Bildirim
Lenovo S145-15AST Notebook a101 1499 TL (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen bende memnun kaldım 8gb Rama gerek olursa belki takarım ama oyun olmadıktan sonra gerek yok gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nereden alabileceksiniz, stok nerede var ki ?
Hız beklentisi kişisel bir durum ve bu işlemci sizin beklentinizi karşılıyor olabilir ama performansı i3-i5 arası falan değil. Yeni sayılabilecek bir işlemci (1.5 yıllık) olmasına rağmen 7-8 yıllık i3 işlemcileri kadar bile güçlü değil. 1.5 yıllık i3'ün yarı gücünde bile değil.
Dediğim gibi hız beklentisi herkeste farklıdır ve insanların beklentisini gereksiz şekilde yükseltmemek lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
" i3 -i5 Arası performansa sahip diyebilirim. "
Aldığına sevinmişsin, seni mutlu etmiş. Ama bu söylediğine kendini nasıl inandırdın ?. -
Pc nin fiyatı 1500 lira 12 taksit 😊. Ofis olsun çocukların ödevleri olsun yazdırma işleri exel world İnternet film hersey gayet hızlı güzel akıcı. Hala yok hız yok performans tartışmaları. Ne bekliyordunuz cod son ayarlarda oynamayı mi?
@sirano978 ve @cebo01
Görüş belirttiğiniz için teşekkür ederim.
@turbetfur2'nin cevabı yeterlidir, konu hakkında başka söze gerek yok.
Not: 1 saat önce 4'ü çıkarıp 8GB ram taktım. Bir sorunu yok. -
Ram marka modeli nedir hocam? Gözle görülür bir artış oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajınız çok alakasız.
İnsanların beklentisini yükseltecek yanlış bir ifade içeren mesajı düzelten kişilere karşı bu yazdığınız mesajın hiç bir anlamı yok.
Bir kişi "Vay be 1500 liraya i3-i5 arası performans veriyormuş" deyip alsa ne olacak?
Kimse bu bilgisayar ofis, internet gibi kullanımlar için bile kötüdür dememiş zaten. İnsanları yanlış yönlendirebilecek abartılara karşı gelinmiş sadece. Bu iyi bir şey değil mi? İnsanlar niye bu tarz yanıltıcı mesajları bile savunma durumuna geçer anlamıyorum. -
Gözle görülür bir fark oldu mu üstad?
Ram Samsung marka ancak performans için bir şey diyemiyorum.
Çünkü ambalajında 8 GB ram yazan paketi depodan getirdi
teknik servisçi ama masa üstünde duran 4 GB takmış cihaza. Eve gelip
bilgisayarım'dan baktım YÜKLÜ RAM 4 GB yazıyor.
(Kapağını açıp baktım 4 GB var) :)))
İşin ilginci orjinal üstünde gelen ram da Samsung markaydı ve 1x4GB 1x16R 2666 yazıyordu üzerinde.
Takılanın üzerinde ise 1x4GB 1x16R 2400 yazıyor. Adam 8 lik paketi açıp, cihazdan çıkanı da değil
başka bir 4 gb takıyor.
Pazartesi takılacak inşallah. O zaman yaparız performans yazısını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 29 Şubat 2020; 19:54:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin yerinizde olsam şu anda kafayı yemiştim sinirden
Bizim burdaki magazada var, ordan alicam.
Satmayı düşünen varsa pm atabilir mi
Satmayı düşünen varsa pm atabilir mi
Taktirdınız mi 8gb rami ustad
Dostum, ben bugün yoğun çalışıyorum geç çıkacağım. O sebeple işlemi yarın yapacağız inşallah. Burdan bilgi vereceğim.
Eyvallah
Biraz geç çevap oldu kusura bakma.
Notebook'un alt tarafı yekpare. 8 tane vidayı söküp alt kapağı komple çıkarıyorsun.
Tek ram slotu, 2 parçalı pil, SSD bölümüne ulaşıyorsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X