Bildirim
Lastiğimin Basıncı Ne Olmalı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sürücü kapısının köşesinde belirtilmiştir diye yazıyor kılavuzda. Oraya bir bak eğer kafan karışırsa buraya fotoğrafını çekip yükle yardımcı oluruz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylenen gibi kapı içine bakıp ayarlayın yolda kendini farkettirir zaten duruma göre azaltıp çoğaltabilirsiniz
Benim aracım için 28 yazıyor sol kapı'da ama 28 az gibi olduğu için 33-34 basıyorum bir sakıncası olur mu?
195x55.16 bu arada -
Fotoğrafı varsa atar mısın buraya? Yani 34 basılır ama yüksüzken bu kadar fazla basmak aracın daha kolay tutunma kaybı yaşamasına neden olur, eğer bozuk yollarda seyahat ediyorsan yürüyen aksamı daha fazla yıpratır ve konforu düşürür. Ama azalan direnç yüzünden yakıt tüketimin azalır, böyle bir avantajı var.quote:
Orijinalden alıntı: YASNAKTP
Benim aracım için 28 yazıyor sol kapı'da ama 28 az gibi olduğu için 33-34 basıyorum bir sakıncası olur mu?
195x55.16 bu arada
Yani daha çok senin aracı nasıl kullandığına bağlı olarak değişir. Düzgün yolda, sakin kullanımla büyük bir dezavantaj yaratmayacaktır...
Çok teşekkürler. -
Bizim.birdaki lastikciler araca bakmaksiİn standart 33byapiyor
Kapı içinde yüklü ve yuksuz iken ne kadar basilacagi yazar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Surücü dahil arac agirligi ÷ lastik yuk indeksi x 2.3
PSI değerini verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X