Şimdi Ara

Lenovo S145-15AST Notebook a101 1499 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
22.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ustad şaka gibi cevap vermişsiniz. Kenarlar ince 15.6 inch falan. Bunları bizde biliyoruz siz rami değiştirip 8gb taktım dediniz bizde performans fark etti mi diye sormuştuk. Şimdi siz performans hız hakkında bilgi vermeyeceğim diyor sunuz. Gerçekten şaka gibi 😊 Neyse güle güle kullanın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum kusura bakma yanlış anlaşılma olmuş. (Ya da ben yanlış anlatmışım :))
    Biraz daha açmaya çalışayım.
    HIZ KONUSUNDA CEVAP VERMEYECEĞİM demedim,
    TEKNİK OLARAK HIZ KONUSUNDA CEVAP VERMEYECEĞİM dedim.
    ANTUTU veya SPTESTING gibi teknik bir cevap değil, kendi tecrübemi aktardım.
    ayrıca; Rami takalı yarım saat olmuştu. Yarım saatlik kullanım sonucunu beklemiyordunuz herhalde.
    Bu birincisi.

İkinci olarak sadece siz değil, bu cihaz hakkında araştırma yapmak için foruma ilk defa girenler olursa
    onlar da görsün diye genel kanaatlerimi yazdım.

Ve son olarak miktar belirtmesem de (hız, saniye, dakika olarak)
    genel anlamda; açma kapama, internet dolaşımı, mail kutuları ve
    kullandığım diğer uygulamalarda 4'e göre, 8 daha hızlı geldi bana
    (Hatta teknik servisteki arkadaş ta aynı kanıda benimle.)

Walla ne yalan soyleyeyim, ben de sana güldüm :))) akşam akşam, sağolasın

• Beyler cahilliğime verin ama diyelimki Windows çöktü bu bilgisayarda yeni lisanslı windowsu nasıl kuracağız? Lisans anahtarını falan bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Beyler cahilliğime verin ama diyelimki Windows çöktü bu bilgisayarda yeni lisanslı windowsu nasıl kuracağız? Lisans anahtarını falan bulamadım
    lisans büyük ihtimalle biosa gömülüdür , hadi diyelim format vs attınız sistemde kurulu olan windowsu kurarsınız hangi sürümse onu kurmanız lazım biosa gömülü olduğu için ilk nete baglanmada sistem kendiliğinden aktif olur
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Oda ayrı bir muamma benim için hocam. Buna Windows nasıl kurulur CD sürücüsü yok usb den kuracaksak mictik çünkü o konuda bir bilgim yok :)

• Çok basit. Geçen sene Freedos (yani windows'suz) 2 bilgisayar geldi. Projeye destek olarak göndermişler.
    Windows'suz PC yi nasıl kurarız? Cevap UEFI olarak kurmamı tavsiye ettiler, ben de araştırdım.

UEFI Windows 10 kurulum yapmak için karmaşık yöntemlere ya da kod girmeye gerek yok.
    8 GB USB belleğe UEFI ozellikli Win10 yükle, PC ye tak ve arkana yaslan, bu kadar.
    USB Diske uefi win10 nasıl kurulur:
    burakzeytinciyoutube
    HERKES KENDİ BAŞINA WİNDOWS 10 KURABİLECEK | Rufus ile UEFI Windows 10 Flash Diski Nasıl Hazırlanır
    https://www.youtube.com/watch?v=i0KZywg6Ttw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 5 Mart 2020; 14:52:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O zaman madem bu cihazı aldık elimizin altında dediğiniz özelliğe sahip ve bize verilen Windows 10 lu usb bellek lazım :)

• "AMD A6" FİYATI NE OLURSA OLSUN UZAK DURUN.
  • nitroslive kullanıcısına yanıt
    Aldık bile hocam geç kaldın :) bu arada niçin biraz açar mısın?

• Üstad Amd nin mobil işlemcilerinin alınmaması sebebini yazsam dağ olur. Ama bizzat yıllarca deneyimlerim. Performans olarak çok yetersizler. Youtubede full hd 60 fps video bile oynatacağını sanmıyorum.
    Neyse aldık bir defa. Şimdiye kadar bir eksiklik görmedim. Tabi yaptığım şeyler İnternette dolaşmak yazıcıdan belge çıkarmak film falan. Ha bu arada geçen benim çocuk 2002 de çıkmış şimdi adını hatırlamadığım bir fps oyun oynuyordu gayet akıcı olarak :)

• İşimi görüyor diyorsan ne ala güle güle kullan. Ama bizim ölücü cemiyeti 1500 tl lik bir laptobu amuda bile kaldırmak istediği için üzülebilir. O yüzden almayıpta alacak olan birine önermem.
    Hocam zaten kimse öyle bir şey demedi. Yani bu konuda az bilgisi olan insan bu fiyatı görünce anlar ürünün neleri karşılayabilcegini.

• Hiç sanmıyorum.
    O zaman bir tek siz anlıyor sunuz :)

• Neyden? Az çok bilgisi olan kişi zaten bu işlemciyi seçmez. Bilgisi olmayan kişi ucuz diye alır.
    Bir işlemcinin sadece frekans hızına ya da çekirdek sayısına bakıp az çok anlaşılmış olmuyor maalesef.
    Android mi ios mu tartışması gibi oldu bu iş. Bitmez yani :) Ben az bilgisi olan kişi diyorum siz çekirdek falan bahsediyorsunuz. Bak siz çekirdek deyince aycekirdegi olmadığını anlayan kişi bu fiyata süper bir performans beklemez. Ben bunu demek istiyorum. Bilmem anlatabildim mi :)

• Hayır anlatamadınız. Bende sizin dediklerinizi diyorum zaten. Neyse uzatmayalım. Ben zaten niye aldın demedim, güle güle kullanın dedim.
    Özet olarak fiyatı 1500 TL'de olsa önerdiğim bir laptop değil. Almışsınız mağdem, güle güle kullanın.
    Eyvallah teşekkürler

• Bu cihazın windowsunun çökeceğini sanmıyorum. Ama çökerse de recovery dedikleri yani içindeki yongalarda kayıtlı OS'un tekrar yüklenmesi işlemini başlatırsın fabrika ayarlarına geri döner. OS: Operating Sistem = İşletim Sistemi dolayısıyla Win 10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.