Şimdi Ara

Lenovo S145-15AST Notebook a101 1499 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
22.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "OS: Operating Sistem = İşletim Sistemi dolayısıyla Win 10" :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ederi 1200 TL bence ancak bu piyasada fiyat normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nitroslive kullanıcısına yanıt
    Hocam bu haftada bim veriyor ssd olarak a101 den daha iyi markası hp 250 ssd ama işlemcisi nasıl sizden bir inceleme bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 17 Mart 2020; 12:8:7 >
  • Lenovo S145-15AST Notebook a101 1499 TL
    Kusura bakma çizdiğim yerden sonrasını okumadım.
    Hayırlı alışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 17 Mart 2020; 13:1:38 >
  • nitroslive kullanıcısına yanıt
    Deminden beri çizdiğin yeri arıyorum :) iyiki düzeltin

• Lenovo S145-15AST Notebook a101 1499 TL

• İşlemci berbat. Amd Ryzen ile düzeldi, önceki işlemciler beş para etmez. Ryzenların da ilk serisinde biraz güç harcama problemi var. O yüzden 2. seri olan 3200U ve 300U gibi modellere bakılabilir. Intelden tavsiye veremiyorum çünkü aynı seviye ürünlerinin fiyatları çok yüksek. Bu fiyatlara 5005u, 6006u, 7020u gibi işlemciler bulunabilir ama onlar da Ryzenlardan çok geride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhySoEvil -- 17 Mart 2020; 18:37:48 >
  • WhySoEvil W kullanıcısına yanıt
    Bazıları gibi Kompleks yapmadan açıklama yaptığınız için teşekkürler.

• ethernet portu nasıl yok ya ilk defa görüyorum
  • suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    hocam olmasada olur bir adet rj45 adaptör ile çözülecek iş. 1500 e bu bilgisayar iyi bence
  • bu fiyat gayet güzel ya. video editliyorum. office kullanıyorum. kodlama vs yapıyorum.
    kurulup da çalışmayan program olmadı henüz. oyun vs yok.

ekranı biraz tırt ama bu fiyata daha iyisi olamazdı.

teşekkürler herkimse :)
  • Lenovo S145-15ast Amd A6 4gb 128gb Ssd 15.6 W10 81N30048TX 5.100,00 TL yerine 4.999,99 TL
    urun.n11.com
    Lenovo S145-15ast Amd A6 4gb 128gb Ssd 15.6 W10 81N30048TX Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-s145-15ast-amd-a6-4gb-128gb-ssd-156-w10-81n30048tx-P414242094

Konu daki notbook linktekinin aynısını acaba

• Normalde hort sevmem pc ile lgili bir soru sebebiyle hortladı sandım ama fiyatı görünce yazmadan edemedim.
    Şu haysiyetsizlerin oluşturduğu balon arkalarında patlayacak yakında o zaman keyif çayımı alıp içeceğim.
    Sırf fakirlerin bilgisayar ihtiyacı var diye yapılan en az %100 zamdan ötürü yatacak yerleri yok.
    Umarım son kurlarla daha da yükselir diye yüklü ithalat yapmışlardır. Şimdi kur düşünce büyük satıcılar karşısında batmamak için kuzu kuzu zararına satış yapacaklar çünkü.
    Amazon kur indirimlerini anında yansıtıyor. Ki Amazon bir cihaz fazla sattı diye hemen fiyatını yükselten şerefsizlerden de değil. Yarışsınlar bakalım dünyanın en büyük stoğuyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.500 tl ye laptop görünce konunun hort olduğunu iliklerime kadar hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 13 Kasım 2020; 22:50:33 >
  • Çok değil 1 sene öncesi 1200-1500TL aralığına satılan çöp sınıfı oyuncakları, sırf EBA yüzünden talep var diye 4500-5000TL'ye çıkaran ahlaklı insanların ülkesidir burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Çok değil 1 sene öncesi 1200-1500TL aralığına satılan çöp sınıfı oyuncakları, sırf EBA yüzünden talep var diye 4500-5000TL'ye çıkaran ahlaklı insanların ülkesidir burası.

Acilen devlet müdahale etmeli çok acil

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

Normalde hort sevmem pc ile lgili bir soru sebebiyle hortladı sandım ama fiyatı görünce yazmadan edemedim.
    Şu haysiyetsizlerin oluşturduğu balon arkalarında patlayacak yakında o zaman keyif çayımı alıp içeceğim.
    Sırf fakirlerin bilgisayar ihtiyacı var diye yapılan en az %100 zamdan ötürü yatacak yerleri yok.
    Umarım son kurlarla daha da yükselir diye yüklü ithalat yapmışlardır. Şimdi kur düşünce büyük satıcılar karşısında batmamak için kuzu kuzu zararına satış yapacaklar çünkü.
    Amazon kur indirimlerini anında yansıtıyor. Ki Amazon bir cihaz fazla sattı diye hemen fiyatını yükselten şerefsizlerden de değil. Yarışsınlar bakalım dünyanın en büyük stoğuyla

büyük küçük bütün satıcılarda fiyatlar vahim.

• Malum N11’deki ilana baktım da , 50ye yakın yorum var, o laptopu cidden 5e alıp o yorumları yaptılarsa kafalarını merak ettim cidden.

• PC ekran parlaklığı kafasına göre gidip geliyor çözüm nedir bilen varmı arkadaşlar.

• Ne zaman büyük bir firma yüklü adet ithalatla uygun laptop satacak? 1500 tl lik laptop 5000 tl olmuş. Döviz artışı Nisan-kasım arası yüzde 25. Dovizi bahane etmesinler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.