Şimdi Ara

Latitude ilk izlenimler...ve 2.0 dci test (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
40.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aahmety

yukardaki beyaz araç benim autoshowda bindiğim latitude değil o daha farklıydı autoshowda inceleyen arkadaşlar dikkatli bakıp yorumlayabilirlermi?? Yanılmam bu konularda pek ama??

Resimlerdeki executive versiyon değil o yüzden farklı gelmiş olabilir.Executive versiyonların kliması daha farklı çünkü 3 yönlü dijital klima var.Koltuklarda masaj fonksiyonu vs mevcut.
  • Çok kısa süreli de olsa bayide Latitudeyi inceleme fırsatım oldu. Aracın rengi beyazdı. Güzel görünüyordu. Lagunadan daha büyük ve heybetli görüntüsü vardı. İçi çok geniş. Bagacın kullanılışlı olduğunu söyleyemem. Bagaj ağzı çok dar geldi bana. Torpido aşağı -yukarı laguna ile aynı.
    Ben bu aracın yüksek satış rakamlarına çıkacağını sanmıyorum.

Bu aracla test sürüşü yapan veya bu aracı kullanan dostlarımız varsa yorumlarını ve izlenimlerini bizimle paylaşabilirler mi?
  • Yukarıdaki araç Executive arkadaşlar.Fotoğrafı yakından incelerseniz yandaki tanıtım tablosunda Executive yazdığını ve fiyatının 64.600 TL olduğunu görürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Yukarıdaki araç Executive arkadaşlar.Fotoğrafı yakından incelerseniz yandaki tanıtım tablosunda Executive yazdığını ve fiyatının 64.600 TL olduğunu görürsünüz

Ayrıca ön koltukta, ön koltukların ısıtılmasını sağlayan düğme var. Isıtmalı deri koltuklu bu araç Executive donanımlı Latitude.
  • bu 3 donanım arasındaki farklar nelerdir.

Privilege alınca neler ekleniyor Expression üzerine ?

Executive alınca neler ekleniyor Privilege üzerine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastx

bu 3 donanım arasındaki farklar nelerdir.

Privilege alınca neler ekleniyor Expression üzerine ?

Executive alınca neler ekleniyor Privilege üzerine ?

Renault sitesinde Latitude donanım Listesine bakmak gerekiyor. Burada versiyonlara göre donanım listesine yer verilmiş.
  • Pazar günü bende inceledim ve renk beyazdı. Acıbadem Teprette inceledim. Ben 1.67 yim doğal olarak kayboldum içinde arabanın. Araba güzel, fena değil. Ancak direksiyon FLUENCE ile aynı olmamalıydı. Ön konsol da fena değildi. Vites kolu eh işte biraz iyi gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 16 Şubat 2011; 22:00:43 >
  • İlk defa bi renault'u beğendim ya

Tabi ismi hariç
  • Bence bu araç beklenen satış rakamlarına ulaşmaz, yani çok tutmaz. Korede otomobil konusunda hyundai ve kia iyi atılım yaptı. Samsung un sesi pek çıkmıyo otomobilde. Oralarda satamayınca birde buraları deneyelimmi dediler acaba.
  • bende dün ankara neziroğlu bayıne gıtmıştım
    araç dıkkatımı çektı ama pek ilgilenmedım dogrusu
  • -İşten geliyosun haa,adı ne o kadının?
    -Latife !!
  • Hafızalı elektrikli ve masajlı sürücü koltuğu,geri görüş kamerası prestij paket olarak ayrıca alınıyor,Laguna'dan farklı olarak açılır tavan sadece 2.0 motorlarda var...
  • Ben reno sevmeyen bir adam olmama rağmen bu arabayı beğendim. Ama sanki biraz daha rekabetçi bir fiyattan girebilir miydi diye düşünüyorum. Fluence'in dolusu da buna yakın ama o da pahalı.
  • Ben bu aracı çok beyendim tasarım olarak güzel iş çıkarmış Renault umarım Türk halkı Passat takıntısından biraz olsun vazgeçerde böyle güzel araçlara yönelir.Türk halkı Renault'u sever bu nedenle bu araçta sevilir diye tahmin ediyorum umarım yanılmam.
  • tamamıyla fiyasko reno D sınıfı araç yapamaz passat varken adı bile anılmaz bu ismi tuhaf tenekenin
  • reklam güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

yukardaki beyaz araç benim autoshowda bindiğim latitude değil o daha farklıydı autoshowda inceleyen arkadaşlar dikkatli bakıp yorumlayabilirlermi?? Yanılmam bu konularda pek ama??

Resimlerdeki executive versiyon değil o yüzden farklı gelmiş olabilir.Executive versiyonların kliması daha farklı çünkü 3 yönlü dijital klima var.Koltuklarda masaj fonksiyonu vs mevcut.

bence kavram kargaşası oluşturan iki farklı latitute kokpiti olması

Şu anda Türkiye'deki versiyon

Latitude ilk izlenimler...ve 2.0 dci test

diğer versiyon

bu ise Samsung SM5 yani latitüte ile G.Kore Busan'daki fabrika'da aynı banddan inen ortak araç

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 17 Şubat 2011; 0:55:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza_007

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

bence kavram kargaşası oluşturan iki farklı latitute kokpiti olması

Şu anda Türkiye'deki versiyon

diğer versiyon

bu ise Samsung SM5 yani latitüte ile G.Kore Busan'daki fabrika'da aynı banddan inen ortak araç

saygılar

işte sorumun cevabı teşekkür ederim..

• quote:

işte sorumun cevabı teşekkür ederim..

rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • buraya reno diye yanlışlıkla samsung u getirmişler herhalde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.