Şimdi Ara

Latitude ilk izlenimler...ve 2.0 dci test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
0
Favori
40.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Renault'un yeni modeli Latitude'yi inceleme fırsatı buldum.Bende on senedir Renault kullanan biri olarak ve Laguna III kullanan biri olarak aracımı Latitude ile kıyasladım...
    İncelediğim Executive modeli idi.İlk dikkatimi çeken özellik aracın Laguna'dan uzun olması ve inci beyazının yakışması.Benzin depo kapağı solda,önde ve arkada park sensörleri mevcut,ön ızgaralar ve sis farlarının çerçevesi piyano black...İçine girdiğimde sol kapı kolunda Laguna'dan farklı olarak benzin depo kapağı açma düğmesi var.Renault'un modellerinde ilk kez rastladım,herhalde Kore'li olmasından dolayı...Koltuklar deri,görüntü harika ama Laguna kadar rahat ve kaliteli değil.Ön göğüs hayal kırıklığı yarattı,çünkü;sitesindeki değil,Laguna'nın aynısı.Laguna kötü değildi ama farklı bir şey umuyordum ki farklı olanlar Avrupa'ya satılanlardaymış...Sürücü koltuğu bu kez hafızalı hatta fark verirseniz bel desteğinden yüksekliğine kadar 3 kişiye kadar ayarlamak mümkün.Vites topuzu aynı ara ahşap kaplama (şık olmuş),otomatik el freni yanında joytick,onun yanında i-pod ve usb girişleri var.Dikiz aynasının yanında tavanda kocaman bir gözlük cebi var,bu da uzak doğu özelliği geldi bana.Ön göğüs,direksiyon ve kollar,pedallar dahil Laguna'nın aynısı.Gelelim benim için bir hayal kırıklığı olan direksiyon yüksekliğine.Ben uzun bir insanım ama Laguna'ya rahat sığarken,Latitude'de direksiyon dizlerimin üstüne oturdu.Ne yapsam bir türlü ayar tutmadı.Direksiyon Laguna'dan alçak konumlanmış,zaten Renault'un yüksek koltuk sevdasıda buna eklenince,benim gibi 1.90 üstü boyu olanlar için bu araba biraz hayal.Bose müzik sistemi harika,mükemmel bir ses ve görüntü.Bagaj Megane gibi devasa...
    Özetlersek;ben oraya belki Laguna'mı değiştiririm diye gittim ama direksiyonun dizlerime değmesi dışında kalite olarakta iyi bulmadım.Araba Avrupa'lı olmadığını uzak doğulu olduğunu hissettiriyor.Deneme sürüşü yapamadım,test aracı yokmuş,o konuda bir kıyaslama yapamayacağım.
    Tabiki bu benim kendi düşüncelerim olup kimseyi bağlamaz arkadaşlar,sadece fikir edinmeniz açısından paylaşmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salatan -- 23 Şubat 2011; 23:57:28 >

• tesekkurler paylasım ıcın.....
  • Araç liftback miydi ? Sedan versiyonu var mı ?
  • paylaşım için teşekkür ederim..güzel detayları varmış..bilmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Araç liftback miydi ? Sedan versiyonu var mı ?

Latitude mi ? O zaten sedan boşluğunu doldurmak için getirildi...
  • Az önce reklamlarda gördüm yandan net görülmesede arkası cok kısaydı lift olabilir yine dedim.
    Tesekkürler.
  • direksiyon yüksekliğini ayarladınız mı oturunca?
    ayarladığınız halde değiyorsa ya koltuk en öndedir yada gerçekten tasarım hatası vardır
    2 mt lik eniştem bile gerekli ayarları yapınca ufacık puntonun kokpitinde rahatça oturabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONA 1.6 Dizel ile 3 Gün TEST
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

direksiyon yüksekliğini ayarladınız mı oturunca?
    ayarladığınız halde değiyorsa ya koltuk en öndedir yada gerçekten tasarım hatası vardır
    2 mt lik eniştem bile gerekli ayarları yapınca ufacık puntonun kokpitinde rahatça oturabiliyor

Koltuğu en geriye,yüksekliği en aşağıya alıp direksiyonu en yukarı ve öne çekince oluyor ama acayip rahatsızlık verdi bana...
  • peki fiyatları hakkında bir bilginiz var mı otomatik vitesi ne kadar acaba?
  • Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg Euro5 54.100 TL 54.100 TL

Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro5 57.600 TL 57.600 TL

Latitude Executive 1.5 dCi 110 bg Euro5 64.600 TL 64.600 TL

Latitude Privilege 2.0 dCi BVA 175 bg Euro5 78.650 TL 78.650 TL

Latitude Executive 2.0 dCi BVA 175 bg Euro5 85.650 TL 85.650 TL
  • Araç iyi hoşta reklamındaki o buğulu cazibeli sese "Latitüt" lafı hiç ama hiç yakışmamış..Söylenişi çok tuhaf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Araç iyi hoşta reklamındaki o buğulu cazibeli sese "Latitüt" lafı hiç ama hiç yakışmamış..Söylenişi çok tuhaf..

Bende aynı şoku yaşadım reklamı izleyince..Baştan sonra rüyada gibi dinliyosun sonrada Latitüt ne la dedim uyandım birden
  • Aracı bugün bende inceledim, sevgili salatan'ın yazdıklarına hemen hemen katılıyorum. Yalnız boyum 184 ve sıkıntı yaşamadım. Koltuk elektrik ayarlı ve istediğiniz gibi uyarlayabiliyorsunuz, ayrıca direksyonunda yüksekliğini ayarlarsanız sorun kalmıyor. Ben genel anlamda beğendim. Fiyatları uygun, arka diz mesafesi oldukça başarılı. Arka koltuklar biraz yüksekti, kafam tavana çok yaklaştı hatta saçlarım deydi. Direksyon herzamanki gibi fiyasko.. Çektiğim bir kaç fotoğraf..

• Renault Meganelardan sonra güzel bir araba geldi ama o fiyatler ne öyle
  • latitüt 508 nedeyse aynı fiyatlarla girmişler c5 de var bu yarışta superb de insigniada bakalm 40 binlik passatsız d sınıfı satışları ne olacak bu yıl ?
  • quote:

Renault'un modellerinde ilk kez rastladım,herhalde Kore'li olmasından dolayı

Koyu ile belirttiğim yeri anlayamadım.
  • Test aracı yokmuydu.Deneseydiniz.
  • Arkadaşlar incelemeler için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Renault'un modellerinde ilk kez rastladım,herhalde Kore'li olmasından dolayı

Koyu ile belirttiğim yeri anlayamadım.

Latitude, Samsung SM5 modeliyle aynı araç.

en.wikipedia.org
    Renault Samsung SM5 - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_SM5

• yukardaki beyaz araç benim autoshowda bindiğim latitude değil o daha farklıydı autoshowda inceleyen arkadaşlar dikkatli bakıp yorumlayabilirlermi?? Yanılmam bu konularda pek ama??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.