Bildirim
Leo Franco vs Galatasaray :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gollerin hepsinde kaleci hatası var. biz bu adamımı aldık. tabi bi maçla futbolcu degerlendirilmez ama genede kötü bu adam -
Harbi bu ne ya 3 ünü aşırtma almış kova. -
10 sene oldu be bilader. 10 senede insan doktor çıkıyor üniden. -
arkadaşlar o adam orada 21 yaşında tam 8 sene geçmiş yani aradan ki bir kalecinin en iyi dönemleri 28 34 arasıdır bence..çok şey değişmiş olabilir ama bilmiyorum daha iyi bir kaleci alabilirdik gibime geliyor. -
İkinci gole dikkatt.
Adam ps2 de bile aşırtma golleri rahat yiyor bence iyi bir kaleci değil.. -
bu adam gerçekten cok kolay aşırtma yiyor.çok seviyor öyle yemeyi:D -
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
10 sene oldu be bilader. 10 senede insan doktor çıkıyor üniden.
+1905
Franco'nun ilk yıllarıydı , haliyle tecrübesizdi.Duracağı yerleri bilmiyordu...
İnternet arşivlerinden bulup da Van Der Sar'ın gençliğinde yediği golleri izleyin bakalım ne düşüneceksiniz.
Veya çok da uzağa gitmeye gerek yok.Ülkemizin gelmiş geçmiş en büyük kalecisi olan Rüştü Reçber'in gençlik yıllarında yediği amatörce golleri izleyin -
Beyler adamı bedavaya alıyoruz ve bedavaya Buffon beklemeyin lütfen.De Sanctis'den iyi olduğuna kalıbımı basarım.De Sanctis kalede hiç bir güven uyandırmıyordu bende.Ben bedava olan Kameni'yi tabiki tercih ederim ancak Kameni daha kariyerinin başında ve bizim gibi bir takıma gelmez diye düşünüyorum. -
unutmayın Volkan Demirel'in yediği bir gol tipi vardı hatırlarsınız.
Tamamen kendine özgüydü top köşeye giderken outa gidioyr diye topu almak için peşinden yürürdü. Ama top tabi kalenin içinde oluyodu genelde.
Bunu bir kaç maçta yediği için onunla özdeşleşmişti.
Sonra o efsane Schalke maçının unutmamak gerekit
Ancak Volkan kaleciğliğini geliştirip Türkiye'nin en iyi kalecisi haline gelmiştir.
Karakterinden falan bahsetmiyorum mahalledende tanırım hıyarın tekidir ancak
gelmiş geçmiş en iyi türk kalecilerindende biridir ne yazıkki
Volkan tek bir örnek değil.
Casillas'ada Kova diyorlardı zamanında eskiden yediği komik golleri açın eğlenin derim.
Şimdi bizim kalemizde olması için neler vermezdiniz?
Bence Leo'yu görmeden yorum yapmayalım. Ben iyi işler yapacağına inanıyorum. Sizde inanın başkada çareniz yok zaten
-
Desenize guiza kalırsa yine aşırtmadan gol ilk yarıdada bu maçtada bjkye aşırtma atıyo adam -
son maçını izledim leo nun gayet iyi sanctisten kat kat iyidir.hemde beleş. -
Mallorca maçından önce oyuncularımıza kalecinin çok ileride durduğu ve aşırtma gol yiyebileceği söylenmiş. Yani bir maçlık yapılan hatalar değil onlar.
Ama dediğiniz gibi 10 senede öğrenmiştir bişeyler. 21 yaşında İspanyol takımının kalesini korumak kolay değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X