Şimdi Ara

First Pick Mid Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bir konuda yardım alıcaktım . 25 yaşındayım keyfine oynuyorum bu oyunu. Dereceli oyunlarda mid oynuyorum. Ancak mesela main herom Twisted fate ancak cidden koridorda iyi oynadığımı düşünsem bile syndra gibi herolar olunca safe bile kalamıyorum. Sizce her türlü gideri olan mid herolar ı nelerdir ? Oyun taşıma kapasitesi yüksek late gamede de sağlam olan herolar ?

• ahri,orianna,lux dene.
  • fp mid kalınca hep vlad alıyorum nedense
  • Tf main olarak birkaç şey söyliyim:
    Şimdi ister dorans ring başlarsın ister çizme +4 pot ile başlarsın.
    Tp veya exhaust alırsın ama ben exhaust alırım. İlk item roa alır sonra da banshee alırım gayet güzel oluyor. İstersen cd botu yerine mr botu bile alabilirsin. Syndranın toplarına dodge atabiliyorsan gayet rahat laneing phasei geçirirsin. Skill match-up zaten bu daha doğrusu... Syndra ultileyincede exhaust atarsın başka bir şey yok. Jungle yardımıyla da üstesinden gelebilirsiniz hele ghost veya ignite aldıysa, arındır ile sıkıntı çıkarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 28 Mayıs 2017; 12:56:31 >
  • Şuan ahri, leblanc gayet güvenli pickler.
  • Cassiopeia hepsine karşı gidebiliyor

Kesinlikle tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 21 Mayıs 2017; 20:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahri ekko leblanc ziggs orianna bunlar blind pick atabileceğin herolar ama pasif herolar lane'e göre değişir mesela zede karşı leblanc safe bi pick değil.ama aurelion sol,taliyah,ekko,ziggs,ahri gibi herolar perma push yapabildikleri için koridorun kolay pickleridir.farm yapıp gank beklersin veya fightlarda arkadan pozisyon alıp hasar vurursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pick Up Seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lisandra,Ekko,Fizz first pick için en mantıklı seçimler. Ct yemiyorlar 6lvl dan sonra bam bam

• Anivia dene TR de hic oynanmiyor, CT lemeyi kimse bilmiyor. Hard CC, burst dmg, utility yani ne ararsan var mobilty haric.
  • Syndra orianna annie oynuyorum ben first pick midsem. Annie oynarken bi şuna dikkat ediyorum, normalde 12-18-0 giriyorum ama annie de flashım çabuk gelsin diye 0-18-12 bi de cdr botu mis.

• First pick mid için Lux diyorum ve arttırıyorum.
    Biliyorsan uzman isen Yasuo al. Çok iyi biliyorsan Yasuo alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

Tf main olarak birkaç şey söyliyim:
    Şimdi ister dorans rings başlarsın ister çizme +4 pot ile başlarsın.
    Tp veya exhaust alırsın ama ben exhaust alırım. İlk item roa alır sonra da banshee alırım gayet güzel oluyor. İstersen cd botu yerine mr botu bile alabilirsin. Syndranın toplarına dodge atabiliyorsan gayet rahat laneing phasei geçirirsin. Skill match-up zaten bu daha doğrusu... Syndra ultileyincede exhaust atarsın başka bir şey yok. Jungle yardımıyla da üstesinden gelebilirsiniz hele ghost veya ignite aldıysa, arındır ile sıkıntı çıkarabilir.

Hocam rakip ap olsa bile asırlık sopa(roa) alıyor musun yine ? ad ise bende alıyorum ancak ap olunca ya banshee alıyorum ?
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Fizz olunca karsimda aliyorum bazen direk banshee. Ama genellikle roa-banshee yaparim.

TF main herolarımdan birisi. Naçizane fikrim Roa'nın ekstrem durumlar dışında(karşında çok agresif ve iyi oynayan bir zed vb.) Roa'nın rushlanması yönünde. Mavi kart ile birlikte çok iyi bir sustaine sahip oluyorsunuz.
  • Ahri vlad ve orianna karşı midi gormeden gönül rahatlığıyla alinacak midlane herolar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 22 Mayıs 2017; 16:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

TF main herolarımdan birisi. Naçizane fikrim Roa'nın ekstrem durumlar dışında(karşında çok agresif ve iyi oynayan bir zed vb.) Roa'nın rushlanması yönünde. Mavi kart ile birlikte çok iyi bir sustaine sahip oluyorsunuz.

tamamdır hocam. Roa güzel ? Peki mesela syndra vs tarzı herolar olunca zhonya cıkmak mantıklı mı ilk item ? zed için mantıklı olma ihtimali yüksek verdiği zırh ile birlikte peki syndra tarzı herolarda sırf ultiden korunmak için ne kadar mantıklı ikilemde kalıyorum ?
  • Orianna fizz jayce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronz-Gümüş: Ahri, Fizz, Lux
    Altın-Platin: Ahri, Orianna
    http://www.metasrc.com/all/5v5/current/tierlist?ranks=all buradan daha detaylı bakabilirsin. Süper bir site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Balota -- 22 Mayıs 2017; 20:51:38 >
    Yukaridaki bir arkadas yazmisti, exhaust ile girilip roa+banshee gidilebilir.

• Jayce,talon, ad olarak, ekko,ahri, iyi oynarsan Ryze bence en iyileri orta koridor için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.