Şimdi Ara

LcdVe plazma Tv alacak olanlara güncel tavsiye ve inceleme bildiklerimi paylaşıyorum!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
0
Favori
35.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albatrosima

Sayın turusan yardımcı olursanız çok sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosima

ben tv seçimi konusunda sayın turusan' hak veriyorum.kontrasttı tepkimeytdi çözünürlüktü karmakarışık oluyor insanın kafası.tabiki teknik özelliklerini de gözönünde bulundurmakta fayda var ama görüntüsünü açıp bakacaksınız içinize siniyorsa marka ve servis güvenilrse alınmalı derim bütçeye göre.ben salona 82 ekran düşünüyorum kablo tv ile izleyeceğim kablo tv den en iyi görüntüyü hangisinde alabilirim hd, full hd,hd ready bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.bazı modelleri inceledim

http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/104057/lg-32lh3000-82-ekran-lcd-tv.aspx
    bu sayun turusanın f/p açısından önerdiği model

http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/105692/philips-32pfl5604-82-lcd-tv.aspx
    buda indirimde olan Philips kalitesine güvendiğim bir model

http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/106226/toshiba-32rv635d-32-lcd-tv.aspx

bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan paylaşmalarını rica ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.bunların haricinde alternatif marka modellerde önerebilirsiniz lcd 82 1000-1600 tl bütçeye uygun

kusura bakma biraz rahatsızım bu aralar çok giremiyorum nete geç te olsa sana tavsiyem
    http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-32ex401-32-full-hd-lcd-televizyon/ProductDetails.aspx?productId=evsonykdl32ex401&categoryId=155051
    yukarıdaki linkteki tv hem yeni model hemde senin baktıklarından daha iyi ve fiyat olarakta senin sınırının altında.

• quote:

Orijinalden alıntı: atilla_kayatr

merhaba,
    2 haftadan beri özellikle sony 40 " lcd lerini inceliyorum, w serisi(w5500/5710/5820) ile ex500 serisi arasında öneriniz olabilir mi, ex serisinin wi-fi ve zayıfda olsa usb desteği dışında bir artısı var mıdır, teşekkürler

sen zaten işi çözmüşsün dediğin gibi wifi ve usb desteği dışında bir artısı yok wifi de aparat alıp destekleyecen sony herzaman böyle yapar sony alan insan teferruata para vermekten çekinmeyecek malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairness

Merhaba,

Arkadaşlar, Maximum 3500 TL lik televizyon bütçem var.
    a)Philips 47"FULL HD AMBILIGHT, 120 CM LCD TV, 1920X1080, 80000:1 KONTRAST, 47PFL8404
    b) 47" LG Led TV ve ya bu fiyatlarda ve boyutlarda başka larka LED TV.

Tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum:)))

LG 47SL9500 LED TV bir incelemeni tavsiye ederim.
  • Turusan arkadaşımızın izleme mesafesi hakkındaki yazdıklarına katılıyorum.Bir çok yazı okudum. Mesela 2 metreden 40 inç yetmiyormuş 46 inç düşünmeye başlamış bir arkadaş.Tek kelimeyle yazıyorum bu şekilde yazan arkadaşlar kesinlikle bu bir GÖRGÜSÜZLÜKTÜR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallhunter -- 10 Mart 2010; 20:53:54 >
  • turusan teşekkürler, sony bayisi eski seriden yeni seriye geçerken(w den ex serisini söylüyor) panel değişir farkeder falan dedi, pahalı ürüne mi yönlendirmeye çalışıyor..
  • Arkadaşlar media mark de 2 günlük bir kampanya Panasonic TX-P42U10E Plazma Tv 2.339 TL yerine 1.799 TL nasıl sizce tercih edilirmi.?SELAMLAR.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 11 Mart 2010; 1:05:09 >
  • Rica ederim sayın turusan geçmiş olsun..

kusura bakma biraz rahatsızım bu aralar çok giremiyorum nete geç te olsa sana tavsiyem
    http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-32ex401-32-full-hd-lcd-televizyon/ProductDetails.aspx?productId=evsonykdl32ex401&categoryId=155051
    yukarıdaki linkteki tv hem yeni model hemde senin baktıklarından daha iyi ve fiyat olarakta senin sınırının altında.

SONY sitesini inceledim aynı kodda ürünü göremedim kdl 32ex402 olan modeli buldum ama bu modelde 50 hz.100 hz olan bir modeli tercih etmem daha doğru olmazmı.

• quote:

turusan teşekkürler, sony bayisi eski seriden yeni seriye geçerken(w den ex serisini söylüyor) panel değişir farkeder falan dedi, pahalı ürüne mi yönlendirmeye çalışıyor..

elinde ne varsa onu satmaya çalışır tabiki pahalı olan ürünü önerir daha fazla kar eder ama w serisi 10 bit panel kullanır ex serisi bildiğim kadarıyla 8 bit panel kullanıyor.
  • Orijinalden alıntı: albatrosima

Rica ederim sayın turusan geçmiş olsun..

SONY sitesini inceledim aynı kodda ürünü göremedim kdl 32ex402 olan modeli buldum ama bu modelde 50 hz.100 hz olan bir modeli tercih etmem daha doğru olmazmı.

http://www.sony.com.tr/product/t32-ex-series/kdl-32ex500 linkteki 100hz fiyatı 1750 tl falan olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimsinsen3535

Arkadaşlar media mark de 2 günlük bir kampanya Panasonic TX-P42U10E Plazma Tv 2.339 TL yerine 1.799 TL nasıl sizce tercih edilirmi.?SELAMLAR.......

ben olsam alırım ama seni yanıltmış olmayayım görüntüsüne bir bak.
  • Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum sizlere öncelikle ben 2 hafta önce LG PQ6000 aldım media markttan ürün bu geçtiğimiz pazar için teslim istedim ve bu geçtiğimiz pazar günü teslim edildi. kutuyu LG servisi bu geçtiğimiz pazartesi açtı daha toplam 3 saat çalışmış durumda bile değil işlerim yoğunluğu nedeniyle fakat bugün media markt yeni bir kampanya düzenlemiş durumda panasonic tx-p42u10e satıyorlar benim aldığım ürün ile bu panasonic arasında 125 tl fark var epeyi arada kaldım acaba media marktı arayıp iademi istesem bunumu alsam, nette panasonic için yorum pek bulamadım dış görünüşü LG kadar iyi değildi ama özellikleri bakımından panasonic çok daha iyi durumda gibi sizce ne yapmalıyım.
  • LG42PQ6000 42 yi belirtmemişim.
  • UYARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM LİONKİNG42 ARKADAŞIM.NASİPSE EVLİLİK İÇİN EŞYALARIMI ALIYORUM .BOSCH BEYAZ EŞYALARIMI ALDIĞIM BAYİDEN TV Yİ DE (PHILIPS 42PFL7404) ALDIM AMA EŞYALAR MAĞAZADA OLDUĞUNDAN DEĞİŞTİRME ŞANSIM VAR,YERİNE BAŞKA EKSİKLERİMİ TAMAMLAYIP TV Yİ BAŞKA YERDEN DE ALABİLİRİM..(BU TV İÇİN 2250 TL VERDİM.NETTE DAHA UCUZA VAR AMA MAĞAZA FİYATI NORMAL DİYE DÜŞÜNDÜM).2000-MAX 2500 CİVARI DAHA İYİ ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR TV VAR MI ARKADAŞLAR,YOKSA BU TV İYİ MİDİR?TURUSAN ARKADAŞIM VE DİĞER ARKADAŞLAR ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private_User

LG42PQ6000 42 yi belirtmemişim.

yazdığın model hakkında herhangi bir bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRN7

UYARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM LİONKİNG42 ARKADAŞIM.NASİPSE EVLİLİK İÇİN EŞYALARIMI ALIYORUM .BOSCH BEYAZ EŞYALARIMI ALDIĞIM BAYİDEN TV Yİ DE (PHILIPS 42PFL7404) ALDIM AMA EŞYALAR MAĞAZADA OLDUĞUNDAN DEĞİŞTİRME ŞANSIM VAR,YERİNE BAŞKA EKSİKLERİMİ TAMAMLAYIP TV Yİ BAŞKA YERDEN DE ALABİLİRİM..(BU TV İÇİN 2250 TL VERDİM.NETTE DAHA UCUZA VAR AMA MAĞAZA FİYATI NORMAL DİYE DÜŞÜNDÜM).2000-MAX 2500 CİVARI DAHA İYİ ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR TV VAR MI ARKADAŞLAR,YOKSA BU TV İYİ MİDİR?TURUSAN ARKADAŞIM VE DİĞER ARKADAŞLAR ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM.

kötü bir tv değil ama w5500 ve üst modelleri şu an için hepsiburadada indirimde daha üstün bir tv senin aldığına göre yinede sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

Sevgili Turusan,
    Öncelikle yardımların ve bu foruma zaman ayırdığın için teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-47pfl8404-full-hd-ambilight,-120-cm-lcd-tv,-1920x1080,-80000:1-kontrast,-47pfl8404/productdetails.aspx?I_ID=40237

Bu linkteki televizyonu sence iyi mi?. 399 tl değerinde Blue Ray oynatıcıda veriyor. Usb den sadece DVD formatı oynatıyormuş. Divx yasal olmadığı için oynatmıyormuş. . Ama Blue Rayde USB portu var. Herhalde ordan Divx fln seyredebilirim.

47" ler içersinde bu televizyon için ne diyorsun . Alayım mı?

sony nin yeni çıkan ex serilerinede bir bak derim anladığım kadarıyla bütçen 3500tl civarı ikisinide gözle bir gör kararını ver 80.000:1 kontrast bana az geldi 127cm lik ekran için.

kağıtta yazılan kontrasta göre millete sunu al bunu alma diyeceksek artık
    kağıttakiler yalandır işin özü panel-işlemci-yazılım arkadaşım

• quote:

quote:

turusan teşekkürler, sony bayisi eski seriden yeni seriye geçerken(w den ex serisini söylüyor) panel değişir farkeder falan dedi, pahalı ürüne mi yönlendirmeye çalışıyor..

elinde ne varsa onu satmaya çalışır tabiki pahalı olan ürünü önerir daha fazla kar eder ama w serisi 10 bit panel kullanır ex serisi bildiğim kadarıyla 8 bit panel kullanıyor.

ikisi de 40 ve 46 inch de S-pva panel kullanır, ancak ex serisinde bit farkı olduğunu hiçbi kaynaktan bulamadım, bunu bilerek mi yazdınız
    10bit ve 8bit farkı ise gözle tam olarak anlaşılamaz ama daha çok renk verebilmesi açısından 10 bit tabi daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 12 Mart 2010; 21:14:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

quote:

Sevgili Turusan,

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-47pfl8404-full-hd-ambilight,-120-cm-lcd-tv,-1920x1080,-80000:1-kontrast,-47pfl8404/productdetails.aspx?I_ID=40237

Bu linkteki televizyonu sence iyi mi?. 399 tl değerinde Blue Ray oynatıcıda veriyor. Usb den sadece DVD formatı oynatıyormuş. Divx yasal olmadığı için oynatmıyormuş. . Ama Blue Rayde USB portu var. Herhalde ordan Divx fln seyredebilirim.

sony nin yeni çıkan ex serilerinede bir bak derim anladığım kadarıyla bütçen 3500tl civarı ikisinide gözle bir gör kararını ver 80.000:1 kontrast bana az geldi 127cm lik ekran için.

iyide derdin ne ben anlamadım yazılarımın çoğunda gözünüzle görün alın diyorum zaten senin yazdıklarında kağıttan okuyup görebileceğin şeyler yoksa kimse sana tvnin içini açtırmaz paneline işlemcisine bakabilesin. sonynin ve samsunungun kullandığı panelleri zaten tartışmam bile güncel modellerinde herzaman son teknoloji panel kullanırlar diğer markalar için yorummumda şu herkez araba alırken mercedes bmw alamadığına göre herkeste samsung sony sharp lowe jvs pioner alacak değil parası yeten yeteni alsın. benim amacım kimse parasını boşa harcamasın yoksa panel,işlemci,yazılım vs... tartışacaksan sony ve samsung dışındakileri direk at çöpe ve zaten çoğu kullanıcı butür bilgileri bilmek istemez panal manel sen iyisi hangisi onu söyle diyor millet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

quote:

Sevgili Turusan,

iyide derdin ne ben anlamadım yazılarımın çoğunda gözünüzle görün alın diyorum zaten senin yazdıklarında kağıttan okuyup görebileceğin şeyler yoksa kimse sana tvnin içini açtırmaz paneline işlemcisine bakabilesin. sonynin ve samsunungun kullandığı panelleri zaten tartışmam bile güncel modellerinde herzaman son teknoloji panel kullanırlar diğer markalar için yorummumda şu herkez araba alırken mercedes bmw alamadığına göre herkeste samsung sony sharp lowe jvs pioner alacak değil parası yeten yeteni alsın. benim amacım kimse parasını boşa harcamasın yoksa panel,işlemci,yazılım vs... tartışacaksan sony ve samsung dışındakileri direk at çöpe ve zaten çoğu kullanıcı butür bilgileri bilmek istemez panal manel sen iyisi hangisi onu söyle diyor millet.

bak arkadaşım derdin ne filan deme bunlar yanlış şeyler, kim kızdırdı bilmem seni ama böyle söz olmaz.
    çok bişey biliyorum havalarındasın ve gerginsin, rahatla biraz senden çok sey bilen insanlar var hemde sandığından daha çok...
    tavrını beğenmediğimden ve fazla mesajla topiği kirletmek istemediğimden daha fazla yazmak istemiyorum, sonraki mesajımı da sildim. olay sidik yarışı değil çünkü...

panel,işlemci,yazılım vs... tartışacaksan sony ve samsung dışındakileri direk at çöpe ve zaten çoğu kullanıcı butür bilgileri bilmek istemez panal manel sen iyisi hangisi onu söyle diyor millet.
    diyosan zaten tartışılcak bişey yok, pioneer, philips, löewe filan nolcak. bu mantıkla herkes tipi güzel olan 7. sınıf çin malı en ucuz aleti alsın, varmı böyle bi anlayış

yazdıklarının zaten çoğu teknolojiden uzak kalmayan her insanın bildiği şeyler, yine kızma, kusura bakma ama böyle. insanlar da sana bu yüzden 1.sayfada yüklenmiş biraz... bilen adama birşey katamıyorsun, teknolojide herşeyi bilme yoktur zaten herşey herzaman değişir. yazdıklarının çoğuhttp://forum.donanimhaber.com/m_29624663/tm.htm sabit konusunda var.
    diyosanki orda model yok, burda ben yazdım, yazdığın modellere yorumların eksik, alıntı ve kişiden kişiye değişebilecek şeyler.
    keske yazdıklarından aletin yapısı ile ilgili bişeyler kapabilseydik.

en baştaki yazdığın mesaja ek olsun diye yazıyor ve ekliyorum, kırdıysam affola
    LCD alırken güncel bilgi falan fıstık yoktur,
    önemli olanı tekrarlıyorum PANEL İŞLEMCİ YAZILIM üçlüsüdür, bunların dışında herşey yalan

yani yukarda 80.000:1 e düşük demişsin ya aslında buna düşük demeyi bırak şu günkü teknolojide dinamik ölçülmeden öyle bi kontrasta sahip modül(panel) yoktur. kağıtta yazana güvenip yorum yapmazsaydın daha iyi olurmuş. yoksa okuma yazma herkes biliyo alır bi broşür inceler alır. ben olsam böyle cahil cesaretiyle şunu al bunu al diyemezdim, sözünü dikkate alıp siparişini erteleyen adamlar var, yazık günah.. belki doğru karar verdirtmişsindir olay o değil sadece yüklendiğin sorumluluk büyük ve buna uygun bilgi birikimiyle yaz diyorum.
    madem sen ne biliyosun salça olma filan diyosan daha teknolojik araştırma için buyur
    http://forum.donanimhaber.com/m_38180821/tm.htm
    daha çok bildiğimi ispatlamak için değil, olayın göze güzel gelme-fiyat-bröşür olmadığını anlatmak için bu linki verdim. belki bu konularda bilgin benden fazladır , hiçbir artniyetim yok, katkılarını da beklerim ayrıca.

maksat insanlar daha ayrıntılı bilgiler edinsin, yanlış kişilerin yorumuyla yanlış tv almasınlar. olay bilimsel bilgiye dayalı tavsiye değil de sadece göze güzel gelme olayı ise bırak herkes kendi beğenip alsın. broşür okumaysa dedim ya herkes okuma yazma biliyor. yazma amacını anlamıyorum diyosan hala son yazdığımı tekrar oku.....
    kırdıysam kızdırdıysam kusura bakma tekrar, amacım bu değil, samimiyetimi anlatabilmişimdir umarım.
    fiyat konusunda düşenleri haber verirsen yararlanacağım, ama model tavsiyesi için kesinlikle hayır.
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 16 Mart 2010; 3:30:03 >

• teşekkürler turusan arkadaşım.w5500 özelliklerine baktım.evet bnm aldığımın özelliklerişnden fazlası var.hepsiburada.com daki yorumlar da hep olumlu.ancak tepki süresi 8ms.biraz kafama takıldı.philips 3ms.çok büyük fark oluşturur mu?bir de philips lcd lerde usb bağlantısı ile film izlemek istediğinizde altyazı okunmuyormuş.bir üst model seri olan 8000 serisinde ambilight,dlna gibi özellikler var.fark vermye değer mi?teşekkürler turusan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.