Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
412.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GalPal

Soundbox kampanyasından şu ana kadar yararlanan oldu mu? Ben fatura ve kurulum kağıdını kampanya web sitesinden atalı 3 gün oldu. Ne arandım, ne de tarafıma email SMS gönderildi. Bu süreç ne kadar sürüyor acaba?
    Bende bugün attım, eğer bir gelişme olursa paylaşır mısın hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Tabi paylaşırım. Şimdilik beklemedeyim.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Garanti koşullarında Film izlerken altta üstte kalan siyah bölge olunca yanma olabilir ve kapsam dışı mı demek istemiş, yani tam ekran olmayan film vb izlediğimizde yanma riski var mı? Bu arada yine mi iade ettiniz, banding vardı galiba, hedefte ne var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalPal

Soundbox kampanyasından şu ana kadar yararlanan oldu mu? Ben fatura ve kurulum kağıdını kampanya web sitesinden atalı 3 gün oldu. Ne arandım, ne de tarafıma email SMS gönderildi. Bu süreç ne kadar sürüyor acaba?

1 ay sonra elinize ulaşır sound bar

• yılmazfb kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bandingden değil de ölü piksel vardı.

Avsforumda da siyah barlarda yanık olabilir denmiş, burada da öyle diyor. Ama garip geldi, oledler siyahlarda piksel kapatıyor diye biliyorum.
  • Dog of Xbox kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, gelince yazarım buraya
  • Polemik yaratmak icin degil ama paylastiginiz bilgi 2014 senesinden ve ekran, monitor genelinde bir yazi. 2016-2017 arasinda bile panel ozelinde ilerlemeler olmusken 3-4 yilda neler degismistir acaba.

• GalPal kullanıcısına yanıt
    Sms vs gelmiyor. Ben 2 gun aradim LG'yi ve ancak basvurumun gerceklestigi bilgisini alabildim.

• cagdaaktan C kullanıcısına yanıt
    2014'den kalma değil, en son 2014'de güncellenmiş, ikisi arasında fark var. Demek ki 2014'den beri bu sistem değişmemiş ve bu yazı güncellenmemiş. Yazı ekran ve monitör genelinde değil üst başlığa bakarsanız TV yazıyor zaten. Bunun yanında 3-4 yılda oledlerin yanma riski sıfıra inmedi bunu hepimiz biliyoruz.

Linki de bu
    www.lg.com
    LG Yardım Kitaplığı: [TV] Görüntü Tutulması (Leke Yapışması) | LG Turkey
    http://www.lg.com/tr/destek/yardim-kitapligi/CT20222005-1400758905438-others
    herhalde değişiklik olsa güncellerdi değil mi? Kaldı ki TV'lerinizin kullanım kılavuzuna bakarsanız sizde benzer bir yazı göreceksiniz.

Şikayetvar.com'dan birkaç alıntı buyurun;
    www.sikayetvar.com
    LG OLED TV Kanal Logo İzi
    https://www.sikayetvar.com/lg-oledtv-kanal-logo-izi

www.sikayetvar.com
    LG 920v TV'de ATV'nin Logosu Yapıştı Kaldı Ekrana
    https://www.sikayetvar.com/lg-920v-tvde-atvnin-logosu-yapisti-kaldi-ekrana

Garanti yok bu 2+2=4 kadar net:)

Zaten şöyle bir durum var, LG'nin buna garanti vermesi imkansız. Zira yanık kendi çabalarımızla da yapabileceğimiz bir şey. Bu halde garanti bitimine yakın her kullanıcı bunu yapıp değişim talep edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 31 Mayıs 2018; 21:27:7 >

• Arkada duvar olmasa, uzayda sanacan kendini.
  • yılmazfb kullanıcısına yanıt
    siyah olan yerlerde ledler yanmaz heralde çalışmayan led nasıl yansın + kapalıyken temizleme yapmıyor mu? + kapasitif kondansatör gibi filitre kullanıyor o şarjlı kalınca ekranda iz kalıyor onu düzeltecek marka çıkmadı mı? vede LG resmen tv izlemenizede karışıyor sürekli aynı kanalı izlemeyin demiş... logoyu mm oynatsa sıkıntı biter ama LG basmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhotep_of_grudge -- 31 Mayıs 2018; 23:35:51 >
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Oled tv ler stand by da iken temizleme yapar. Komple elektriği keserseniz gecmiş olsun.

• imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    İlk iki cümlenizle çelişen bir düşüncem yok.Kullanan onlarca arkadaş film vb konusunda yanma gibi olumsuz bir şey paylaşmadı. LG ne demek istemiş onu anlayamadım. . Son sorunuza akım kapasitörü desem olmaz, yok, cevap veremeyeceğim, bilmiyorum. 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Böyle bir garanti yok. Yurt dışında bile millet ağlıyor garanti yok diye. Ayrıca adam nereden bilecek evde kullandığını? Zaten TV'nin nasıl kullanıldığı tespit edilemediği için garanti yok. Şu an TV'mi iade etmemiş olsam kullanıcı klavuzundan fotoğraf atardım, sanki yazıyordu orada.

Avsforum.com'a girerseniz günlük kullanımda yanık yaşayan ve garanti dışı tutulan tvleri görebilirsiniz. Oyun, haber kanalları gibi birçok sebepten kalıcı yapışma yaşayan insanlar var.

İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz, lütfen yapmayın. LG kendi sitesinde bile garanti vermediğini söylüyor. Ev kullanıcısı veya ticari kullanıcı diye bir fark yok.

Kimseyi yanlış yönlendirme gibi bir niyetim yok. Bilakis bilinmeyen bir konuyu açığa çıkarmak insanların kafasındaki soru işaretlerini gidermek amacım.

- 3 ay önce 55EG960 modelinde ekranda yanma probleminden servise gönderdik. 23 gün sonra yeni panel geldi ve değiştirildi.

Ayrıca konuyla ilgili link attığınız çok iyi oldu gerekli Merci lere ilettim. Atmış olduğunuz link 28.08.2014 tarihli güncellenmemiş. Sitede gerekli güncellemeyi yapacaklar. Güncelleme olunca burdan tekrardan bilgi vereceğim.

@RNNN Ben satış elemanı değilim güzel kardeşim. Çeşitli elektronik marketlerde gerek mağaza olsun gerek operasyon olsun merkezi olarak farklı görevlerde yer aldım. Şimdi ise tedarikçi kısmındayım. satan ve satın alan tarafta da bulunduğum için amacım yardım etmek. Rica ediyorum mübarek gün böyle saçma ithamlarda bulunma, günah alma. Burada amaç yardımda bulunmak. İstersen sana Samsung Tv'ler konusunda da yardımcı olurum. Fiyat servis vs. her ne istersen. Bu tarz bir muhatabiyet hiç hoş değil. Çünkü konu challenge konusu değil LG mi samsung mu Sony mi demiyoruz. B7 Oled i konuşuyoruz.

@Dog of Xbox Terbiyesizliğin lüzumu yok. Bilmeden bir şey söylemiyorum burada. İnsanları bilgilendirmeye çalışıyorum.

• YabandaGEZER kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam kullanım kılavuzlarında da aynı bilgi var. Şu anda TV'im değişimde olduğu için bakamıyorum, ama geldiğinde bakacağım. Güncelleme olursa tekrar konuşalım, çünkü söylediklerinizin somut bir dayanağı yok.

Arkadaşa söylediğimi size de söylüyorum, yazı bence güncellenmemiş değil, değişen bir şey olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 1 Haziran 2018; 12:12:4 >
  • Şikayet var sitesinde bunun olabileceğini görüyoruz ancak bir iki örnek tüm OLED lere mal edilemez diye düşünüyorum. Bugün Bayrampaşa Foruma gittim almak için ancak Vatanda kalmamış, LG de kalmamış, Mediamarkt biz sadece B7 satıyoruz bu daha iyi C7 avrupada satmadığı için buraya gönderildi. Aman sakın falan filan goy goy yaptılar. Sadece Teknosa da vardı ürün o da fiyat düşmedi (3 gün önce Akbatıda ay sonu diye düşmüşlerdi hata ettim almadım).

Belli ki çok satan bir ürün C7V. Tabi bu arıza çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Tüm TV lerde olabileceği gibi bunda da sıkıntı çıkabilir. Biraz da kısmet işi bu. Garanti yoksa bile illa başımıza bu gelecek anlamına gelmiyor. Bir de lütfen karşılıklı atışmaya çevirmeyin buraya herkes bilgi almak için geliyor. Merak ettiklerimizi öğrenmek için geliyoruz kafamız karışmış bir şekilde ayrılıyoruz. Başka TV yi kötülemeden de tavsiyede bulunulabilir değil mi?

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: tsulhan

Şikayet var sitesinde bunun olabileceğini görüyoruz ancak bir iki örnek tüm OLED lere mal edilemez diye düşünüyorum. Bugün Bayrampaşa Foruma gittim almak için ancak Vatanda kalmamış, LG de kalmamış, Mediamarkt biz sadece B7 satıyoruz bu daha iyi C7 avrupada satmadığı için buraya gönderildi. Aman sakın falan filan goy goy yaptılar. Sadece Teknosa da vardı ürün o da fiyat düşmedi (3 gün önce Akbatıda ay sonu diye düşmüşlerdi hata ettim almadım).

Belli ki çok satan bir ürün C7V. Tabi bu arıza çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Tüm TV lerde olabileceği gibi bunda da sıkıntı çıkabilir. Biraz da kısmet işi bu. Garanti yoksa bile illa başımıza bu gelecek anlamına gelmiyor. Bir de lütfen karşılıklı atışmaya çevirmeyin buraya herkes bilgi almak için geliyor. Merak ettiklerimizi öğrenmek için geliyoruz kafamız karışmış bir şekilde ayrılıyoruz. Başka TV yi kötülemeden de tavsiyede bulunulabilir değil mi?

Saygılar,
    C7 sadece Vatan ve Teknosa kanalında satılıyor. Bir daha da stoklara girmeyecek. 2018 model C8 stoklara girmeye başladı. Yeni modellerin fiyatlara bakınca insan gerçekten alamadığına üzülüyor. Size teklif edilen fiyatta çok iyiymiş ayrıca.

• Malesef hata ettik almadık. Yarın Akbatıya yine gideceğim bakalım ne diyecek.
  • tsulhan kullanıcısına yanıt
    Hocam Axess kartınız varsa bugün itibariyle Teknosa'da Axess karta özel %10 indirim başlamış LG Oled Tv'lerde.
  • Çok önceki sayfalarda digitürk 4k"da normal hd yayınların 4k ayarında mı,yoksa 1080p ayarında mı olması ile alakalı baya konuşulmuş. Üstteki 1080p, alttaki 4k ayarından.

Görüldüğü gibi renkler biraz daha canlı duruyor 1080p modunda.

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.