Yüzbaşı
28 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Elimden geldiğince tüm maçları takip etmeye çalışıyorum. Hem lig maçlarını hem hazırlık maçlarını.
Benim gördüğüm ne zaman drogba ile oynasak oyun kısır bir hal alıyor pozisyona giremiyoruz.
Tüm toplar drogbaya şişirilip birşeyler yapılmaya çalışılıyor.
Ama drogbanın lmadığı maçlarda çeşitli atak organizasyonları yapıyoruz. oyun keyif veriyor.
Tabiki şöyle bir durumda mevcut. drogbanın oynamadığı maçlar genelde daha basit takımlara karşı oluyor.
Ama ben oyun içinde drogbaya dayalı bir sistemle oynamaya çalıştığımızı düşünüoyurm.
Ha bazen çıkıp oyunu kurtarıyor. Ama çoğu zamanda pozisyonu harcıyor.

Diğer bir konuda artık sizide rahatsız etmiyor mu ; drogbanın her firikik te topun başına geçmesi
Ben o topun başına geçince işte gene ya barajda kalacak ya da kalecinin üstüne vuracak topu.

İlk kez futbol bölümüne başlık açıyorum sanırım. ama sizinde bu konu da fikirlerinizi almak istedim.
Futbol yorumcusu değilim ama 25 yıldır futbol izleyen birisi olarak düşüncelerimi paylayaşayım dedim.
Yazıklar olsun .... Ülkede hergün birileri şehit oluyor hergün masum vatandaşlar ölüyor ... Kimse konuşmuyor... Her ay bir sağlık çalışanı öldürülüyor yaralanıyor tartaklanıyor ... Forumlarda öldürenleri haklı görenler oluyor... Ama kendisini öldürenden hiçbir farkı olmayan belki o an kendisinde bıçak olsa karşısındakini öldürecek bi holigan günlerdir tartışılıyor ...

Bir Atasözü mevcut bu durum için su testisi su yolunda kırılır ...
Bırakalım artık o mu haklıydı öbürü mü suçluyu buna adalet ( eğer varsa ) karar versin ...

Biz görevini yaparken öldürülen polislerimizi, doktorlarımızı, askerlerimizi, öğretmenlerimizi masum vatandaşlarımızı konuşalım ....
arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum önceligim samsung yada sony ericson ama eger güzel bir nokia tavsiyesi olursa onada hayır demem
en önemli şey görüşmeleri otomatik ses kayıt yapabilmesi
diger önemli hususta fotograf kalitesinin makul dizeyde olması (yani bi fotograf makinasından bekledigim kaliteyi beklemiyorum ama hiç degilse iç mekan çekimleri adama benzesin)
bu telefonu ikinci hattımda kullanacagım için dokunmatik özellikli istemiyorum digeri zaten dokunmatik.

250-300 arası belki 350 ye çıkabilirim, telefon tavsiyesi bekliyorum
Arkadaşlar bende daha önce 2x1gb ddr2 800 Crucial balistix ram vardı . pc birden kapandı ver ramin birisi takılı iken açılmıyor . başka pclerdede denedim ramin tekinin takılı oldugu pc açılmıyor .

ama bir ramde sorun yok. şimdi bu ram pek bulunmadıgı için yanına herhangi bir marka 1 gb ddr2 ram alsam kullanabilirmiyim . yoksa eldeki ramde mi çöp oldu ?
yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Arkadaslar ttnetten smile a gecmek için Cuma gunü ttneti kapattırmak için ttnete dilekçe verdim hattim suan kapalı ama işlemin tamamlanması için beni arayacaklarmis . Kaç gün icinde ararlar biliyormusunuz ? Sıkıldım internetsiz müşteri hizmetlerini arıyorum bilgi vermiyorlar :(
ben anlamıyorum samsungun burdaki karını. resmen insanları dolandırmaktır bu

samsung e840 telefonun ortasındaki devasa internet butonuna iki kez bastıgınızda. saçma bi siteye girip 108 konurunuzu hiç ediyorlar. MH aradıgınızda işlemin taafımdan gerçekleştirildigi için iptal edilemeyecegini söylediler.

bana herhangi bi onay mesajı gelmedi. onu bırakın oyun bile gelmedi ama 108 kontur gitti. bu resmen insanları keriz yerine koymaktır. samsung nasıl kendi adının böyle bir olaya bulaşmasına izin veriyor anlamış degili. kesinlikle giden 20 tl nin peşinde degilim. ama insanları keriz yerine koymalarını sindiremiyorum .

artık kesinlikle samsungla işim bitmiştir. Omnia hd yi nokianın yarı fiyatına verseler bile almam .
artık nası başlık açacagımı bilmiyorum sniriden e, eger başlık uygun olmaz ise degiştirebiliriz ; türkcell internet kazığı , türkcell internet kandırmacası şeklinde

olayı anlatayım şubat 17 de türkcell in 100 mb lık promosyon kartlarında birisini kullanmıştım , bitiş tarihi mart 19 olarak görünüyordu. dün akşam 23 sularında bir iki haber okumak için internete girdim 50 mb civarı bedava internetim kalmıştı . internetten çıktıgımda ne göreyim 65 kontur düşmüştü hattımdan. girdigim sadece hurriyet anasayfa idi . 50 mb i geçmesi imkansız .

bu konu ile iki kez turkcell müşteri hizmetleri ile görüşmemem ragmen bir sonuç alamadım . en sonunda konu ile ilgili detaylı inceleme yapacaklarını söyleyip başlarından savdılar. ben geri döneceklerini , dönseler bile benim konturlarin geri dönecegini düşünmüyorum .

ama yaptıkları terbiyesizligide yanlarına bırakmayacagım . şikayetvar.com a yazacagım . ardındanda başka bir operatöre geçecegim. belki 65 kontur çok önemli degil ama ben 3 ay sonra işe başlıyorum faturalı hatta geçecektim bu olaydan sonra türkcelle güvenemem . konturlu hatta bunu yapan faturalıda neler yapmaz.
arkadaşlar ipod nano 4. nesil için apple storedan kılıf almayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapan varmı kargoda sorun yaşarmıyım
arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum . elimde m600+ var . bu htclerdeki album kapagı görerek albüm seçme imkanı veren bi mp3player programı arıyorum touch hd ye geçene kadar idare etmesi açısından :) yardımlarını için şimdiden teşekkür ederim. umarım istedigim şeyi anlatabilmişidir.
arkadaşlar SCYTHE Kama Bay System Cooler Siyah fan yada benzeri bir fan sistemi arıyorum ama hiçbiryerde bulamıyorum bana bulabilecegim bir yer yada benzeri bir ürün tavsiye edebilirmisiniz
Hakkında
Forum İmzası:
Yeni Opel Insignia 1.6 t cosmo At (170bg)
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung
Notebook
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 737
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 20.789 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.