Şimdi Ara

LcdVe plazma Tv alacak olanlara güncel tavsiye ve inceleme bildiklerimi paylaşıyorum!!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
0
Favori
35.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

Plazma tabiki... Bu sorulmaz bile...

HAHA forum oyle demiyor ama 90% oyun icin LCD diyorlar..

sen plazma fani olabilirsin insanlari neden yansli yonlendiriyorsun ?
  • :))))))) pes şaka yapıysunuz dimi... belli hata etmiş lcd almışsın :))))))) bırak oyunu doğal görüntü bile alamazsın lcd de... hiç bir görüntüyü doğal alamazsın hepsi pastel byama renklerdir. Hz dezavantajından bahsetmiyorum bile...

en kötü plazma bile bırak lcd yi benim diyen led e 10 basar... asıl siz yanlış yönlendiriyosunuz...

neyse plazma fanı falan değilim, sadece tv yayın sektöründe 10 yıldan fazla mesaim var... likit cristal i, gaz tepkimesini, led teknolojisini iyi bilirim.
  • arkadasim insanlari yanlis yonlendirme.. su foruma bi bak ? konularin 90% LCD ilgili sayfalarca LCD tv konulari var..

plazmalar daha eski teknoloji
  • Oyun için LCD / LED denmesinin nedeni plasmalardaki görüntü yanığı tehlikesi. Yoksa plasmaların tepkime süresi çok daha iyi, oyunlarda da bu ilk tercih sebebi zaten. Özellikle bilgisayar bağlantısında azami dikkatli kullanmak gerek plasmayı. Yoksa yeni/eski teknoloji diye birşey yok, plasmanın da LED / LCD nin de farklı görüntüsü vardır, burası kişisel beğeniye kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.