Bildirim
lazer göz ameliyatı olup da memnun olmayan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bi travma sonrası korneanın kesildiği yerden kalkma ihtimali var, eğer böyle bişey olursa tek çözüm kornea nakli -
bende olmayı düşünüyorum.2 derece astigmat var. Korkulacak bir durum oluşuyor mu acaba -
ben oldum korkacak birşey yok.gidin muayne olun sonra karar verirsiniz -
Ahh bende sizin yaşınızda olsam her ne riski olsa bile olurdum . Çünkü böle hayat çok zor . Gözlükte kalmıyorum . Hayatım allak bullak -
gözlük gibisi var mı -
ben 10 senedir lens kullanıyorum artık performans vermemeye başladı. arada gözlük arada lens kullan dedi doktor yada lazer dedi. iyi bir gözlük 300-400 lirayı buluyor, lens de ayda 20lira civarında. neredeyse 1 senede lazer maliyetini ödeyeceğim zaten o yüzden lazer olup olayı çözsem dedim ama ya memnun olmazsak geri dönüş yok yani -
Lazerle yüzde yüzlük görme beklemeyin ama eski halinizden daha iyi görürsünüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
Lazerle yüzde yüzlük görme beklemeyin ama eski halinizden daha iyi görürsünüz.
Tam tersi gözü uygun olanlarda normalden daha net bir görüş sağlayabildiklerini pek çok yerden duydum. -
Ben de olmayı düşünüyorum; ama ben de senin gibi tedirginim. -
batma yapiyor tek derdi o ama yaptirinca iyiki yaptirmissin diyeceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: OzzY®
bi travma sonrası korneanın kesildiği yerden kalkma ihtimali var, eğer böyle bişey olursa tek çözüm kornea nakli
evet bu risk yolda yürürken size bir geminin çarpma riski ile eşdeğerdedir. -
Babamda katarakt vardı lazer ameliyatı oldu şimdi memnun ama nedense gözünü sigara dumanı vs etkiliyor. -
Vallahi annem gidip bu işte uzman bir doktara gözününü çizdirdi.O günden beri gözünde kanlanma olup duruyor.Bu sebeptende kaç kere doktara gitti. Her şeyi yaptılar sonuç olarak stresten olduğu söylendi.Göz çizdirme olayından önce böyle bir problem yoktu. -
Televizyonda gördüm geçen.Normal kullandığınız lensi gözün içine yerleştiriyorlar gözlüğe ve lense ihtiyaç ortadan kalkıyor.
Yeni çıkmış galiba bu.Bi araştırın.
Kendi adıma şunu söyliyeyim ciddi bir durum söz konusu değilse ve lens gibi basit bir çözüm de varsa gözlerimi asla ameliyat masasına yatırmam...
Dünyayı verseler o göze tekrar sahip olabilir misin? -
gözdeki bozulmanın ilerlemesinin durması lazım yani, 1 1.5 2 vs seklinde artıyosa o göze lazer yapılmaz sonra tekrar 2 eski haline gelir. Eğer uzun süredir 2 ise mesela lazer için uygundur(doktor kontrolünden sonra) -
quote:
Orijinalden alıntı: Temel Mühendis
gözlük gibisi var mı
Bende 43 yıldır gözlük kullanan biri olarak sizin gibi düşünüyordum ancak bir Prof. olası basit bir trafik kazasında açılacak hava yastığı gözlüğünüzü kırıp gözünüze ciddi zararlar verebilir diyince düşünmeye başladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: gdizdar
Vallahi annem gidip bu işte uzman bir doktara gözününü çizdirdi.O günden beri gözünde kanlanma olup duruyor.Bu sebeptende kaç kere doktara gitti. Her şeyi yaptılar sonuç olarak stresten olduğu söylendi.Göz çizdirme olayından önce böyle bir problem yoktu.
işte korktuğum konu bu gibi durumlar. o saatten sonra stres de derler başka şey de derler. ticari bakılıyor sanki bu operasyona -
Bi de daha da şaşırtıcı olan bir çok göz doktorunun gözlük takmaya devam etmesi. ne lens ne lazer olmaması !!! -
Ameliyat oldum 1 sene sonra 0.50 arttı numaram şuan için göz numaram aynı,rahatsız etmiyor.
Benzer içerikler
- en iyi parke markası
- anne bedduası nasıl bozulur
- bıldırcın yumurtası günde kaç tane yenmeli
- 35 k ne demek
- 3d yazıcı ile para kazanmak ekşi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X