Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun (2011) | 3.Sezon | TRT1 (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.981
Cevap
105
Favori
848.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Denizlere hakim olan dünyaya hakim olur...
  • Melis birkan gelsin benceZaten eski leyla'nın yani ezgi'nin yeni bir dizisi başlamayacak mıydı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: berjk

quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

quote:

Orijinalden alıntı: berjk

quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

'dön ulan ağzımda yara çıktı senin yüzünden #EzgiAsaroğluLeylaileMecnunaDönsün 'gerçekten şu an ağzımda yara var çok mu üzülüyorum ancak gündüz en az 1500 twit almamıza rağmen tt olamadık nedendir bilen var mı?

filtreye takılıyordur(ince sözlük)

açıklarsan biraz

tam emin değilim ama teorim şu:
    zeki nin tt leri dünya da tt oluyordu ama türkiye de olmuyordu sorduğumda inci sözlük engelliyor demişlerdi

mantıksız,öyle bişey olamaz.

yalan değil

• Beyler yeni sezon 17 eylül'de mi başlıyor?
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

Beyler yeni sezon 17 eylül'de mi başlıyor?

Evet

Orijinalden alıntı: sapper

ben bu diziyi hiç izlemedim izlemelimiyim sizce arkadaşlar nedersiniz

bugüne kadar çıkan hiçbir diziye benzemiyor izlemezsen çok şey kaybedersin, ama öyle faceden sağdan soldan kısa videolarını izleme pek fazla bişey anlamazsın, çünkü bende öyleydim çok itici geliyordu sonra arkadaşlar baya ısrar etti izle seveceksin diye, bütün bölümlerini aldım arkadaştan oturdum izledım. ilk 3 bölüm sabret, sonra hiç bırakamayacaksın, ne zaman boş bi zamanın olsa leyla ile mecnunu izliceksin yemek yerken bi yandanda pcyi açıp leyla ile mecnun izliceksin, izlediğin bi bölümü tekrar tekrar izleyeceksin. şahsen ben öyle oldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sapper

ben bu diziyi hiç izlemedim izlemelimiyim sizce arkadaşlar nedersiniz

Bende senin gibiydim. Sonra bi başladım önünü alamadık

Orijinalden alıntı: Erchamion

TT dediğiniz şey Top Tweet mi?

Bu konunun sayfasinin uzunluguna baktiginda anlarsin.izlemezsen dizi adina cok sey kacirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 2 Ağustos 2012; 15:32:39 >
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

quote:

Trend Topic :)

Arkadaşlar twitterda pek uğraşmayın derim.1500 tweet almışız galiba ama bunu hangi zaman aralığında aldık.5 saat,10 saat ? Twitterda trendler son saatlerde en çok konuşulan konulardan,taglardan seçiliyor.1500 küsür bunun için az.Biraz örgütlenmek lazım ama işe yaramaz gibime geliyor.Diyelim 350 kişiyiz yarın saat 15:00-16:00 gibi tt yapacağız.Bu 1 saat aralığında sürekli yazmamız lazım.Bakıyorum ezgi asaroğlu ile ilgili belirlenen tag'a birisi sabah atmış ondan sonraki ilk tweet öğlen atılmış
    Ayrıca maç günleri tt yapmak biraz zor Bir takım kötü sonuç alınca yenilen takım bir tt yapıyor işte yenilsen de yensen de gibisinden.Sonra bu takımın ezeli rakipleri bunlara ters birşeyler yazıyor.Bildiğiniz sidik yarışı.Bu yüzden trend listesi bunlarla doluyor.Facebook fan sayfalarıyla ortak hareket edip ortak bir tag ve saat belirleyip yüklenmek şart.Yoksa çok zor tt

Çok uzun oldu.Kısacası tt yapmak için ortak hareket ve belirlenmiş bir saat gerek.

bir tavsiye:
    gece hatta sabaha karşı listeye sokmak daha kolaydır. arkadaş listenizin yardımı olması lazım tabi. bi kere listeye girmeye görsün, lm cilerde iyi ya da kötü bi şekilde etiketi kullanır. sonuçta twiter da bi lm tabanı var ;)
    bir de diğer TTleri de kullanan tweetler atılması tagin çok daha fazla kişi tarafındna görünmesini sağlar.
    mesela şu an TT listesindekiler.
    #gidiyorumdese
    #hatirlayanvarmi
    #gececilerhepdestektirherkese
    Ülkü Adatepe
    Canın Sağolsun FENERBAHÇEM
    Bir Beşiktaş'ı
    Aslan Taraftara Aslan Takipci
    Vaslui Fenere Yaslui
    Birlikte Sıkılalım
    Kuyt

Ezgi Asaroğlu #leylailemecnun a #gidiyorumdese #EzgiAsaroğluLeylaileMecnunaDönsün 

#hatirlayanvarmi Ezgi Asaroğlu diye bir Leyla mız vardı? #EzgiAsaroğluLeylaileMecnunaDönsün

#gececilerhepdestektirherkese #EzgiAsaroğluLeylaileMecnunaDönsün e tam destek

gibi... diğer TTlere bakanlar sizin tag ı da görmüş olur. yoksa nerden haberi olacak böyle bir tag ın varlığından ;)

edit: hay allhım ya, bu çok fazla alıntı var code etiketi kullandırıyor adama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 2 Ağustos 2012; 4:05:21 >

"Fan of Nothing!"

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Bu konunun sayfasinin uzunluguna baktiginda anlarsin.izlemezsen dizi adina cok sey kacirirsin

Ha?

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • Melis Birkan söylentisi var ama bence çok ağır kaçar diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

Beyler şuna bakın bizim forum :)

http://www.leylailemecnundizisi.com/ezgi-asaroglu-diziye-geri-donsun-kampanyasi/

Direnişe devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bookill

quote:

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

Beyler şuna bakın bizim forum :)

http://www.leylailemecnundizisi.com/ezgi-asaroglu-diziye-geri-donsun-kampanyasi/

Direnişe devam

gelin bugün tt'de liste başi olalim ne dersinizzzzzz

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.