Şimdi Ara

LcdVe plazma Tv alacak olanlara güncel tavsiye ve inceleme bildiklerimi paylaşıyorum!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
35.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g3nie

B.Uzan Aynı bende senin gibiyim kardes malum türkiye şartları %90 SD yayın izleyecez bende LED almayı düşünüyordum.Fakat benimde gönlüm PANASONIC VIERA TX-P42V10 PLAZMA TV kayıyor gibi :D ayrıca G10 ve V10 serilerinde entegre receiver da varmıs doğrumu bilmiyorum. Turusan kardes bize yardımcı olur sanırım

sizede yarın cevap versem problem olmaz umarım.
  • Dogru ben o acidan hic dusunmedim :) tesekkur ederim yardimin icin iyi geceler hocam iyi uykular.. gorusmek uzere..
  • tabiki hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

Orijinalden alıntı: Astra80

konu için teşekkürler. bende tavsiye istiyorum; izleme uzaklığım yaklaşık 2-3 metre arası olacak, %80 720p dizi ve film, %20 normal kablo tv, oyun oynamayı düşünmüyorum. 720p dizleri laptoptan hdmi ile bağlayacam. bütçe normalde 1200 dü sonra 1400 en sonda 1700 oldu :) aklımda 3 model var; lg 32lh700 - sony kdl 32ex401 ve bugün görduğüm bir model samsung 32b651 (sonuncunun model numarasından tam emin değilim) sizce hangisi yada başka öneri var mı?

32W5800 VE 32EX500 e bakmanı tavsiye ederim madem bütçen 1700tl bu modellere bak.

cevap için teşekkürler, o modellerede bakmaya gittiğimde lg sl 8000 i gördüm ve açıkçası daha çok beğendim, tam sipariş verirken parlaklığın 350 cd olduğunu gördüm, kafam karıştı. 350 parlalık sorun yaratırmı? en dandik tvler bile hep 500 cd olarak geçiyor. bu işi hemen bitirmek istiyorum artık cevap verebilirsen sevinirim. teşekkürler...

• plazma alıcaksanız 250W civarı enerji giderini düşünün.ayrıca led tv nin normal lcd ye gore ne kadar ömrü oldugunuz da arastırın ıstersenız. benden size tavsiye.
  • Merhaba benim de bir tavsiyeye ihtiyacım olacak, daha önce de bir topic açmıştım ama kimse ne yazıkki yardımcı olmadı :(

Neyse istediğim özelliklere gelirsek 40-42 inç arası bir LCD yada LED istiyorum. Ağırlıklı olarak bilgisayardan dizi,film izlemek ve PS3 için kullanıcam. Sony, samsung ve philips in bikaç modeline baktım. Samsungların usb den tüm mkv, avi leri oynatabilmesi ilgimi çeken bi kolaylık ama bilgisayar bağlantısıyla bunu heralde çözeriz. Net TV denilen olayı da heralde PS3'ün wireless ıyla çözebiliyormuşuz. Özellikle philipsdeki ambilight olayı hosuma gitti, bu diğer televizyonlarda da var mıdır? 1.5-2.5 milyar arası bi bütçem var tabiki ne kadar ucuza olursa o kadar iyi ama sanırım yeni LED'lerin bazıları uygun fiyatlara satılıyor. Eğer kesin LED al dersen bütçeyi biraz daha zorlayabilirim. Bu fiyatı uygun LEDler konusunda da bilgin varsa duymak isterim, çünkü en takıldığım konulardan biri de samsung b65x gibi bi LCD'ye 2000tl vermektense ue b6000 gibi bi LED'e 2500 verip vermemek. Bir de bu aralar tv alınmalı mı, yoksa dünya kupası falan muabbetleri dönüyor, biraz daha beklenmeli mi.

Teşekkürler.

• Chnn LG SL9000-9500 serisine bir göz at derim bütcen için iyi bir seçim olabilir led düşüyorsan
    ama plazma diyorsan panasonic v10 serisini öneririm
  • B.Uzan@ ve g3nie@

size tavsiyelerimi aşağıda sıralıyorum sıralama öncelik sırasına göre değil önerdiğim tv leri görmeden incelemeden alma ama önerdiklerimden birini al.

lcd tv

KDL-40EX700
    KDL-40LX900
    KDL-40NX700
    KDL-40Z5500
    42LH9000
    42SL9000
    ue40b7090

sony ağırlıklı oldu ama şu an için yeni modelleri olan ve sony centerlarda görülebilecek tv markası sony

ama kişisel fikrim sizin ihtiyaçlarınızı 40w5*** serisi karşılar ve şuan hepsiburadada indirimde.

plazma tv ye gelince panasonic veya samsung veya lg bunlardan ziyade pioner almanız ama ben fiyat/performans ürünü istiyorum derseniz birkaç plazma önereyim.ama kişisel görüşüm plazma alacalsanız 46" ve yukarısını tercih etmeniz olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 21 Mart 2010; 19:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnn

Merhaba benim de bir tavsiyeye ihtiyacım olacak, daha önce de bir topic açmıştım ama kimse ne yazıkki yardımcı olmadı :(

Neyse istediğim özelliklere gelirsek 40-42 inç arası bir LCD yada LED istiyorum. Ağırlıklı olarak bilgisayardan dizi,film izlemek ve PS3 için kullanıcam. Sony, samsung ve philips in bikaç modeline baktım. Samsungların usb den tüm mkv, avi leri oynatabilmesi ilgimi çeken bi kolaylık ama bilgisayar bağlantısıyla bunu heralde çözeriz. Net TV denilen olayı da heralde PS3'ün wireless ıyla çözebiliyormuşuz. Özellikle philipsdeki ambilight olayı hosuma gitti, bu diğer televizyonlarda da var mıdır? 1.5-2.5 milyar arası bi bütçem var tabiki ne kadar ucuza olursa o kadar iyi ama sanırım yeni LED'lerin bazıları uygun fiyatlara satılıyor. Eğer kesin LED al dersen bütçeyi biraz daha zorlayabilirim. Bu fiyatı uygun LEDler konusunda da bilgin varsa duymak isterim, çünkü en takıldığım konulardan biri de samsung b65x gibi bi LCD'ye 2000tl vermektense ue b6000 gibi bi LED'e 2500 verip vermemek. Bir de bu aralar tv alınmalı mı, yoksa dünya kupası falan muabbetleri dönüyor, biraz daha beklenmeli mi.

Teşekkürler.

sanad önerim 40w5*** serisine bir gözatman yazdıklarını rahatlıkla karşılayacak bir performansı var.

• turusan hocam poineerin hangi modellerini önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nie

turusan hocam poineerin hangi modellerini önerirsin?

PRO-111FD

PDP-5020FD

fiyat olarak nekardır bilmiyorum ama ilk önerdiğim daha pahalı olabilir.
  • turusan hocam çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdin bize bu modelleri inceleme imkanım olursa kararım netleşicek
  • Merhaba Turusani

Bu Lcd yi almayı düşünüyorum.
    SAMSUNG FULL HD-132 CM LCD CRYSTAL TV, 1920X1080, 100 HZ, 4XHDMI, USB, LE-52B620

Divx oynatmıyormuş. Ama ayarlarını değiştirince çoğu formatı oynatır diyorlar. Oynatmasada önemli değil çünkü DVD player'a USB takıp oynatırım gibi düşünüyorum.

Minumun 52" lcd almayı düşünüyorum. Sence bu uygun mu?
  • LG 42PJ350
    LG 50PJ350
    LG 50PK540
    LG 60PK540
    LG 50PK550
    LG 60PK550
    LG 50PK750
    LG 60PK750
    LG 50PK950
    LG 60PK950

başka bir forumdan alıntıdır.

Bu modelleri gelicekmiş LG nin plazma olarak fiyatları ne olur acaba şunaki mevctlar ile fark olurmu plazma almak için daha beklememiz mi gerekir ?
  • ozellikle sd yayın izlerken neden 200 hz olmaması tercih ediliyor birde 37'lcd oneriniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairness

Merhaba Turusani

SAMSUNG FULL HD-132 CM LCD CRYSTAL TV, 1920X1080, 100 HZ, 4XHDMI, USB, LE-52B620

Divx oynatmıyormuş. Ama ayarlarını değiştirince çoğu formatı oynatır diyorlar. Oynatmasada önemli değil çünkü DVD player'a USB takıp oynatırım gibi düşünüyorum.

52" alıcaksan plazma al 52" de almayı düşündüğün lcdden iyi performans alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

LG 42PJ350
    LG 50PJ350
    LG 50PK540
    LG 60PK540
    LG 50PK550
    LG 60PK550
    LG 50PK750
    LG 60PK750
    LG 50PK950
    LG 60PK950

başka bir forumdan alıntıdır.

Bu modelleri gelicekmiş LG nin plazma olarak fiyatları ne olur acaba şunaki mevctlar ile fark olurmu plazma almak için daha beklememiz mi gerekir ?

iki seçenek var şu anki güncel modeller ucuzlar yeni gelenler aynı fiyattan satılır yada daha pahalı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

ozellikle sd yayın izlerken neden 200 hz olmaması tercih ediliyor birde 37'lcd oneriniz nedir

öyle birşey tercih edilmiyor ve 37"önerim yok bizim ülkemizde bulunan 37" paneller kaliteli değill ve yine bizim ülkemizde 37" arada kalmış ve tercih edilmeyen bir boyut
  • o zman yeni gelicek modellere mi yönelmeli yoksa mevcut olanlardan mı tercih edilmeli, yeni gelenlerde bir takım eksiklikler giderilmiş revize edilmiş olabilir ama arada fiyat farkı ne olur bilinmez o farkı vermeye değermi güç sarfiyatı olsun özellik olsun estetik v.s. gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

Orijinalden alıntı: Fairness

Merhaba Turusani

52" alıcaksan plazma al 52" de almayı düşündüğün lcdden iyi performans alamazsın

Mağazalarda bu televizyonun görüntüsünü çok izledim. Hepsinde çok hoşuma gitti. Plazmada renkler bana cansız geliyor. Zaten renklerden dolayı Samsung tercih ettim.
    Bu LCD den iyi performans alamazsın diyorsun. Ban güzel gelmesinin nedeni mağazalardaki yayınların gerçekçi olmaması mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.