Şimdi Ara

LcdVe plazma Tv alacak olanlara güncel tavsiye ve inceleme bildiklerimi paylaşıyorum!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
35.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazdıklarınızı okudum ve hepsi buradadan W5500 siparişi verdim sağolun turusan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

o zman yeni gelicek modellere mi yönelmeli yoksa mevcut olanlardan mı tercih edilmeli, yeni gelenlerde bir takım eksiklikler giderilmiş revize edilmiş olabilir ama arada fiyat farkı ne olur bilinmez o farkı vermeye değermi güç sarfiyatı olsun özellik olsun estetik v.s. gibi

göreceli bir karar fiyat farkı çok almazsa yeni model tercih edimeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairness

quote:

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

Orijinalden alıntı: Fairness

Merhaba Turusani

Bu Lcd yi almayı düşünüyorum.
    SAMSUNG FULL HD-132 CM LCD CRYSTAL TV, 1920X1080, 100 HZ, 4XHDMI, USB, LE-52B620

Divx oynatmıyormuş. Ama ayarlarını değiştirince çoğu formatı oynatır diyorlar. Oynatmasada önemli değil çünkü DVD player'a USB takıp oynatırım gibi düşünüyorum.

Minumun 52" lcd almayı düşünüyorum. Sence bu uygun mu?

52" alıcaksan plazma al 52" de almayı düşündüğün lcdden iyi performans alamazsın

Mağazalarda bu televizyonun görüntüsünü çok izledim. Hepsinde çok hoşuma gitti. Plazmada renkler bana cansız geliyor. Zaten renklerden dolayı Samsung tercih ettim.
    Bu LCD den iyi performans alamazsın diyorsun. Ban güzel gelmesinin nedeni mağazalardaki yayınların gerçekçi olmaması mı?

ayarlarıyla oynarsanız garanti dışına çıkar.
    maağazada sd yayın izlediyseniz ve beğendiyseniz alın.hd yayına kanmayın sonuçta 52" tv hd ve sd yayın farkı daha çok olacakdır.

• sevgili turusan; 106 panasonic plazmam var, memnunum ama babama verip yerine samsung LE-46B 554 46 LCD düşünüyorum fiyat: 2259 tl.

d-smart kullanıyorum. tavsiyenizi rica ederim. saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAMYAM07

sevgili turusan; 106 panasonic plazmam var, memnunum ama babama verip yerine samsung LE-46B 554 46 LCD düşünüyorum fiyat: 2259 tl.

d-smart kullanıyorum. tavsiyenizi rica ederim. saygılarımla

size tavsiye vermem biraz ukalalık olur size şöyle yardımcı olayım zaten evinizde bir tv var ve yayınları izleyip görüntü kalitesini biliyorsunuz.almayı düşündüğünüz tv yi sd ve hd yayınlarda deneyin evdeki tv nizden iyiyse alın iyi olup olmadığını en iyi siz anlarsınız.
  • gene de samsung tavsiyenizi almak isterim veya onun muadili olup da daha iyi olabilicek marka tavsiyeniz nedir?

saygılarımla
  • quote:

gene de samsung tavsiyenizi almak isterim veya onun muadili olup da daha iyi olabilicek marka tavsiyeniz nedir?

saygılarımla

LE-46B652 LCD TV ye bakmanızı öneririm 100hz olması diğer ürüne göre avantaj

Sony KDL-46W5500/5710/5800/5810 46'' Full Hd Bravia Lcd Televizyon ise su anda hepsi buradada indirinde fiyatı baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 27 Mart 2010; 9:12:49 >
  • merhaab arkadaşlar
    çok acil yardımına ihtiaycım var. adım hüseyin .. sırf iş arkadaşım kazık yemesin diye sağa sola mesj atıyorum. yardımını bekliyorum bu konuda bilgili olma hitimaline bina en bi kaç sorum olacak

şimdi bir abimiz beraber çalışıyoruz bir magazadan LG lcd tv alacak yeni modelmiş paneli yeniymiş televizyon 106 ekran ve 50 hz, 50 bin contrsat. fiyatı ise 2400 TL taksitle yılbaşında başlayacakmış.

ben pek anlamıyorum abimizinde kazık yemesin istemiyorum sanki bana adam ütrünü kakalamak istiyormuş gibi geldi soruyum dedim arkadaşlara hemen. .
    şimdi benim sorum şu bu şartlarda bu ürün pahalı mı ?
    106 ekran a 50 hz çok mu az
    ürün yeni panel miş ful hd imiş.

adam diyorki 100 hz olursa tv yayınlarnda gerekli performansı göstermez hatta 100 hz lerde daha kötü bir performans alırsınız demiş. bana hikaye gibi geldi. yani adam 50 hz telvizyon için normal tv yayıyında iyi olur diyor.

konu dışxı da olsa plazma filan nasıl dedim bu arada adam bir iki sene sonra renklerde koyulaşma olur seyredemezsin çabuk biter televizyon alma dedi.

ne diyorsunuz yardımlarınıız bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

merhaab arkadaşlar
    çok acil yardımına ihtiaycım var. adım hüseyin .. sırf iş arkadaşım kazık yemesin diye sağa sola mesj atıyorum. yardımını bekliyorum bu konuda bilgili olma hitimaline bina en bi kaç sorum olacak

şimdi bir abimiz beraber çalışıyoruz bir magazadan LG lcd tv alacak yeni modelmiş paneli yeniymiş televizyon 106 ekran ve 50 hz, 50 bin contrsat. fiyatı ise 2400 TL taksitle yılbaşında başlayacakmış.

ben pek anlamıyorum abimizinde kazık yemesin istemiyorum sanki bana adam ütrünü kakalamak istiyormuş gibi geldi soruyum dedim arkadaşlara hemen. .
    şimdi benim sorum şu bu şartlarda bu ürün pahalı mı ?
    106 ekran a 50 hz çok mu az
    ürün yeni panel miş ful hd imiş.

adam diyorki 100 hz olursa tv yayınlarnda gerekli performansı göstermez hatta 100 hz lerde daha kötü bir performans alırsınız demiş. bana hikaye gibi geldi. yani adam 50 hz telvizyon için normal tv yayıyında iyi olur diyor.

konu dışxı da olsa plazma filan nasıl dedim bu arada adam bir iki sene sonra renklerde koyulaşma olur seyredemezsin çabuk biter televizyon alma dedi.

ne diyorsunuz yardımlarınıız bekliyorum.

satıcı argo tabiriyle size 1600 tl lik tv yi 2400 e iteleyecek.

• @@@turusan TEŞEKKÜR EDERİM bilgilendirme için bu arada 5 ms saniye tepkime süresi varmış uzak duralım diyorsunuz yani...
    samsung b650 alsın o zaman bilgim yok ama baya bir kullanan var asnırım.
    bu arada LCD tv için minum kaç hz olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

@@@turusan TEŞEKKÜR EDERİM bilgilendirme için bu arada 5 ms saniye tepkime süresi varmış uzak duralım diyorsunuz yani...
    samsung b650 alsın o zaman bilgim yok ama baya bir kullanan var asnırım.
    bu arada LCD tv için minum kaç hz olması lazım

50hz den aşağısı üretilmiyor zaten max 200hz var ama benim tavsiyem hem fiyat olarakta uçmamış olur 100hz ideal.b650 veya bulabilirseniz w5*** alabilirsiniz internetten alışveriş yapmaktan çekinmezseniz hepsiburadada kampanya var w serilerinde
  • quote:

quote:

gene de samsung tavsiyenizi almak isterim veya onun muadili olup da daha iyi olabilicek marka tavsiyeniz nedir?

saygılarımla

Sony KDL-46W5500/5710/5800/5810 46'' Full Hd Bravia Lcd Televizyon ise su anda hepsi buradada indirinde fiyatı baya iyi

sayın turusan sony kampanyası iyi gibi ama 5500/5710 veya 5800/5810 dört faklı ürün mü onu anlayamadım....*
  • quote:

quote:

quote:

saygılarımla

sayın turusan sony kampanyası iyi gibi ama 5500/5710 veya 5800/5810 dört faklı ürün mü onu anlayamadım....*

siz bir mail atıp sipariş verince 5810 yollayabilirlermi onu sorun hepsi ayrı ayrı model.ve aynı fiyat.

• sayın turusan

benim de bi sorunum var hem ps3 hemde film hd yayın vs. izleme için lcd almak istiyorum yeni evlenicem siz ps3 olanlara w5xx tavsiye temişssiniz bende biraz araştırdım o model eski seri olduğu için artık yokmuş onun yerıne ex500 modeli varmış .. yada samsung b650 modeli dusunuyordum
    haziren 1 gıbı evlenıyorum sizce suan beklıyımmı lcd almak için ? yoksa ex 500 mu yada samsung b650 mi ?
    cevabınız için şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

sayın turusan

benim de bi sorunum var hem ps3 hemde film hd yayın vs. izleme için lcd almak istiyorum yeni evlenicem siz ps3 olanlara w5xx tavsiye temişssiniz bende biraz araştırdım o model eski seri olduğu için artık yokmuş onun yerıne ex500 modeli varmış .. yada samsung b650 modeli dusunuyordum
    haziren 1 gıbı evlenıyorum sizce suan beklıyımmı lcd almak için ? yoksa ex 500 mu yada samsung b650 mi ?
    cevabınız için şimdiden tşkler

Piyasada bulabilirsen w5*** hala tavsiyem ama bulamıyorsan ve fiyat olarakta sana makul geliyorsa ex5** alabilirsin ama fiyatı daha uygun ise b650 alma diyemem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: g3nie

turusan hocam poineerin hangi modellerini önerirsin?

PRO-111FD

PDP-5020FD

fiyat olarak nekardır bilmiyorum ama ilk önerdiğim daha pahalı olabilir.

Pioneer'ın Türkiye'de bu modelleri yoktur.Bildiğim kadarıyla bunlar özel üretim A.B.D. serileridir.Avrupa'da satışa çıkarılmazlar.Piyasada mevcut lx6090 (60 inch-152cm) vardır 10.000 tl civarı.Bi ara İstanbul-Çiftehavuzlar'daki Pioneer showrooma lx5090 (50 inch-127 cm) geldiği söyleniyordu, onlarda liste fiyatından satarlar 6500 tl (bu rakamlara çıkılacaksa eğer başka tv tavsiye etmem), bunların dışında lx5090 teşhir bulunabilir piyasada ama onlar bile 5000 tl civarıdır (bu fiyata teşhirlerini alan çok insan biliyorum) Bunların dışında tanıdığım bir yerde 4280XA modeli (42 inch-106 cm) mevcut.2 adet vardı geçen hafta tekini ben aldım, diğeri satıldı mı bilmiyorum.Ürün teşhirdir fakat fiyat uygun ve satıcı son derece güvenilirdir (forumda tv bölümüne uzun süre takılanlar tanırlar) Düşünen olursa pioneer plazma bölümünden gerekli ilgileri alabilir (pm ile de yardımcı olabilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 31 Mart 2010; 9:34:13 >

• Selam arkadaşlar
    Acil olarak sizden bir lcd hakkında fikirlerinizi bekliyorum

LG 42LF2510
  • quote:

sana tavsiyem 37" panellerden uzak dur arada bir panel ve her modelin 37" paneli yok 40" panellere bak arada 3" var okadar fark etmez. plazma neden tavsiye etmiyor kimse sorusunun yanıtı piyasada lcd tv çook plazma tv az birde eskiden gelen plazma aksaklıkları ön yargı yapmış durumda yoksa pioner plzma sharp plazma tabiki iyi üst seviye alınabilecek plazmalar.lcd de samsung veya sony alabilirsin gönül rahatlığıyla hepsi burada da 40"w5500 serisinde indirim vardı piyasa fiyatı nedir şu an bilemiyorum.

Sharpın plazması varmı ???
  • Merhaba,

LCD televizyon seçiminde kararsız kaldım. 32 yada 37 inch bir LCD televizyon arıyorum. İstediğim USB'den film izlemek, formatları ve altyazıyı destekleyen, fiyatı 1700-2000 arasında olan kaliteli bir LCD televizyon almak istiyorum. Neleri önerebilirsiniz ?

Saygılarımla,
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: privatum

Selam arkadaşlar
    Acil olarak sizden bir lcd hakkında fikirlerinizi bekliyorum

LG 42LF2510

alınabilecek bir tv full hd. ve fiyatıda uygun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.