Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
411.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaslar axess li olan varmı aranızda😀😀 c7 için indirim kodu gerekli kullanmayan varsa verebilirmi teşekkürler 😊😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende bugun 55b7v modelini alarak lg oled kullanıcılar grubuna girmis bulunmaktayım ürün aksam kurulcak tavsiyeleriniz yada tvde dikkat etmem gereken bir yer yada husus var mı
  • Yok artık OLED kelimesinin geçtiği yerde LED'in telaffuzu bile olmaz. İstediği kadar VA olsun arka aydınlatma bulunduğu için kontrasttan kaybeder. Hiçbir piksel özgür değildir. OLED'de her piksel kendi ışığını kendi ayarlar hepsi birbirinden bağımsızdır. OLED'i gördükten sonra LED vızıltıdan ibarettir. OLED'i ancak başka bir OLED ile kıyaslayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whowerts kullanıcısına yanıt
    sana sadece acıyorum boşuna kendini parçalıyorsun..
  • Gittigidiyor teknosadan axess ile oled tv alımında 55 c7 6880e geliyor. Üstüne bir de soundbar hediyesi var. Ben 1 ay önce soundbarsız 6900e aldım. Kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki

Gittigidiyor teknosadan axess ile oled tv alımında 55 c7 6880e geliyor. Üstüne bir de soundbar hediyesi var. Ben 1 ay önce soundbarsız 6900e aldım. Kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum
    Şu an gittigidiyor teknosa 7719 tl fiyat. Axesse özel indirim mi yapıyor.

• Selamlar Dün Teknosadan Soundbar Hediyesiyle 7200'e c7 aldım çok araştırdım bir çok otorite tarafından 2017'nin En iyi Oled tv'si seçilmiş görüntüsünü tehşirde izledim aşık oldum tv kanalları meraklısı değilim o yüzden oyun performansı özellikle çok dikkatimi çekti ps4 pro'dan güzel görüntüler göreceğimi düşünüyorum tabi hdr filmleride sıraya dizdim torrentte kurulmasını bekliyorum hayırlısı bakalım Bu arada logo yapışması olayı'nı sorduğumda 2017 ve sonrası modellerde ev kullanıcıların başına kolay kolay gelmez yeterki tvyi elektrikten kesmeyin dediler tv yi uzun sürede izlesiniz standby moduna aldıktan sonra 10 dk içinde pikseller temizleniyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dediler nekadar doğru nekadar yalan kullandıktan sonra anlaşılcak tabi, herkse selam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behcetze -- 4 Haziran 2018; 18:35:21 >

• erimo E kullanıcısına yanıt
    Youtubeden banding test yada dse test yapın birkaç farkı test videoları izleyin sanki filmden degil gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Youtubeden banding test yada dse test yapın birkaç farkı test videoları izleyin sanki filmden degil gibi duruyor
    Hocam fotoğrafta %5 banding fotosu var zaten Pixel duzeltici uyguladiktan sonra videolarda hic rahatsız etmiyor. Beyaz arka fon yeşil arka fon sıkıntı yok.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    rarbgden indiriyorum bayadır hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsulhan

Ah 15 dk once aldim adios kart ile :) bu arda 7500 tl ye aldim. Ozel fiyat verdiler. Bir de ek sigorta yaptim 3 sene 900 o da logo yanigi cart curt heseyi kapsiyor. Hayatimda ilk defa sigorta yaptim korkudan:). Pazartesi kurmaya gelecekler bakalim. Ne gibi testler yapmak lazim fikri olan?

Bu arada sigorta 1 yil boyunca calinma ve kırılmalara karsi da koruyor.
    hayırlı olsun da, LG'nin kendisi logo yanığına garanti vermezken, satın aldığınız firma nasıl verebilir? canınız sıkılmasın da, o sigortalar hep üfürükten şeyler. umarım ihtiyacınız olmaz tabi.
  • Valla satisi yapan cocuga sirek logo yanigini sordum. Evet firmanin kendi kapsamiyor ama bu ek sigorta ile o da kapsaniyor. Hatta 3. Senede panel yanmasını bile %100 değiştiriyoruz dedi. 900 tl verdim ayiptir soylemesi:) bu arada 7200 tl ye alan arkadasi duyunca uzuldum biraz. 300 tl kazinklandik:(

• Bir sorum olacak arkadaslar. Bugun c7v geldi. Turkcell tv den tv ye bagli hdmi kablo icin ‘bu yakinda isinir ve yayin gider’ dedi adam. 4k ve oled icin uygun 2.0 28 oled hdmi kablo lazim dedi 135 tl ye var bende dedi. Tabi ki almadim. Sizce almali miydim? Ya da alternatif kablo önerisi olan var mı?

• Bir sorum olacak arkadaslar. Bugun c7v geldi. Turkcell tv den tv ye bagli hdmi kablo icin ‘bu yakinda isinir ve yayin gider’ dedi adam. 4k ve oled icin uygun 2.0 28 oled hdmi kablo lazim dedi 135 tl ye var bende dedi. Tabi ki almadim. Sizce almali miydim? Ya da alternatif kablo önerisi olan var mı?

• behcetze B kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi şubeden aldınız? Çok merak ettim. Faturası falan var mı?

• tsulhan kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir hdmi kablo almaniza gerek yoktur :) hicbir sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz ben aynen kullanıyorum. Bosu bosuna para vermeyin

• Bu c7 için ayrı konu mu açsak acaba. :)
  • Bu c7 için ayrı konu mu açsak acaba. :)

• Beni de ekleyebilirsin listeye.

• Eyvallah. Adam yayın gider dedi ya. Kablo isinirmis :) ulan zaten o Kablo zaten turkcell tv ye bağlı yıllardır. Görüntüyü aldığı yer önemli zaten. Oled e başlayınca farklı cozunurluk gönderecek sanki :) neyse yemedim tabi. Şu BBC nin belgeseli vardı 4k. Link verebilecek var mı? İndirip 4k nin tadına varmak istiyorum bir An önce.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.