Şimdi Ara

LcdVe plazma Tv alacak olanlara güncel tavsiye ve inceleme bildiklerimi paylaşıyorum!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
0
Favori
35.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HRN7

teşekkürler turusan arkadaşım.w5500 özelliklerine baktım.evet bnm aldığımın özelliklerişnden fazlası var.hepsiburada.com daki yorumlar da hep olumlu.ancak tepki süresi 8ms.biraz kafama takıldı.philips 3ms.çok büyük fark oluşturur mu?bir de philips lcd lerde usb bağlantısı ile film izlemek istediğinizde altyazı okunmuyormuş.bir üst model seri olan 8000 serisinde ambilight,dlna gibi özellikler var.fark vermye değer mi?teşekkürler turusan

ambilight denilen olay televizyonun olduğu duvara televizyon ışık veriyor ve değişik bir görsellik ortaya çıkıyor benim açımdan gereksiz ama sen severmisin bilmem. dlna denilen olayda birçok tv bunu destekliyor ortak platform oldu dlna özelliği olan bütün elektrikli aletler birbirleriyle bağlantı kuruyor ilerki yıllarda fırınına mutfağa gitmeden cep telefonunla veya salonundaki tv inle hükmedebileceksin ısınmaya başlatabilecek ideal ısıya gelincede kalkıp buzluktan pizzanı fırına koyacaksın iki iş yapmıycan yani bu teknolojinin paşlangıcı diyebiliriz şimdilik bilgisayar tv ve ceptelefonları destekliyor bu teknolojiyi.sony de tepki süresine takılma z5500 dede 8ms yazıyor sembolik yazıyorlar.tepki süresiyle insanları kandırmaya çalışmıyorlar ki 8ms farkedilecek bir değer değil.

philipste model yükseltirsen fazla para verirsin ama w5500 aynı fiyata daha iyi teknolojiye sahip olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 13 Mart 2010; 18:33:44 >

• natbolad@ sinirlendiğim falan yok gayet sakinim rahat ol bu topikte insanlara yardım etmek için varım yardım edip edemediğimi sen yargılayamazsın yardım isteyen insanlar bunun kararını verir.

sen panel işlemci yazılım diyorsunda ben aksinimi söylüyorum ama burada tavsiye isteyen insanlara bu tartışmanın faydası yok biliyosan birşeyler burada yardın isteyen insanlara yardımcı ol hikayeden panel modellerini yazıp tartışma çıkartmaya kalkma bu ülkede suny de satılıyor sony de demekki ikisininde alıcısı var ozaman bize düşen suny alacak adamada yardım etmek sony alacak adamada insanlara bütçelerine göre en iyi tv yi aldırmaya çalışıyorum yoksa piyasada en iyi tv belli zaten para kısıtlı olunca arayış başlıyor.

Seninle tartışmaya girmem ne bana nede sana bir yarar sağlamaz bizden fayladalanacak olan insanlar lcd veya plazma tv den anlamayan veya anlayıpta kararsız kalan kafası karışan insanlar yoksa kalkıpta benim kimseye teknoloji dersi vermeye ne zamanım nede hevesim var.bilen adama bişey katmıyorsun demişsin bilen adamın ne işivar benim tavsiyemle ben alırken kimseye sormam bilen adamda sormaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 13 Mart 2010; 17:13:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

Orijinalden alıntı: Private_User

LG42PQ6000 42 yi belirtmemişim.

yazdığın model hakkında herhangi bir bilgim yok

natbolad@

bak ne yazmışım yukarda kağıt üzerinden tavsiye yapıyor olsam böyle bir şey yazar mıyım? ben hala senin burada yazı yazma amacını anlamadım.zaten herkes aynı tv yi beğenecek olsa tek model üretilirdi benim önerdiğim tüm tv ler bizzat gözümle görüntü kalitesini gördüğüm tvlerdir. malzeme kalitesine gelince pahalı ürün=kaliteli ürün gücün varsa alırsın yoksa böyle forumlarda kıt kaynaklarınla yetinmeye çalışırsın(iktisat yaparsın yani)

son olarak tv lerin içiyle ilgili birşey söyleyecek adam bir teknoloji geliştirmiş olacak elalemin teknolojiyi kullanarak geliştirerek yaptığı paneli eleştirmek benim haddim değil ben bakarım görüntü kalitesine iyimi kötümü iyiyse alın derim kötüyse almayın açtığın forumda birine samsung b65* serisi önermissin ben inceledim beğenmedim alt kısımda görüntü bozulması var tv de ama kalkıp senin yorumuna salça olmadım ne paneli varsa var görüntüsünü beğenmedim ne yapayım yani S-IPS,P-MVA,S-PMVA vs... panaller var oğlu var panelleri inceleyip önerilerimde yer veremeyeceğime göre komple tv yi inceleyip yardım etmeye çalışıyorum. para kazanmıyorum ben burda yazdıklarımdan insanlara yardım etmeye çalışıyorum. panel işlemci ve yazılım zaten lcd yi oluşturan unsurlar contrast değerleride panallere bağlı olarak gelişen değerler.ben kimseye silah zoruyla tv aldırtmıyorum her yorumumda bence bu tv ama sen yinede gözünle gör diyorum daha ne yapayım istersen burdan bedava tv dağıtayım sorumluluk tamamen bana ait olsun

ben yardıma açığım yardım etmekten korkmuyorum dediğim ürünlerinde arkasındayım kimse bana senin önerdiğin tv yi aldım ama görüntüsü berbat diyemez çünkü alırken bakın alın diyorum.bana göre güzel olan size göre olmayabilir diyorum daha ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 13 Mart 2010; 18:30:40 >

• Arkadaşlar lütfen faydalı topiği gereksiz suçlamalarla kirletmeyelim.Neticede ben lcd alacağım vede turusanın açtığı bu topiği sık kullanılanlara ekledim.nete girdiğimde mutlaka bu topiği inceliyorum.Bana göre çok sade olarak bilgilerini anlatıyor.çok tefaruata zaten girse ben girmem bu topiğe.Bilginiz yada öneriniz varsa paylaşın.Zaten turusan kardeşde belirtiyor.Bildiğinizi paylaşın diye.Ben hala turusanın bu açtığı topiği tv alana dek sık sık takip edeceğim.Turusan hocam senden ricam seni tartışma ortamına çekmeye çalışan arkadaşların gazına gelip cevap verme adamların istediğide zaten o anladığm kadarıyla.LCD tavsiyelerinizi bekliyorum.Birde indirimdeki tvleride buradan paylaşırsanız iyi olur.SELAMLAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 12 Mart 2010; 23:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimsinsen3535

Arkadaşlar lütfen faydalı topiği gereksiz suçlamalarla kirletmeyelim.Neticede ben lcd alacağım vede turusanın açtığı bu topiği sık kullanılanlara ekledim.nete girdiğimde mutlaka bu topiği inceliyorum.Bana göre çok sade olarak bilgilerini anlatıyor.çok tefaruata zaten girse ben girmem bu topiğe.Bilginiz yada öneriniz varsa paylaşın.Zaten turusan kardeşde belirtiyor.Bildiğinizi paylaşın diye.Ben hala turusanın bu açtığı topiği tv alana dek sık sık takip edeceğim.Turusan hocam senden ricam seni tartışma ortamına çekmeye çalışan arkadaşların gazına gelip cevap verme adamların istediğide zaten o anladığm kadarıyla.LCD tavsiyelerinizi bekliyorum.Birde indirimdeki tvleride buradan paylaşırsanız iyi olur.SELAMLAR....

yorumun için sağol bende ikili tartışmaya girmek istemiyorum ama malesef insanlar yardımdan çok eleştirmeyi tercih ediyor söylediklerini dikkate alıp indirimde olan ürünleride takip etmeye çalışacağım ama bir kişiyle çok fazla güncel tutulamıyor malesef sağolsun arkadaşlar bildiklerini saklamayı tercih ediyor veya kendi topiklerinin dışında olup bitenle ilgilenmiyorlar.benim prensibim gereği bu topik dışındaki şunumu alayım bunumu alayım diye konu açanlara cevap vermiyorum gereksiz yere forum kirliliği oluyor.

• Bu konuyu bende sık kullanılanlara ekledim.Nedenmi gerçekten turusan kardeşimiz yararlı bilgiler sunmuş.Buradaki yardım bekleyen arkadaşlara kullanılıpta iyi olan tv ler tavsiye edilmis.Başka tavsiyelerde varsa onlarda yazılsın.Ama lütfen konuyu baltalama politikalarını yazmayın şuraya.Bıktım artık herkeste bıktı yok tos şunu yapmış yok pany şöyle imis yok samy bilmem ne ortaklığını bitirmiş, yok amerikada şu kadar satmış, yok şu modül yok şunda ips alpha modül.Sıyırdı millet ya.Kullanıpta memnun kalınan alınabilcek F-P oranlı tv ler neler bunları bilelim ve alalım,
  • arkadaşımız bazı konularda yardımcı olmaya çalışmış vs....Ama sony ve samsung dışındakileri çöpe at derse dur orada bakalım.Pioneer'ın kurosu milyon kere sony ve samsung çöpün dibine sokar Fakat sony ve samsung bir çok ürünü f/p ürünü dersin ok.Ama onlar dışındakiler hikaye dersen masal anlatmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

arkadaşımız bazı konularda yardımcı olmaya çalışmış vs....Ama sony ve samsung dışındakileri çöpe at derse dur orada bakalım.Pioneer'ın kurosu milyon kere sony ve samsung çöpün dibine sokar Fakat sony ve samsung bir çok ürünü f/p ürünü dersin ok.Ama onlar dışındakiler hikaye dersen masal anlatmış olursun

her şehirde satılmıyor ben sakaryadayım istanbula 2 saat uzaklıktayım ki istanbulda bazı semtler arası 2 saat ten fazla sürüyor arabayla. ona ramen burada o çok övdüğün pionerin kurosu yok güzel ürün yapıpmak önemli değil tüketicinin ulaşabildiği ürün önemli. bu konuda sony ve samsung bana göre türkiye geneline yayılma özelliği ve görüntü kalitesi bakımından öne cıkıyor. ki sony le pioneri kıyaslamak istersen birbirlerine karşı bir üstünlük sağlayabileceklerini sanmam ikisininde üst sevi modellerini alan kullanıcı tüh keşte diğerini tercih etseydim demez.beğenmediğin sony 2010 dünya kupasını 3d yayınlayacak ve tv leriylede bu yayını izleyebileceksin daha ne istiyosunuz anlamıyorum bir firmaya iyi diyebilmek için.

son ve önemli bir not: kaliteli olupta Türkiye pazarında yaygın olmayan markalara karşı ben kişisel boykot yapıyorum pioner jvs lowe panasonic gibi markalar türkiyede yaygın satılmıyor 81 ilden ben 15 inden fazlasında bulunacağını sanmıyorum.Durum böyleyken beni müsteri olarak görmeyen bir firma için ben niye onu firma olarak göreyimki.

• sony ve samsung dışındakiler çöp lafına karşılık o yazıyı yazdım ben, sen hala konuyu nerelere çekiyorsun.Sony'i beğenmiyorum falan demedim.Sony demek her zaman en iyisi demek değildirYalnızca sony 3D tv çıkaracakmış gibi konuşuyorsun.Samsung ve Panasonic'in 3D tv leri de geliyor.Türkiye de yaygın olmayan firmalar konusunda sana bende katılıyorum.Ama o firmalar açısından olayı düşünücek olursak teknoloji konusunda Türkiye gibi küçük bir pazara bende önem vermem.Çünkü o malum markaları o fiyatlar ile yalnızca belli bir kesim alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 16 Mart 2010; 0:38:06 >
  • PS50B650-PLAZMA

konuyu biraz değiştiriyim bayağ hararetlenmiş burası. yukarıdaki model için görüşlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

PS50B650-PLAZMA

konuyu biraz değiştiriyim bayağ hararetlenmiş burası. yukarıdaki model için görüşlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar

özellikleri itibarı ile güzel bir plazma çoğu güncel lcd gibi net tv destekliyor usb girişi var ve 40"lcd fiyatına 50"plazma almış olacaksın görüntüsü konusunda bir şüpem yok çünki plazmalar zaten 46" ve tukarısı için ideal tv lerdir samsung olmasıda bir + ama son olarak sana gözünle gör sd yayın izle ve görüntüsünü beğeniyorsan al derim.

• quote:

sony ve samsung dışındakiler çöp lafına karşılık o yazıyı yazdım ben, sen hala konuyu nerelere çekiyorsun.Sony'i beğenmiyorum falan demedim.Sony demek her zaman en iyisi demek değildirYalnızca sony 3D tv çıkaracakmış gibi konuşuyorsun.Samsung ve Panasonic'in 3D tv leri de geliyor.Türkiye de yaygın olmayan firmalar konusunda sana bende katılıyorum.Ama o firmalar açısından olayı düşünücek olursak teknoloji konusunda Türkiye gibi küçük bir pazara bende önem vermem.Çünkü o malum markaları o fiyatlar ile yalnızca belli bir kesim alabilir.

konuyu bir yere çektiğim yok 3d tv tabikide her firma üretecek ülkemizde vestel beko gibi firmalarda 3d tv satışına başlarlar ama kalkıpta 2010 dünya kupasına sponsor olup tüm dünyaya reklam yapıyorsan ürününe güveniyorsun demektir çünki şu riskide var bumuydu senin 3d dediğin diye direk bütün kötü tepkileri üstüne cekebilir.Bu riski göze alıyorsa ürününe güveniyor demektir.Benim çöpe at dememdeki nedeni tamamen pazardaki müşteriye verdiği önemden kaynaklanıyor.sonuçta lg ve philips sony ve samsung gibi görüntü kalitesi ve sorunsuzluğu ön plana cıkmış panalleri kullanmıyor bundan sonra kullanırlar umarım.sharp jvs loewe pioner panosonic ise pazarda yoklar nerdeyse pahalı olduğu görüşüne katılmıyorum öyle olsa sony z serisini türkiyede getirip satmazdı.türkiye teknoloji konusunda büyük bir pazardır küçük pazar olduğu görüşünede katılmıyorum.bunların dışında yanlış anladığım bir husus varsa kusura bakma sonuçta hepimiz saygı çerçevesinde fikirlerimizi paylaşıyoruz.

• PS50B650 stoklarında yokmuş maalesef onun yerine bi kaç ürün önerdiler ama onlarda bundaki gibi özellikler yoktu.
  • 3000TL civarı genellikle ps3 ve full hd film için, sd kaliteside fena olmayan, tavsiye edebileceğiniz tv modellerini yazabilirmisiniz. Boy olarak 42" yeterli olur.
  • quote:

quote:

sony ve samsung dışındakiler çöp lafına karşılık o yazıyı yazdım ben, sen hala konuyu nerelere çekiyorsun.Sony'i beğenmiyorum falan demedim.Sony demek her zaman en iyisi demek değildirYalnızca sony 3D tv çıkaracakmış gibi konuşuyorsun.Samsung ve Panasonic'in 3D tv leri de geliyor.Türkiye de yaygın olmayan firmalar konusunda sana bende katılıyorum.Ama o firmalar açısından olayı düşünücek olursak teknoloji konusunda Türkiye gibi küçük bir pazara bende önem vermem.Çünkü o malum markaları o fiyatlar ile yalnızca belli bir kesim alabilir.

konuyu bir yere çektiğim yok 3d tv tabikide her firma üretecek ülkemizde vestel beko gibi firmalarda 3d tv satışına başlarlar ama kalkıpta 2010 dünya kupasına sponsor olup tüm dünyaya reklam yapıyorsan ürününe güveniyorsun demektir çünki şu riskide var bumuydu senin 3d dediğin diye direk bütün kötü tepkileri üstüne cekebilir.Bu riski göze alıyorsa ürününe güveniyor demektir.Benim çöpe at dememdeki nedeni tamamen pazardaki müşteriye verdiği önemden kaynaklanıyor.sonuçta lg ve philips sony ve samsung gibi görüntü kalitesi ve sorunsuzluğu ön plana cıkmış panalleri kullanmıyor bundan sonra kullanırlar umarım.sharp jvs loewe pioner panosonic ise pazarda yoklar nerdeyse pahalı olduğu görüşüne katılmıyorum öyle olsa sony z serisini türkiyede getirip satmazdı.türkiye teknoloji konusunda büyük bir pazardır küçük pazar olduğu görüşünede katılmıyorum.bunların dışında yanlış anladığım bir husus varsa kusura bakma sonuçta hepimiz saygı çerçevesinde fikirlerimizi paylaşıyoruz.

adamlar için Türkiye küçük pazar bi kere sharp,pioneer,panasonic bırak Türkiye'yi Avrupa'yı bile yeterli pazar görmeyip getirmediği modeller var.Sen sony'nin Z serisinden bahsediyorsun, Panasonic'in 54 inchlik kalınlığı yalnızca 1 inch olan modelleri var (bu tv Türkiye'ye gelse tahminim 15.000 tl civarı rakamı olur), Sharp XS1 (gerçi bu Türkiye de galiba vardı ama herhalde satılmamıştır) Pioneer A.B.D. için özel elite modeller üretti (pioneer 5000ex modelini 20.000 tl civarına sattıhttp://www.devsepet.com/pioneer-pdp5000ex-plazma-tv-p-132796.html )İşi pahalıya çekersen olay daha çok uzar.Dediğim gibi samsung ve sony f/p ürünüdür.Fiyatlarına göre kaliteleri iyidir ok+Ama bunlar dışında gerisi çöp demek yanlıştır, benim tepkim bunadır.Diğer firmalarda bu modellerin bu pazarda zaten satılmayacağını biliyorlar nenden Türkiye'ye çıkıpta kendilerini kassınlar.

• Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim.Bende bir hafta önce media mark ta lg lh3800 aldım ama uyduda net görüntü alamıyorum, eski skart kablomla bağladım,acaba skartı değiştirsem faydası olurmu?Ayrıca lh3000 ile lh3800 arasındaki vark nedir hangisi daha iyi veya hangisi üst modeldir? SAYGILARIMLA
  • quote:

PS50B650 stoklarında yokmuş maalesef onun yerine bi kaç ürün önerdiler ama onlarda bundaki gibi özellikler yoktu.

başka modeller varsa kafanda yaz yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ostrich

3000TL civarı genellikle ps3 ve full hd film için, sd kaliteside fena olmayan, tavsiye edebileceğiniz tv modellerini yazabilirmisiniz. Boy olarak 42" yeterli olur.

sony ex500 40"
    sony w5500 40"ve üst serileri
    lg 42lh7000
    samsung ue40b7090

fiyatı ve görüntüsü sana uyan hangisi olursa onu al ama ben ex500 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEWALHEJA

Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim.Bende bir hafta önce media mark ta lg lh3800 aldım ama uyduda net görüntü alamıyorum, eski skart kablomla bağladım,acaba skartı değiştirsem faydası olurmu?Ayrıca lh3000 ile lh3800 arasındaki vark nedir hangisi daha iyi veya hangisi üst modeldir? SAYGILARIMLA

kaliteli bir kablo tabiki faydalı olur sizin aldığınız 3800 modeli üst modeldir
  • quote:

quote:

PS50B650 stoklarında yokmuş maalesef onun yerine bi kaç ürün önerdiler ama onlarda bundaki gibi özellikler yoktu.

başka modeller varsa kafanda yaz yardımcı olmaya çalışayım.

Ellerinde bu modeller varmı bilmiyorum ama LG den 2 model buldum. Özellikle USB li olmasına dikkat ediyorum film izlemek için, HD yayın şuan izliyemiyorum ama ilerde belki HD cihaz alabilirim.

LG plazma

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.