Şimdi Ara

Late game caitlyn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler caitlyn de early gamede cok iyiyim 4 mactır aynı sey oluyor . 8-0-3 gibi bir skorla baslayıp 10-8-5 e dustugum oldu 4 macta ust uste aynı olay olduysa bir sorun var ya bende ya championda.ne yapmalıyım item olarak basta ayakkabı 3 pot
    sonra berserker graves ve 1 doran's blade ardından vampiric scepter,bf sword, sonra ie ardından bt, sonra tıkanıyor. kill asist alamıyorum millette item yok bende ie bt var ama ne oluyorsa burda oluyor teamfightlarda mı oynayamıyorum champdemi sorun var item sırasındamı hata var caitlyn iyi oynayan arkadaslar yardım ederseniz

• Carry oldugun icin ilk hedef sensindir. TF da duracagin yeri ve TF a giris zamanini ayarlayamadigin icin kaybediyorsun. Bu aslinda kolayda degildir ama sizin takimin tank yada offtanklarini onden surup senin birkac adim geriden gelmen lazim.
  • Sorun sende değil iyi başlıyorsun kasıyorsun yüksek damage oluyor. bu yüzden direk sana focuslanıyorlar. TF lerde herzaman arkada dur ki cait ile bunun zor olucağını sanmıyorum
  • caitlyn zaten early game carry sidir genel olarak. vayne al kullan mis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam yani genel gorus TF lerde arkada durmam gerektigi simdi bir oyun atıcam . geride durucam ve sonuc nasıl yazıcam bekleyin surr cekilmesse erkende 40 45 dk ya gelicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyughj

tamam yani genel gorus TF lerde arkada durmam gerektigi simdi bir oyun atıcam . geride durucam ve sonuc nasıl yazıcam bekleyin surr cekilmesse erkende 40 45 dk ya gelicem

geriden gelmeye çalışırken sakın ola ki tf'yi kaçırma :)

• Bütün ad carryler latede çok iyi iş yapar onla alakası yok bence.Geride durmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calyps -- 4 Ağustos 2012; 15:14:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    First Pick Mid Yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Caitin rangesi iyi arada ciddi bir mesafe bırakabilirsin

• benim görüşüm cait in skiller late de kullanışsız sorun bu yüzden olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sabunudelenadam

benim görüşüm cait in skiller late de kullanışsız sorun bu yüzden olabilir

Caitlyn bir ad carry ve sağ tıklaman yeterli . ayrıca ultisi kaçan adamı indirmek için yani bu late yada early farketmez
  • I.E den sonra Phantom Dancer almak yararlı olucaktır..1-2 Saat Ad Carry oynayan birinin streamını ızlesen teamfightlarda ne yapacağını öğrenmişsin olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SylvanâsTR

quote:

Caitlyn bir ad carry ve sağ tıklaman yeterli . ayrıca ultisi kaçan adamı indirmek için yani bu late yada early farketmez

Ad carry sadece sağ tık değildir ve caitlyn bi vayne yada tflerde bi varus değildir..

• Tf başladığı anda durduğun yere geldikçe trap atarsan daha kolaylaşır işin caitin op yanı bence trapları yani ben öyle düşünüyorum akıllı oynayan bir caite yaklasmak kolay değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

quote:

Ad carry sadece sağ tık değildir ve caitlyn bi vayne yada tflerde bi varus değildir..

+1 Aynı item yapmış bir vayneyle cait aynı damageyi vuracak , aynı işe yarayacak mı sanıyorsunuz ? Vaynede çok kısa süreli cooldown Q var çok iyi damage veriyor , W su zaten op , E siyle duvara stunlarsan gg , ultiside extra damage.Caitde TF esnasında işe yaran tek skill E oda kaçmak için.Vaynede gereksiz skill yok.

• Elosu yuksek (2300+) bi arkadasla tanistim ve duo girdik. Bot lanede supp ad premade oynayacaktik. Ben cait alinca not cait pls dedi

Neden dedi bilmiyorum ama o gunden beri cait oynamam oynattirmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %90 ad carry oynarım caitlyn i nedense hiç sevemedim ayrı bir kırılganlığı var gibi geliyor
  • ie den sora pd aldım oyunda teemo ve lb yuzunden kaybettik twich penta aldı 2 side feedlemisti karsı takımdaki katada oyun sonu 918 ap vardı bende 16-18 oynadım hep esit gitti kill death teamfightlarda baslarda unuttum gene ilk ben daldım . sonradan toparladım ama feedlenmislerdi yapacak bisey yoktu yani
  • Cait canımdır benim. <3 İlk pentam, ilk solobaronum, en büyük cs skorum hepsi cait ile. Aslında latede uçuyor kendisi? Çalılık içinden her 3. atışında pasifi vuruyor. 1.5 saniyede bir atabiliyorsun. Buildini değiştir. Full AD alacağına 2 PD al LW ve düşmana göre IE veya BT. TF sırasında en yakın çalılığa uç direk. Çalılık içinden ateş açınca pasifi 2 kat hızlı doluyor.
  • ie'den sonra pd çık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

quote:

+1 Aynı item yapmış bir vayneyle cait aynı damageyi vuracak , aynı işe yarayacak mı sanıyorsunuz ? Vaynede çok kısa süreli cooldown Q var çok iyi damage veriyor , W su zaten op , E siyle duvara stunlarsan gg , ultiside extra damage.Caitde TF esnasında işe yaran tek skill E oda kaçmak için.Vaynede gereksiz skill yok.

sen vayne ile caiti kıyaslama bence bu heroların kulanıs amacları bıraz gfarklı diyebilirim ayrıca cait vs vayne oldugunda lanede cait vayne i kastırmaz kolay kolay tf zamanı geldıgındede team arkasında kalarak iyi focuslayabilen bi hero yanı sen onun yanına gitmek ıcın once tfnin ortasına giriceksın tabiki pure dmg olarak oyundaki en iyi ad carry vayne latede ona hıckımsenın lafı yok ama kolay kasamaz cait e karsı cait kullanılmamasının asıl sebebide skillerinin lanede cok etkili olmaması q- cok rahat dodgelanır w-gorndugu surece dodgelanır ultiside zaten ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasmettt -- 4 Ağustos 2012; 17:03:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.