aslın linkin temel olarak yaptıgı şey, site içinde 4K ve Dolby Digital Plus destekleyen filmleri listelemek.

Daha öncede dediğim o listedeki filmleri indiriken Filmin Bluray Remux halini indirin. içinde mutlaka EAC3 formatı olucaktır. Tek sorun içinde bir sürü ses formatı olunca sanırım tv kafasına göre birini seçiyor. Siz Mkv yi bilgisayarınızda kendiniz düzenleyip, tüm ses dosyalarını iptal edin içinde sadece EAC3 formatı kalsın.

Bence atmos olayı, odanın ve eşyaların şekliylede alakalı. sound bar almayı düşünüyorum. Misal benım salonda çok az eşya var. odanın seklı semalı ile oynayarak duvarlardan dogru acıyla seslerın sekmesını saglamayı planlıyorum. perdelerin önüne film izlerken sesin yansımasını saglayacak akustik jaluzi gibi bişey takıcam.

Alıntıları Göster
    buldum sonunda. Aradığım atmos destekli 4k bd filmlerle ilgiliymiş bu arada :)

Hocam merhaba.

bu dediğiniz düzenleme/silme işlemini nasıl yapacağız?

• Arkadaşlar bildiğiniz 60Hz 4K film indirme sitesi varmı yada 4K 60Hz film varmı. Hep 29Hz görüyorum sitelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmuT__35 -- 1 Haziran 2018; 23:17:32 >
    Asus TUF B450 Plus Gaming / AMD Ryzen 5 2600 / GSkill Kamuflaj 2x8GB DDR4 3000MHz / ASUS RTX 2060 6GB Advanced Gaming / Thermaltake V200 RGB / Thermaltake Smart 600W 80+ RGB / Viewsonic XG2401 144Hz 1ms

————————————————————————————————————————————————————

Logitech G305 LightSpeed Wireless Mouse
    / Steelseries qck+
    /
    Corsair Red Strafe Cherry MX Red Switch / Sennheiser GSP300
  • UmuT__35 kullanıcısına yanıt
    Brtfix.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 1 Haziran 2018; 23:55:53 >
  • Beyler Selamlar, 55c7 yı daha yeni kurdum hafif sandığım bir banding vardı takii bugün youtube dan 4KHDR KOSMOS filminde 4.16dan başlayan sahneleri görene kadar . Yayından mi yoksa gerçekten mi ekran boyle emin olmak için sizlerden ricam aynı filmin ilgili dakikalarını izleyip geri dönüş yapabilir misiniz ?

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimo -- 2 Haziran 2018; 0:50:59 >

• Bazı 4k film veya dizilerde özellikle karanlık sahnelerde kumlu bir görüntü oluyor. Her filmde olmuyor, sadece bazılarında, özellikle netflixte çok rastladım. Bu neden olabilir? Noise reduction ayarlarının hepsini denedim, faydası olmadı

Orijinalden alıntı: UmuT__35

Arkadaşlar bildiğiniz 60Hz 4K film indirme sitesi varmı yada 4K 60Hz film varmı. Hep 29Hz görüyorum sitelerde
    www.indir.vip
    4K Film İndir | İndir.vip Full Oyun İndir PC | Program İndir Film
    https://www.indir.vip/kategori/film-indir/4k-film-indir

Buradan indirebilirsin. Drive linki oldukça hızlı indiriyor.

• erimo E kullanıcısına yanıt
    banding değil hocam o ama tam banding gibi duruyor. Bilgisayardan baktım aynı çizgiler çıkıyor. Zaten bariz videodan olduğu.

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

banding değil hocam o ama tam banding gibi duruyor. Bilgisayardan baktım aynı çizgiler çıkıyor. Zaten bariz videodan olduğu.
    Teşekkürler hocam bir ara panik yaptım:) Bu arada yabancı forumlarda araştırma yaptım Pixel düzeltici ile ekran homojitesi ve banding iyi yönde etkileniyor diye. Ben de uyguladım Banding yönünde sonuç ilginc sekilde olumlu oldu.

Daha yeni SONY 65xe9005 TV aldım. Bana kod lazım değil.

İhtiyacı olan arkadaşım olursa seve seve yardımcı olurum.
  • quote:

indirmek için telefon no istiyor hocam. Güvenilir mi acaba? işkillendim de.
    Hocam 4k hdr içerik istiyorsan,rarbg'den baya var. Ama direk giriş yapamazsın siteye. O yüzden chrome tarayıcıdan girip,browsec eklentisini indirip kurduktan sonra akftif hale getir. Sonra rarbg'ye girip, seçeneklerden 4k hdr bölümünü seçip arama yap. Baya hızlı indiriyor. En son hızda indirebiliyorum.

• Ah 15 dk once aldim adios kart ile :) bu arda 7500 tl ye aldim. Ozel fiyat verdiler. Bir de ek sigorta yaptim 3 sene 900 o da logo yanigi cart curt heseyi kapsiyor. Hayatimda ilk defa sigorta yaptim korkudan:). Pazartesi kurmaya gelecekler bakalim. Ne gibi testler yapmak lazim fikri olan?

Bu arada sigorta 1 yil boyunca calinma ve kırılmalara karsi da koruyor.

indirmek için telefon no istiyor hocam. Güvenilir mi acaba? işkillendim de.
    Yok hocam ne telefon numarası istemesi. Ben tüm filmleri indirdim buradan yalnız 2. Linki kullanın google drive olan. En hızlı ve zahmetsiz o linkten indiriliyor.

Siz reklama falan tıkladınız büyük ihtimalle.

Codec Bitrate Description
    ----- ------- -----------
    MPEG-H HEVC Video 42952 kbps 2160p / 23.976 fps / 16:9 / Main 10 Profile 5.1 High / 4:2:0 / 10 bits / HDR / BT.2020 /
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.