Şimdi Ara

LETGODA 2.EL HAYATINIZ NASIL GİDİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ara öyle bir haldeki 2.el olaylari 0dan farksiz seyi çeyreği fiyatina okutursan sanslisin

Millette harbi para ya cok var ya hic yok orta sınıf duman olmuş bi 5 6 sene önce letgoda cayir cayir mal alip satiyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• LetGo kullanmıyorum. Zira durumu olmayanlar LetGo tercih ediyor genel olarak. Sahibinden'de yüzlerce ürün satmışımdır.

• Up

• Herkes kredi kartına saplanmış kalmış. Doğru dürüst kimsede nakit yok. Olan da zaten letgo dan alışveriş yapmıyor.

Bu ekonomik düzen orta halliyi yok etti. Orta halli de artık fakir. Fakirler ise bana kalırsa aç kalmamak için yaşıyor.

• facebookdan bakıyorum devamlı full sistem satıyorlar adamlar almış krediyle geri satıyor komple

• Forum yada sahibinden de satıyorum,letgo yüzyüze ahiret soruları ,ilginç ilginç Ferrari alıyor gibi tripler geriyor beni.
    Forumdada ilanlarim var bakın ne satarsan sorgusuz iade alıyorum yazar .Sahibinden de getsiz ilan açmam .Alsin baksın kafa sisirmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aydır satılıkta olan laptopumu satamıyorum. 2. el piyasasında katil olmamak çok zor gerçekten. öyle saçma sapan şeylerle geliyorlar ki, pazarlık adı altında fiyatın yarısını teklif eden mi dersin, öğrenciyim deyip ağlayan mı dersin. bu ölücüler ve alsatçılar yüzünden 2. el piyasası rezil kepaze durumda. ticaret ahlakı sıfırın da altında. ulan ben alırken hiç böyle yapmıyorum. bir keresinde ps4 aldım letgodan 2. el, pazarlığa falan girişmeden direkt adamın koyduğu fiyattan anlaştık ki zaten diğer fiyatlardan 2-3 bin tl daha ucuzdu, ölücülüğün alemi yok diyerek pazarlık yapmak istemedim. adamdan cihazı alırken adam bana teşekkür etti zorluk çıkarmadığım için yani öyle bıkmış gelen saçma sapan mesajlardan. pazarlık dediğin şey 20 bin tl'lik şeye atıyorum 18 bin teklif etmektir. 20 bin tl'lik laptopuma 12 bin tl teklif edildi ya. neredeyse yarı yarıya düşürdü herif. kimse kimsenin, o ürünü almak için döktüğü alın terini hesaba katmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lithran kullanıcısına yanıt
    50 liralik sey icin bile 10 kere mesaj atiyor adamlar hakikaten cok sinir bozucu

Ama evimde o kadar cok gereksiz sey var ki yakinda taşınmam gerekebilir mecbur bir seyleri satmak zorundayim yoksa hic isim olmaz

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

forest  

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Oo hamza reizten taşınma itirafı gelmiş agalaarr
    Teklif gelmiş onu değerlendiriyor herhalde reizim yakışır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Yok knk babamin rahatsizlik yüzünden belki olacak bir seyker

• LetGo boş bir platform. Alıcı da yok satıcı da. Boş muhabbet, salak salak sorular. Arama özelliği çalışmıyor. 10 yıldır kendini geliştirmeyen berbat bir uygulama.

• Aynen reis

• Al sat kirala keşfet sahibinden vs çek yükle mesaj at let go ile kolay sat let goo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Let Go mu kaldı? 5 yıllık 85 değerlendirmeli hesabım gitti saçma salak güncellemeleri ile.

• Eli yüzü düzgün bir firma, letgoyu satın alıp adama çevirse, sahabından nokta kom sitesi için ciddi bir tehdit, tehlike sinyali çalmaya başlardı..Şimdiki letgo ekibi sanki ergen tayfasından meydana gelmiş gibi, uygulamanın hali yıllardır leş ve bakımsız... atıyorum, web sitesinden düz foto yüklediğinde alıp bunu ters yükleyip ilanda da ters çıkıyor... arama işlevinden ise zaten heeeç bahsetmirem...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.