Şimdi Ara

Latitude ilk izlenimler...ve 2.0 dci test (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
0
Favori
40.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dranov

Araç iyi hoşta reklamındaki o buğulu cazibeli sese "Latitüt" lafı hiç ama hiç yakışmamış..Söylenişi çok tuhaf..

Türk halkı (özelliklede oto pazarındakiler) bu aracın ismini nasıl telaffuz edecek ben en çok onu merak ediyorum.
  • 3 resim var. Orta da ki resim daha şık. Latit veya Lati derler herhalde.

Akhilleus; sen Passatı yenimi aldın? Önceden yoktu sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

3 resim var. Orta da ki resim daha şık. Latit veya Lati derler herhalde.

Evet yeni aldım.1 senedir orda kalos resmi vardı ne çabuk unuttunuz benim beyaz meleğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

3 resim var. Orta da ki resim daha şık. Latit veya Lati derler herhalde.

Evet yeni aldım.1 senedir orda kalos resmi vardı ne çabuk unuttunuz benim beyaz meleğimi

Unuturmuyum hiç. Dedim yanılıyormuyum acaba diye. İyi olmuş, güle güle kullan, çok sevindim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Araç iyi hoşta reklamındaki o buğulu cazibeli sese "Latitüt" lafı hiç ama hiç yakışmamış..Söylenişi çok tuhaf..

Türk halkı (özelliklede oto pazarındakiler) bu aracın ismini nasıl telaffuz edecek ben en çok onu merak ediyorum.

Büyük ihtimalle "Latut" diyecekler

Bu arada yeni aracın hayırlı olsun,sana bi kapışma sözüm var Ankara buluşmasına bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 17 Şubat 2011; 10:26:57 >

• İçimde kalmasın söylemek istiyorum. Pazar günü bende incelemiştim Acıbadem Teprette. Araba güzel, fena değil ama his vermiyor. Yani kızmasın kimse ama Passat, İnsignia, Mondeo, Volvo S60 gibi bir his ve ağırlık yok gibi.
  • Avrupadaki versiyona göre Türkiyedeki versiyonun göstergeler falan daha basit duruyor.Burada satılan araç samsungla daha fazla benzer özellikler taşıyor.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **osk@r78** -- 17 Şubat 2011; 10:37:55 >
  • brkcad34
    Teşekkür ederim.

dranov

İnanır mısın kalosu satmadan 1-2 hafta önce 130 luk t5 le kapıştım.140 a kadar kafa kafaya gittik.Aklıma sen geldin.1.2 falandı ama motoru canlıydı.Testte de kusursuz çıktı zaten.Giderken epey bi video çektim kalkış,ara hızlanma vs bi ara atarım youtubeye bakarız.0-80,60-120 si sınıfına göre çok iyi bence kalosun.

İmzandaki 1.8t ile kapışalım diyorsan kalsın.Her zaman dediğim gibi dizel, benzinli arabanın arkasından gidemez hele turbo benzinlinin arkasından hiç gidemez.Ben ekonomi olsun diye ,birde düşük devirde güç altımda olsun diye dizel aldım.

• quote:

dranov

İnanır mısın kalosu satmadan 1-2 hafta önce 130 luk t5 le kapıştım.140 a kadar kafa kafaya gittik.Aklıma sen geldin.1.2 falandı ama motoru canlıydı.Testte de kusursuz çıktı zaten.Giderken epey bi video çektim kalkış,ara hızlanma vs bi ara atarım youtubeye bakarız.0-80,60-120 si sınıfına göre çok iyi bence kalosun.

İmzandaki 1.8t ile kapışalım diyorsan kalsın.Her zaman dediğim gibi dizel, benzinli arabanın arkasından gidemez hele turbo benzinlinin arkasından hiç gidemez.Ben ekonomi olsun diye ,birde düşük devirde güç altımda olsun diye dizel aldım.

Aslına bakarsan Passat'ın yanında T5'in performansı hiç kaldı ama iki aracım da duruyor ikisiyle de kapışırız istersen 140'tan sonra ne oldu onu merak ettim,videoda varsa izleyelim,ama Kalos'la kapışmada T5'in direksiyonunda ben olmak isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 17 Şubat 2011; 10:49:51 >

• 3-4 dk yan yana gittik, çevre yoluna doğru girerken yavaşladık.Sonra bunun önüne araba çıktı ve cüssesine güvenip üstüme kırdı.Ben ordan başka bir yola ayrıldım.Ahh ahh passat olacaktı ki verirdim dumanı.
    Yahu bu insanlar niye böyle küçük arabayı sıkıştırır anlamıyorum.Şimdi passat var diye herkes yol veriyor, selektör yapmadan önümü boşaltıyor.Ben bisiklete bile yol veriyorum eğer yol hakkı ondaysa ama insanların çoğu aracın büyüklüğüne göre yol veriyor malesef.
  • quote:

3-4 dk yan yana gittik, çevre yoluna doğru girerken yavaşladık.Sonra bunun önüne araba çıktı ve cüssesine güvenip üstüme kırdı.Ben ordan başka bir yola ayrıldım.Ahh ahh passat olacaktı ki verirdim dumanı.
    Yahu bu insanlar niye böyle küçük arabayı sıkıştırır anlamıyorum.Şimdi passat var diye herkes yol veriyor, selektör yapmadan önümü boşaltıyor.Ben bisiklete bile yol veriyorum eğer yol hakkı ondaysa ama insanların çoğu aracın büyüklüğüne göre yol veriyor malesef.

Çok doğru,büyük cüsseli araçlara sanırım olan bana olur düşüncesiyle temkinli yaklaşıyor insanlar..Passat'a ise asaletinden dolayı yol veriyorlar,ben de ne zaman bir kavşağa girsem öncelik hakkı hep bana veriliyor.Aman yine bir Passat tartışması çıkmasın da

• Akhilleus yeni aracın hayırlı olsun.bizimde var passattan 1998 1.9 tdi düz vites 298 binde motor bitti 1 ay önce 4bin lira verip yaptırdık şu anda tıkır tıkır çalışıyor.dikkat et sakın kırsal motorin alma çok zararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

Akhilleus yeni aracın hayırlı olsun.bizimde var passattan 1998 1.9 tdi düz vites 298 binde motor bitti 1 ay önce 4bin lira verip yaptırdık şu anda tıkır tıkır çalışıyor.dikkat et sakın kırsal motorin alma çok zararlı.

Tdı motor çıktığında euro dizel mi vardı?Satılsa vallah gider kırsal motorin alırım ama yasaklandı malesef.Bu arada 298 binde nasıl motor bitti anlamadım.Benim araba 306 bine geldi orjinal turbo var üzerinde.Sizin arabanın ya km si düşürülmüş ya da dikkatli kullanılmamış bence

Bu arada konuyu dağıttığım için özür dilerim herkesten.Benim arabayla ilgili şeyleri pm atarsanz daha iyi olur.
  • Sadece km ile motor bitmez soğuk çalıştırıp gaza abanırsanızda motor biter...arabanın başına gelende o ağrıdan alındı araba . tdi çıktığında avrupada eurodiesel vardı kullanılıyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

Akhilleus yeni aracın hayırlı olsun.bizimde var passattan 1998 1.9 tdi düz vites 298 binde motor bitti 1 ay önce 4bin lira verip yaptırdık şu anda tıkır tıkır çalışıyor.dikkat et sakın kırsal motorin alma çok zararlı.

Tdı motor çıktığında euro dizel mi vardı?Satılsa vallah gider kırsal motorin alırım ama yasaklandı malesef.Bu arada 298 binde nasıl motor bitti anlamadım.Benim araba 306 bine geldi orjinal turbo var üzerinde.Sizin arabanın ya km si düşürülmüş ya da dikkatli kullanılmamış bence

Bu arada konuyu dağıttığım için özür dilerim herkesten.Benim arabayla ilgili şeyleri pm atarsanz daha iyi olur.

2008 yılında sattığım 2001 model Seat Toledo'da aynı 1.9 TDİ motor vardı.Ben 275.000'de verdim,şuanda 330.000 civarlarında.Aracın motoru hala sorunsuz,masraf açmamış henüz.Arkadaşın dediği gibi ya iyi bakılmamış motora yada km. düşürülmüş..

• Evt malatyayada bugün geldi latitude ve biraz inceleme fırsatım oldu resimlerde görüldüğü gibi gelmedi bana ruhu yok gibi ama güzel araç
  • renault sadece az yakmasi yuzunden alinacak bir arac bence,

israrla ust siniflara goz diksede ne safrane ne vel satis nede lagunadan kaybettikleri para ve prestijin haddi hesabi yok

hyundaide bunu deniyo ama en azindan genesis baska bir dizayn sonatdan

bunu bilmeyen laguna zanneder rahatlikla, ic dizaynda orta karar

fiyatini soylemiyorum bile,
  • Paylaşım için teşekkürler.....
  • belliydi bu izlenimlerin böyle negatif ağırlıklı olacağı.renault C sınıfı üstü araç üretmesin artık.laguna II yi severdim.onuda katlettiler ucube koydular milletin önüne 3.nesil diye.sonrasında bu uzakdoğu kırması geldi.bu da bir halta yaramaz.geçmiş olsun renaulta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

belliydi bu izlenimlerin böyle negatif ağırlıklı olacağı.renault C sınıfı üstü araç üretmesin artık.laguna II yi severdim.onuda katlettiler ucube koydular milletin önüne 3.nesil diye.sonrasında bu uzakdoğu kırması geldi.bu da bir halta yaramaz.geçmiş olsun renaulta...

İşte yorum bu.
    1. Reno artık C sınıfı araç üretmesin. / Hatta hiç araç üretmesin!

2. Laguna 3 ucube. / Bu kelimelerin en hafifi!

3.Latitude uzakdoğu kırması./ Hatta bütün uzakdoğulu araçlar için!

4.Bir halta yaramaz. Geçmiş olsun. / Çoğu mesaj için geçerli.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.