Şimdi Ara

Lens takmaya yeni başladım. Hafif yanma yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. bausch and lamb ın ultra modelinin testerini taktım. Biotrue solisyon aldım. Solisyondan mıdır lensten midir bilemiyorum ama gözümde sürekli sulanma durumu ve minik minik yanma oluyor. İnternetten yeni lens sipariş etmeyi düşünüyorum ama korkuyorum şu an onda da aynısını yaşar mıyım diye. Siz ne yapmamı önerirsiniz ?



  • Hocam lens muayenesi nasıl oluyor, normal göz muaynesi haricinde ekstra ne yapıyorlar?
  • benimde gözüm hassas 1 yıl kullandım bıraktım hala sabahları uyanunca batma var, bendce kullanma lazer falan düşünüyosan özellikle
  • Bende 1.5 aydır kullanıyorum ilk 1 hafta alışamadım.
    Gözümde lens olduğunu hissediyordum hafif yanma yapıyordu. Şuanda lens olduğunu aynaya bakıp kontrol ediyorum hiç anlamıyorum yani :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka markaya geçmen gerekebilir doktoruna danış ilk. bende de ilk zamanlar çok yanma oluyordu. sonra bir daha gittik markayı değiştirdik ve meğerse göz çapım normalinden büyükmüş yenisini aldik bayadır sorunsuz kullanıyorum. yıllardır hatta. Allaha şükür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.