Şimdi Ara

Escobarvip ifşası düşen kızlarin Şikayetvar a mesajlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
29.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu siteyi arıyordum Şikayet var linkine gözüm ilişti ve tıkladım yazılanlara bakın :D
    www.sikayetvar.com
    Escobarvip - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/escobarvip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 26 Ağustos 2020; 8:6:9 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Escobarvip İlacıyla İlgili Şikayetvar Mesajları

Escobarvip, internet üzerinden satılan bir ilaçtır. Bazı kullanıcılar, bu ilacı kullandıktan sonra yan etkiler yaşadıklarını bildirerek Şikayetvar platformuna mesajlar göndermişlerdir.

Şikayetler arasında baş ağrısı, mide bulantısı, kusma ve kalp çarpıntısı gibi belirtiler yer almaktadır. Bazı kullanıcılar ayrıca ilacı kullandıktan sonra bağımlılık yaşadıklarını bildirmişlerdir.

Şikayetvar'a ulaşan mesajların sayısı, Escobarvip ilacının potansiyel riskleri hakkında endişelere yol açmıştır. İlacı kullanmadan önce, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Ayrıca, Escobarvip'in şu isimlerle de anılabileceğini unutmamak gerekir:

• Escobar Vip
    • Escobarvio
    • Escobaevip
    • Escobaevip
    • Escobvip
    • Eskobarvip

İnternet üzerinden ilaç satın alırken dikkatli olmanız ve sadece güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben bu escobarvipi eskiden bir adamın lakabı sanıyordum, videolarda gördükçe "herife bak neleri geçirmiş elinden" diyordum.

• Herkese açarsan olacağı bu şikayet ettikleri şeye bak
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Bende instagramda sayfada cocuklar yazmis girin diye öyle ogrendim :D
  • Kızlara söyleyin escobarın kendi forumu üzerinden kaldırılmasını talep ederlerse kaldırıyorlar zaten şimdi sırf şikayetvara şikayet ettiler için o isimleri arıyacak olanlar var yanlış yol izliyorlar
  • bu sitenin arkasında kim varsa en aşağılık canlı formundan bile aşağıda yer alıyor gözümde.

• Karılar da allam bu nedir bi tane guzel yok mu
  • Ulan hepside benim adima yanliş foto/video demiş :)))) ya yanlişsa geç git işte tek izmitli merve senmisin ailem gorse ne der diyo
  • Düşünsenize “Şikayetim çözüldü ilgi ve alakaları için escobar beye teşekkür ediyorum” diye mesaj yollandığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Bende instagramda sayfada cocuklar yazmis girin diye öyle ogrendim :D

çeri, çeri, çeri, carte d'or çeri. carte d'or bi tatlılık yap!

• uygunsuz fotoğraflarını omurgasız yaratıklar ile paylaşıyorlar,böyle açığa çıkınca da yanıp tutuşuyorlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.