Aracımın bir lastiği yol kapanlarına saplandı ve patladı. Şimdilik yedek lastikle idare ediyorum. Üzerinde 3 yıllık Bridgestone Turanza T005 185/60/15 yaz lastiği vardı. Yumuşak güzel lastikti.
Şimdilik tek lastik alabileceğim. Devamlı işlerimi yapan lastikçim Turanza T005 bulamadı. Onun yerine Ventus Prime 4 veya Continental Premiumcontact 7 düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?
Arabam Vuruntulu Çalışıyor.
MSI 27" Mpg 274Urf Qd Alınır mı?
Bilgisayar başında yoğun zaman geçiriyorum ve gözlerim yoruluyor. Buna yönelik bir monitör arıyorum. MSI 27" Mpg 274Urf Qd mönitörü düşünüyorum. Artısı - eksisi konusunda yorumlarınız nedir acaba?
Şu 67 Laptoptan Hangisi?
Orta/Üst düzey sayılabilecek bir laptop bakıyorum. Üniversite öğrencisi için hem ders hem de oyun için kullanılacak. Özellikleri aşağıdaki gibi düşünüyoruz ancak aratınca birbirinin neredeyse aynısı bir sürü laptop çıkıyor.
· Asus veya MSI
· Ryzen 9
· Nvida 4070
· 140 W
· 16 veya 32 GB Ram
· 1 TB HDD
Arkadaşlar 2016 model 1.2 TSI aracım var. 58 bin km’de. Son 4-5 yıldır Otopratik’de bakımlarını yaptırıyorum. Geçen yıl bujileri değiştirdim. Otopratik triger setinin de değiştirilmesinin iyi olacağını belirtiyor. VW servisi ise yılın önemli olmadığını 120 bin km’de bir değiştirileceğini belirtiyor. Sizce hangisi doğrudur?
Yarın İzmir'den İstanbul'a Zeytinburnu tarafına gideceğim. En az 15 yıldır bu yoldan gitmedim ve son halini hiç bilmiyorum. Sadece fahiş fiyatlı otoyol ve köprü geçişlerini duydum. Bu yolları kullanıp, yüksek ücreti ödemeye değer mi? Alternatif önerileriniz nedir? Ayrıca konaklama yapacak yer tavsiyeniz var mı?
MSI MPG 274URF QD Monitör İçin Tavsiye
Aslında oyunla pek işim yok. Ancak bilgisayar başında yoğun mesai geçirmek durumundayım ve bu gözlerimi yoruyor. Onun için kaliteli bir monitör almak istiyorum. MSI MPG 274URF QD Monitör düşünüyorum. Ne dersiniz?
Arkadaşlar,
Polo aracımın arka bagaj kapagındaki TSI yazısı paslanmış durumda. İnternette araştırdım bir çözüm bulamadım. Emin olmadan işlem yapmak istemedim. Bu pas nasıl geçer?
Arkadaşlar uzun süre bilgisayar başında çalışmak zorundayım ve bu yüzden gözlerim epey yoruluyor. Oyunla pek işim yok, ofis işleri yapıyorum. Halen 5-6 yıllık 27 inç Samsung PLS Full HD ve 60 HZ. lik bir monitör kullanıyorum.
Bunun yerine 27 inç 2K ve en az 160 HZ. Bir monitör almayı düşünüyorum. Aşağıdaki monitörlere odaklanmış durumdayım. Sizin de yorumunuzu almak istedim.
Samsung Odyssey G6 27"
ASUS Tuf Gaming VG27AQML1A
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.268
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 173.344 (Bu ay: 3.732)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 223 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası