|
Bildirim
|
Çok değil 1 sene öncesi 1200-1500TL aralığına satılan çöp sınıfı oyuncakları, sırf EBA yüzünden talep var diye 4500-5000TL'ye çıkaran ahlaklı insanların ülkesidir burası. |
Hız beklentisi kişisel bir durum ve bu işlemci sizin beklentinizi karşılıyor olabilir ama performansı i3-i5 arası falan değil. Yeni sayılabilecek bir işlemci (1.5 yıllık) olmasına rağmen 7-8 yıllık i3 işlemcileri kadar bile güçlü değil. 1.5 yıllık i3'ün yarı gücünde bile değil.
Dediğim gibi hız beklentisi herkeste farklıdır ve insanların beklentisini gereksiz şekilde yükseltmemek lazım. |
" i3 -i5 Arası performansa sahip diyebilirim. "
Aldığına sevinmişsin, seni mutlu etmiş. Ama bu söylediğine kendini nasıl inandırdın ?. |
Normalde hort sevmem pc ile lgili bir soru sebebiyle hortladı sandım ama fiyatı görünce yazmadan edemedim.
Şu haysiyetsizlerin oluşturduğu balon arkalarında patlayacak yakında o zaman keyif çayımı alıp içeceğim. Sırf fakirlerin bilgisayar ihtiyacı var diye yapılan en az %100 zamdan ötürü yatacak yerleri yok. Umarım son kurlarla daha da yükselir diye yüklü ithalat yapmışlardır. Şimdi kur düşünce büyük satıcılar karşısında batmamak için kuzu kuzu zararına satış yapacaklar çünkü. Amazon kur indirimlerini anında yansıtıyor. Ki Amazon bir cihaz fazla sattı diye hemen fiyatını yükselten şerefsizlerden de değil. Yarışsınlar bakalım dünyanın en büyük stoğuyla ![]() |
1.500 tl ye laptop görünce konunun hort olduğunu iliklerime kadar hissettim
![]() |
Mesajınız çok alakasız.
İnsanların beklentisini yükseltecek yanlış bir ifade içeren mesajı düzelten kişilere karşı bu yazdığınız mesajın hiç bir anlamı yok. Bir kişi "Vay be 1500 liraya i3-i5 arası performans veriyormuş" deyip alsa ne olacak? Kimse bu bilgisayar ofis, internet gibi kullanımlar için bile kötüdür dememiş zaten. İnsanları yanlış yönlendirebilecek abartılara karşı gelinmiş sadece. Bu iyi bir şey değil mi? İnsanlar niye bu tarz yanıltıcı mesajları bile savunma durumuna geçer anlamıyorum. |
Malum N11’deki ilana baktım da , 50ye yakın yorum var, o laptopu cidden 5e alıp o yorumları yaptılarsa kafalarını merak ettim cidden.
|
Ne zaman büyük bir firma yüklü adet ithalatla uygun laptop satacak? 1500 tl lik laptop 5000 tl olmuş. Döviz artışı Nisan-kasım arası yüzde 25. Dovizi bahane etmesinler.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 25 Şubat 2020; 14:44:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|