Şimdi Ara

LcdVe plazma Tv alacak olanlara güncel tavsiye ve inceleme bildiklerimi paylaşıyorum!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
35.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

Orijinalden alıntı: ostrich

3000TL civarı genellikle ps3 ve full hd film için, sd kaliteside fena olmayan, tavsiye edebileceğiniz tv modellerini yazabilirmisiniz. Boy olarak 42" yeterli olur.

sony ex500 40"
    sony w5500 40"ve üst serileri
    lg 42lh7000
    samsung ue40b7090

fiyatı ve görüntüsü sana uyan hangisi olursa onu al ama ben ex500 derim.

Peki 2600-3000 tl arası fiyatında olan LED tv lerden dahamı iyi görüntü veriyor bu LCD ler? çünkü belirttiğim bütce 3000tl. örnek olarak LG 42LH9000, Samsung 40B7000 gibi LED tv ler bütceme uygun.

• quote:

quote:

quote:

3000TL civarı genellikle ps3 ve full hd film için, sd kaliteside fena olmayan, tavsiye edebileceğiniz tv modellerini yazabilirmisiniz. Boy olarak 42" yeterli olur.

sony ex500 40"
    sony w5500 40"ve üst serileri
    lg 42lh7000
    samsung ue40b7090
    fiyatı ve görüntüsü sana uyan hangisi olursa onu al ama ben ex500 derim.

Peki 2600-3000 tl arası fiyatında olan LED tv lerden dahamı iyi görüntü veriyor bu LCD ler? çünkü belirttiğim bütce 3000tl. örnek olarak LG 42LH9000, Samsung 40B7000 gibi LED tv ler bütceme uygun.

samsung ue40b7090 önerdiğim led tv dikkat etmedin galiba 42lh9000 için bir fikrim yok çünki görmedin daha önce incelemediğim bir tv için seni yanıltmak istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

quote:

quote:

PS50B650 stoklarında yokmuş maalesef onun yerine bi kaç ürün önerdiler ama onlarda bundaki gibi özellikler yoktu.

başka modeller varsa kafanda yaz yardımcı olmaya çalışayım.

Ellerinde bu modeller varmı bilmiyorum ama LG den 2 model buldum. Özellikle USB li olmasına dikkat ediyorum film izlemek için, HD yayın şuan izliyemiyorum ama ilerde belki HD cihaz alabilirim.

LG plazma

verdiğin link çalışmıyor modelleri yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.

• şimdi İ.B. aradım ellerinde 50" hangi modeller var diye;

PANASONIC VIERA TX-P50S10E PLAZMA TV
    PANASONIC VIERA TX-P50C10E PLAZMA TV

LG 50PQ6000

bu 3 modelden LG haftasonu gelicekmiş.
  • quote:

şimdi İ.B. aradım ellerinde 50" hangi modeller var diye;

PANASONIC VIERA TX-P50S10E PLAZMA TV
    PANASONIC VIERA TX-P50C10E PLAZMA TV

LG 50PQ6000

bu 3 modelden LG haftasonu gelicekmiş.

ben olsam 3 ünüde almam neden diyeceksen birisi fulhd 100hz taraması yok
    diğer ikisi hdredy 100hz taraması var panasonicte lg de oda yok.
    alacağın plazmada 100hz tarama ve full hd olsun benden sana tavsiye 32"tv almıyosunki hd redy tavslye edeyim.
  • Teşekkürler turusan ilgi alakan için,
    evet bu modeller biraz sönük kaldılar sanırım, başka arayışlar içine gireceğim bulursam burda paylaşıcağım sizlerle
  • quote:

Teşekkürler turusan ilgi alakan için,
    evet bu modeller biraz sönük kaldılar sanırım, başka arayışlar içine gireceğim bulursam burda paylaşıcağım sizlerle

önemli değil yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
  • konu için teşekkürler. bende tavsiye istiyorum; izleme uzaklığım yaklaşık 2-3 metre arası olacak, %80 720p dizi ve film, %20 normal kablo tv, oyun oynamayı düşünmüyorum. 720p dizleri laptoptan hdmi ile bağlayacam. bütçe normalde 1200 dü sonra 1400 en sonda 1700 oldu :) aklımda 3 model var; lg 32lh700 - sony kdl 32ex401 ve bugün görduğüm bir model samsung 32b651 (sonuncunun model numarasından tam emin değilim) sizce hangisi yada başka öneri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astra80 -- 18 Mart 2010; 22:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astra80

konu için teşekkürler. bende tavsiye istiyorum; izleme uzaklığım yaklaşık 2-3 metre arası olacak, %80 720p dizi ve film, %20 normal kablo tv, oyun oynamayı düşünmüyorum. 720p dizleri laptoptan hdmi ile bağlayacam. bütçe normalde 1200 dü sonra 1400 en sonda 1700 oldu :) aklımda 3 model var; lg 32lh700 - sony kdl 32ex401 ve bugün görduğüm bir model samsung 32b651 (sonuncunun model numarasından tam emin değilim) sizce hangisi yada başka öneri var mı?

32W5800 VE 32EX500 e bakmanı tavsiye ederim madem bütçen 1700tl bu modellere bak.
  • Bugün istanbul bilişime gittim ordaki elemana Ps3 ve full hd için bir tv arıyorum dedim bana Sony 40HX700 ü tavsiye etti. Görüntüsüde diğer tv lere nazaran baya iyiydi. Sizce almalımıyım bu modeli?
  • quote:

Bugün istanbul bilişime gittim ordaki elemana Ps3 ve full hd için bir tv arıyorum dedim bana Sony 40HX700 ü tavsiye etti. Görüntüsüde diğer tv lere nazaran baya iyiydi. Sizce almalımıyım bu modeli?

beğendiyseniz ve fiyatıda size pahalı gelmediyse almamanız için herhangi bir sebep yok benim tv hakkındaki tek çekincem panel cam ile kaplanmış yansıma problemi yaratırmı acaba diye düşünüyorum bunuda en sağlıklı alıp kullanan bilir satıcı yansıma yapmaz diyecektir ama dediğim gibi tek çekincem bu.
  • merhaba arkadaşlar. ben bir koç grubu çalışanı olarak tavsiyemi göze alırsanız sizehttp://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/GKF000.htm?&productCode=GKF000 modeli öneriyorum. 100 w altında çalışma ayrıca standby da 1 w altında enerji tüketimi var. ne kadar usb girişi yok olduugunu soylesede service only yazan bır usb gırısı var. servise söylersenız mkv uzantısı olmak uzere butun uzantılı vıdeo dosyalarını tanıyor.altyazıları sorunsuz okuyor. butun dunyada sadece sony kendı panelını uretır. samsungda dahıl olmak üzere butun tv uretıcılerı 5 adet panel üreten firmanın panelını kullanır. türkiyeye pazarlanan sony bravia model tvler bekonun beylıkduzunde uretılmektedır. bu fabrıka avrupanın en buyuk tv ureten fabrıkasından bırıdır.

• quote:

quote:

SAMSUNG PS-50B551
    LG 50ps8000

bu iki ürün işimi görür gibi özellik bakımından fiyat olarak 2300 civarı
  • quote:

quote:

quote:

SAMSUNG PS-50B551
    LG 50ps8000

bu iki ürün işimi görür gibi özellik bakımından fiyat olarak 2300 civarı

ikiside iyi. kağıt üzerinde lg daha iyi gibi 100hz panel 600hz tarama diyor iki ürünüde görebilirseniz gözünüzle gördükten sonra ikisinden birinde karar kılmanız sonucu üzülmeyeceğiniz kanatindeyim.

• işte sorunda orda bu ürünleri dışarıda nerede bulabilirim onu bilmiyorum tecno marketlerde olacağını sanmıyorum LG ve samsungun bu modellerini nerelerde bulabilirim ?
  • tamam ben bir araştırayım pazartesiye kadar size bilgi veririm.
  • teşekkür ederim takip edeceğim başlığı
  • Herkese merhabalar.. Turusan hocam ellerine emeğine sağlık herkese ne kadar yardımcı olmuşsun. Buraya mesaj yazmak için üye oldum foruma.. Benimde yardımına ihtiyacım olacak sanırım..

Ben LCD veya LED televizyon almak istiyordum burada yazılanları okuyana kadar ancak şimdi bir anda aklım Panasonic Viera Tx-PF42G10 Plazma ya kayar gibi oldu.. Oysa buraya Philips 42PFL9664H (LCD) ile ilgili yorumları okurum diye gelmiştim.. veya Philips 40PFL8664H (LED) daha mı iyi olur gibi sorularıma cevap bulurum diyordum şimdi iyice kafam karıştı..

Açıkçası bütçe çok önemli değil 3000 hatta 4000 e kadar alabilirim nakit olarak..(Havale olunca daha da düştüğü için fiyat o yüzden onu da belirtmek istedim..) Ama tabi Panasonic i görünce aradaki parayı sokağa mı atıyorum diye düşünmeye başladım.. Umarım yardımcı olabilirsin bana da..

Ne aradığıma gelince.. 40'' veya 42'' olacak.. Benim için USB falan hikaye olsa da olur olmasa da.. Zaten Blu ray okuyuculu HDMI çıkışlı bir laptopum ve 3 TB civarında film ve dizi arşivlerimin bulunduğu WD HDD ler var.. Ben derdim alacağım televizyona HDMI den laptopumu bağlayıp tüm film ve dizileri 1080p veya 720p her neyse rahat rahat görüntüde kalite düşüşü olmadan izlemek.. Şimdilik Digiturk SD kullanıyorum.. Açık söylemek gerekirse HD receiver almayı şuan için düşünmüyorum zaten kaç tane HD kanal var ki şuan.. Ama tabi 2-3 sene sonra HD kanalların artışına göre bunu da alabilirim. Yani her ikisinde de sorunsuz kaliteli yayın izlemek gerekebilir.. Mesela bu yaz dünya kupası var malum.. Maçları sahadaymış gibi izleyin falan geyikleri varya cidden öyle kaliteli bir görüntü var mı bu televizyonlarda.. Donuk donuk maç izlemek güzel olmaz sanırım.. PS 3 falan gibi bir oyun konsolu almayı ya da kullanmayı da düşünmüyorum.. Ayrıca Samsung un dvd li sinema sistemi mevcut bende.. 4 yıl önce aldığım bir ürün.. 5+1 (her biri 100 w) bunu normal 72 flat ekran tüplü televizyonda dahi sorunsuz olarak kullandım şimdiye kadar.. Gerçi belki aldığım tv de bunu daha da verimli kullanabilirim kimbilir.. Gündüz izlerken kalite düşüşü olmayacak gibi, alt yazılarda herhangi bir sıkıntı çıkarmayacak falan.. Acelem yok televizyonu almak için 1-2 hafta sonra alsam da olur.. Kısmetse bu yaz evleneceğim o yüzden yeni eve çıkıyorum o evde kullanacağım için çok acil değil.. Dediğim gibi 4000 lira da veririm gerekirse ama benim işimi görecek 2000 lik bir model varsa arta kalan parayla da bir tv için stand falan birşey yaptırırım daha güzel olur.. Tekrar teşekkürler ilgilendiğin için..

• B.Uzan Aynı bende senin gibiyim kardes malum türkiye şartları %90 SD yayın izleyecez bende LED almayı düşünüyordum.Fakat benimde gönlüm PANASONIC VIERA TX-P42V10 PLAZMA TV kayıyor gibi :D ayrıca G10 ve V10 serilerinde entegre receiver da varmıs doğrumu bilmiyorum. Turusan kardes bize yardımcı olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Uzan

Herkese merhabalar.. Turusan hocam ellerine emeğine sağlık herkese ne kadar yardımcı olmuşsun. Buraya mesaj yazmak için üye oldum foruma.. Benimde yardımına ihtiyacım olacak sanırım..

Ben LCD veya LED televizyon almak istiyordum burada yazılanları okuyana kadar ancak şimdi bir anda aklım Panasonic Viera Tx-PF42G10 Plazma ya kayar gibi oldu.. Oysa buraya Philips 42PFL9664H (LCD) ile ilgili yorumları okurum diye gelmiştim.. veya Philips 40PFL8664H (LED) daha mı iyi olur gibi sorularıma cevap bulurum diyordum şimdi iyice kafam karıştı..

Açıkçası bütçe çok önemli değil 3000 hatta 4000 e kadar alabilirim nakit olarak..(Havale olunca daha da düştüğü için fiyat o yüzden onu da belirtmek istedim..) Ama tabi Panasonic i görünce aradaki parayı sokağa mı atıyorum diye düşünmeye başladım.. Umarım yardımcı olabilirsin bana da..

Ne aradığıma gelince.. 40'' veya 42'' olacak.. Benim için USB falan hikaye olsa da olur olmasa da.. Zaten Blu ray okuyuculu HDMI çıkışlı bir laptopum ve 3 TB civarında film ve dizi arşivlerimin bulunduğu WD HDD ler var.. Ben derdim alacağım televizyona HDMI den laptopumu bağlayıp tüm film ve dizileri 1080p veya 720p her neyse rahat rahat görüntüde kalite düşüşü olmadan izlemek.. Şimdilik Digiturk SD kullanıyorum.. Açık söylemek gerekirse HD receiver almayı şuan için düşünmüyorum zaten kaç tane HD kanal var ki şuan.. Ama tabi 2-3 sene sonra HD kanalların artışına göre bunu da alabilirim. Yani her ikisinde de sorunsuz kaliteli yayın izlemek gerekebilir.. Mesela bu yaz dünya kupası var malum.. Maçları sahadaymış gibi izleyin falan geyikleri varya cidden öyle kaliteli bir görüntü var mı bu televizyonlarda.. Donuk donuk maç izlemek güzel olmaz sanırım.. PS 3 falan gibi bir oyun konsolu almayı ya da kullanmayı da düşünmüyorum.. Ayrıca Samsung un dvd li sinema sistemi mevcut bende.. 4 yıl önce aldığım bir ürün.. 5+1 (her biri 100 w) bunu normal 72 flat ekran tüplü televizyonda dahi sorunsuz olarak kullandım şimdiye kadar.. Gerçi belki aldığım tv de bunu daha da verimli kullanabilirim kimbilir.. Gündüz izlerken kalite düşüşü olmayacak gibi, alt yazılarda herhangi bir sıkıntı çıkarmayacak falan.. Acelem yok televizyonu almak için 1-2 hafta sonra alsam da olur.. Kısmetse bu yaz evleneceğim o yüzden yeni eve çıkıyorum o evde kullanacağım için çok acil değil.. Dediğim gibi 4000 lira da veririm gerekirse ama benim işimi görecek 2000 lik bir model varsa arta kalan parayla da bir tv için stand falan birşey yaptırırım daha güzel olur.. Tekrar teşekkürler ilgilendiğin için..

plazma alacaksan pioner almanı tavsiye ederim ama senin istediğin özellikler için biraz araştırmam gerekecek havale ücretini unutma havale ile oyüzden daha ucuz ürün satıyorlar hemen hemen aynı fiyata gelir nakit alacaksan birebir pazarlıkla alman daha iyi tv için yarını beklemen gerekecek yatıyorum artık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.