Şimdi Ara

4599 TL- hp-15-dw2009nt-intel-core-i5-1035g1-8gb-512gb-ssd-mx330-freedos-15-6-fhd-ips

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
12.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fhd- İps
    Hp Para iadesi ile sıcak duruyor.

• Hp iadeden nasıl faydalanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-dw2009nt IPS değil, 15-dw2012nt olan model IPS.
    Alacak kişiler iyi araştırsın.
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    ürün özelliklerinde ve yorumlarında full hd ve ips ekran olduğu özellikle belirtilmiş..
    Yorumlarda ips yazıyor . Ama kesin mi ips olmadığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fan sesı yuksekmıs ve ısınma sorunudan bahsedılmıs
  • Orta düzey laptop için gayet iyi fiyat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar IPS değil. Satıcıların bilip bilmeden girdiği şablon bilgilere itibar etmektense HP'nin sitesinden bakmanız neden bu kadar zor?

HP 15-dw2009nt (IPS OLMAYAN)
    support.hp.com
    HP Laptop - 15-dw2009nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c06620547

4599 TL- hp-15-dw2009nt-intel-core-i5-1035g1-8gb-512gb-ssd-mx330-freedos-15-6-fhd-ips

HP 15-dw2012nt (IPS OLAN)
    support.hp.com
    HP Laptop - 15-dw2012nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c06620545

• Tr de fiyat performans laptop alma sorunsalı 1246

Hacı burda da İps yazıyor. hadi bakalım...
    www8.hp.com
    Page Not Found | HP® Official Site
    https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06598927.pdf
  • amazon 4999 satmıştı geçen haftalarda
    şuanda iade ile rakam güzel benimde kafam karıştı şuan gtxli bir cihaz arıyordum
  • Güzel fiyat.

Bu sayfada ips olmadığını ya da panel tipini belirten herhangi bir ibare yok. O yüzden kesinlikle ips

• quote:

Orijinalden alıntı: DerMeister_

fan sesı yuksekmıs ve ısınma sorunudan bahsedılmıs
    Abi yıl artık 2020 ya uzaya gittiler ya, bu HP nasıl aynı şeylerle anılır, nasıl bunu yapar aklım almıyor önermeye korkuyoruz bu yüzden.
  • Kasa malzeme kalitesi nasıl acaba? Bu fiyatlara swift 3 alınabilir kasa kalitesi için.

• techsen32 kullanıcısına yanıt
    Dostum 444 8121 numaralı arıyorsun sırasıyla ''2'' sonra ''3'' tuşlarına bastıktan sonra ben bir kampanyadan yararlanmak istiyorum diyorsun. Senden eski bir laptopun seri numarasını istiyorlar en az 5 yıllık olması lazım. No: Bazen eski hp bilgisayarın fotoğrafları isteniyor ona göre seri hazırlıklı olmak lazım ... Daha sonra e posta adres bilgilerini ve telefon numaranı istiyorlar e posta adresine bir posta geliyor bilgisayarı satın aldıktan sonra gelen posta ki kısımları sırasıyla hallediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetgec

Dostum 444 8121 numaralı arıyorsun sırasıyla ''2'' sonra ''3'' tuşlarına bastıktan sonra ben bir kampanyadan yararlanmak istiyorum diyorsun. Senden eski bir laptopun seri numarasını istiyorlar en az 5 yıllık olması lazım. No: Bazen eski hp bilgisayarın fotoğrafları isteniyor ona göre seri hazırlıklı olmak lazım ... Daha sonra e posta adres bilgilerini ve telefon numaranı istiyorlar e posta adresine bir posta geliyor bilgisayarı satın aldıktan sonra gelen posta ki kısımları sırasıyla hallediyorsun
    bilgisayarı felan göndermemizi istiyorlarmı. elimde çok eski bir hp laptop var ama işime yarıyor
  • Amazon'dan DW2012nt modelini almıştım. Dota 2 oynatsa yeter diyordum. MX330'da iyi ekran kartı aslında. E-spor oyunlarını kotarabilir diye düşünürken 1080p en düşükte bile 20-25FPS alınca iade etmeye karar verdim. Aşırı ısınıyor cihaz. Bazen Photoshop'ta basit belgeyi editlerken bile takıldığı oluyordu.
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    İstemiyorlar cihazın anakart arızası sebebiyle güç almadığını belirt seri numarasını söyle işlem tamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir hp var ama kasanın altındaki etiketler silinmiş. Bu bilgilerin nasıl edinirim? Biosta var mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.