Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun (2011) | 3.Sezon | TRT1 (632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.981
Cevap
105
Favori
848.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Leyla ile Mecnun (2011) | 3.Sezon | TRT1

Biraz geç oldu idare edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeynep Çamcı'nın ayrılmasına çok sevindim açıkcası. O kız oyuncu falan değildi. Müge Boz çok mu iyiydi diye sorarsanız birşey diyemem fakat Müge'ye kanım kaynamıştı. Tabi bir Ezgi değil

Bu arada Melis Birkan gelecekse adı Leyla olmaz büyük ihtimal. Leyla ile mi Mecnun diye yazmışlar zaten. Leyla olursa adı biraz abartılır. Yada işin geyiğine vurmak için adı Leyla da olabilir.

Ulan hep kör kız yüzünden dizi karıştı. Ne olurdu çeneni tutsaydın da kavga çıkartmasaydın

Ama Melis Birkan da olabilir.

Leyla ile Mecnun (2011) | 3.Sezon | TRT1

O değil de Onur Ünlü neden ayrıldı ???

Yav biz Ezgi Asaroğlu filan gelsin derken asıl Onur Ünlü'yü kaybettik iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unal83 -- 1 Ağustos 2012; 10:38:56 >

Leyla ile Mecnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Biraz geç oldu idare edin

Masamın arkasında asılı.

• Komedi dizisi Melis Birkana gitmez.

O kiz aglar,sizlar,aşik olur,opusur ama samimi bir sekilde espiri yapamaz. Hatta komedinin oldugu sette bile duramaz cani sıkılir

Komedi yetenegi olmadigi halde bu dizide oynayabilecek tek oyunce gercek Leyladir!

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Komedi dizisi Melis Birkana gitmez.

O kiz aglar,sizlar,aşik olur,opusur ama samimi bir sekilde espiri yapamaz. Hatta komedinin oldugu sette bile duramaz cani sıkılir

Komedi yetenegi olmadigi halde bu dizide oynayabilecek tek oyunce gercek Leyladir!

katılıyorum,tamam belki iyi oyuncu ama bence leylaya uymuyor.

Orijinalden alıntı: Nightwish

Zeynep Çamcı'nın ayrılmasına çok sevindim açıkcası. O kız oyuncu falan değildi. Müge Boz çok mu iyiydi diye sorarsanız birşey diyemem fakat Müge'ye kanım kaynamıştı. Tabi bir Ezgi değil

Bu arada Melis Birkan gelecekse adı Leyla olmaz büyük ihtimal. Leyla ile mi Mecnun diye yazmışlar zaten. Leyla olursa adı biraz abartılır. Yada işin geyiğine vurmak için adı Leyla da olabilir.

Ulan hep kör kız yüzünden dizi karıştı. Ne olurdu çeneni tutsaydın da kavga çıkartmasaydın

Aynen Zeynep Çamçı oyuncu falan değil katıldıkları talk showlarda falan baktım da rol yapmıyor zaten gerçek hali R.İvedik ve L&M deki hali ve bundan sıyrılamıyor gibi duruyor.Bir de konuştuğu kelime sürekli ağzına dolanıyor ben sıkıntıya giriyorum o konuşurken.

Be yâd-i yârî hoşâ katre eşkî
    Be sûz-e eşkî hoşâ zindegânî

• quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonnN

quote:

katılıyorum,tamam belki iyi oyuncu ama bence leylaya uymuyor.

gerçek Leyla'nın yeri başkaydı ve Melis Birkan ile 3. sezon final yapar(arkadaş ne çok korsan Leyla basımı yapılmış eskisini getirselerde hem bizim çenemizden hemde izleyicinin eleştrisinden kurtulsalar) bu dizi tabi o zamana kadar kim izler bilmem ben izlersem sadece Şen Biraderler için izlerim ve bu kızın girdiği yerde ntv ntv spor falan artık başka güzel dizi bulamazsam haftada bir dizimiz vardı o da yalan olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: unal83

Ezgi Asaroğlu'nu istiyordum ısrarla.

Ama Melis Birkan da olabilir.

O değil de Onur Ünlü neden ayrıldı ???

Yav biz Ezgi Asaroğlu filan gelsin derken asıl Onur Ünlü'yü kaybettik iyi mi

Bi dakkaaa, nasıl yani? Onur Ünlü mü? Ayrıldı mı?

Şu an kendimi çok kötü hissediyorum...

Offf, ciddi olamazsınız?

Her imza mı kural dışı olur arkadaş? nasıl bir forumdur burası her şey politik her şey yasak, biraz özgürlük biraz ferahlık...

battlenet ID: Ger0nim0#2326 - Steam&Origin: Ger0nim0_86 - in DH since 2006

• Onur Ünlü geçen yıldan beri kanserle mücadele ediyor arkadaşlar. Geçen sene hastayken yönetti diziyi, bu sene tedaviye ağırlık verecek herhalde.

Edit: Ywitterdan sorudm bakalım ne dicekhttps://twitter.com/burakaksak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 1 Ağustos 2012; 13:40:51 >

Orijinalden alıntı: Patsocu

Onur Ünlü geçen yıldan beri kanserle mücadele ediyor arkadaşlar. Geçen sene hastayken yönetti diziyi, bu sene tedaviye ağırlık verecek herhalde.

yeni öğrendim hayretler içindeyim.

Leyla ile Mecnun’u farklı bir boyuta taşıyacak mısın?

Kesin karar vermemekle birlikte filmini çekmeyi düşünüyoruz. “Leyla ile Mecnun: Ölürsem Yaşayamam” gibi bir adı olacak filmin. Bir zaman fabrikasında Mecnun’un tükenen zamanın önüne geçme çabasını anlatacak... Yapacağımız kesin değil ama şiddetli niyetimiz var.

http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/687544-iyiyim-ama-hastayim

Leyla ile Mecnun

• quote:

Leyla da dizide komik değildi.Ama Leylaydı.Yani Mecnunun aşık olduğu kişi,Melis Birkan da en az Ezgi kadar oynar en azzz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 1 Ağustos 2012; 13:56:10 >

Orijinalden alıntı: sen nabıyon ya

quote:

Orijinalden alıntı: Bedavauye

quote:

Orijinalden alıntı: sen nabıyon ya

quote:

Orijinalden alıntı: Bedavauye

Melis Birkan yeni leyla olduysa izlemem artık onun leyla rolüyle alakası bile yok

önyargılı davranma bence çok güzel olucak:)

Duygusal bir duruşu var kadının,bu dizi hem güldürüyor hem ağlatıyor. Ezgi Asaroğlu iyidi ya

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2161147157430&oid=146134205398442&comments

:)

Alıntıları Göster
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=2161147157430&oid=146134205398442&comments

çok komik ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 1 Ağustos 2012; 15:11:23 >

• #EzgiAsaroğluLeylaileMecnunaDönsün

HERKES TWEET ATSIN. TWITTER'I OLMAYAN İKİ DAKİKA HESAP AÇSIN.

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

#EzgiAsaroğluLeylaileMecnunaDönsün

nası yapıcaz tam olarak anlatırmısın , tweeter olayından pek anlamıyorumda
    kimin sayfasına girip yazıcaz

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

nası yapıcaz tam olarak anlatırmısın , tweeter olayından pek anlamıyorumda
    kimin sayfasına girip yazıcaz

Bak şimdi sağ üst köşede dikdörtgen içine aldığım yere tıklayıp.
    Bunu yapıştırıp göndereceksin.

• 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.