Şimdi Ara

Lastiklerin in Durumu Nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok anlamıyorum aracım 40binde muhtemelen orijinal lastikleri. 2013 trafiğe çıkışlı. Değişim zamanı gelmiş mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 11 Mart 2017; 22:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lastik ömrünü doldurmuş. Bakınız kilcal catlamalar baslamis, lastik ozelligini kaybeder hale gelmiş. Artik yenisini alabilirsiniz. Kullanip da riske girmeye gerek yok.

• şu an bütçeniz varsa araştırmaya başlayın yeni lastikleri.
  • çok teşekkür ederim 200 tl civarı düşünüyorum öneriniz var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

çok teşekkür ederim 200 tl civarı düşünüyorum öneriniz var mıdır ?

Lastik ebatını öğrenmeniz lazım. Aynı marka ve model lastiklerin fiyatı ebatlara göre değişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de aynı model , aynı km de idi aracım değiştirdim lastikleri.

Yeni lastik alıni kafanız rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

çok teşekkür ederim 200 tl civarı düşünüyorum öneriniz var mıdır ?

Lastik ebatını öğrenmeniz lazım. Aynı marka ve model lastiklerin fiyatı ebatlara göre değişiyor.

215/50/17 hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lastik dişleri iyi fakat lastik ömrü dolmuş .

Sağlıklı ama 90 yaşına gelmiş bir birey gibi düşünebilrsiniz :)
  • Lastik ölmüş artık.Ölü lastiklerle araba sürmekte büyük cesaret

• bi 6 ay daha rahat gider.
  • 2013 çıkışlı diyosunuz 6. ayda çıktığını düşünürsek daha 3 yıl 9 ay olmuş lastik ömrü 5 yıl/50 bin km dir.
    seneye değiştirin bence daha yeni başlamış çatlaklar dişleride iyi duruyor 4 yıl bile olmamış daha sertleşme de olmaz.
  • çok kötü durumda değiller, bütçe uygunsa değiştirin değilse biraz daha götürür
  • İş var hocam, henüz tellerine gelmemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastikler kılcal çatlayacak başlamış. Eğer araba 6 ay içinde satılmaktadır idare edersiniz. Ama daha uzun sizde kalacaksa örneğin iki sene daha duracaksa iyi lastikler siz binin bir an önce değiştirin

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

bi 6 ay daha rahat gider.

bu yazı rahat çıkarır. kılcal çatlamalar lastiğin eskidiği veya değişmesini göstermez. kullanılan malzeme yapısı ile oluşmaktadır. genelde mıchelinde olur. şimdiden kampanyalı kış lastiklerine bakınız yaz sonu kışa girerken kampanyalı yaz lastiği kaparsınız kafanız rahat aracı satana kadar idare eder.
  • yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz ı çıkarır dişleri iyi görünüyor. Kışa doğru tedirgin etmeye başladığında değitirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 13 Mart 2017; 22:52:41 >
  • Aynen, yaz lastikleri kasım ayı gibi ucuzluyor. Mesela 205 55 16 ebatta goodyear EGP ler 150 tl idi. Şimdi fiyatları 200 TL'ye yaklaşmış. Gerçi sizinki ara bir ebat, fiyatları çok yüksek. Petlas bile 250 istemiş.
    Lastikleriniz yazı rahat çıkarır. Bütçeyi ayarlayın, kasım gibi daha uyguna alırsınız.
  • benim araçta brigedstone var 2012 model 37 bin oldu.ne bir kaçırma ne tutuş eksikliği yaşamadım maaşallah.2 yaz sezonu daha gider gibi geliyor
  • Lastik ömru 50bin km dir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.