Şimdi Ara

lastiğe giren çivi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lastiğe çivi girmiş bu durumda ne yapılmalıdır .lastıkçıye gitssem işlem uzun sürer mi ne kadar para alırlar sizce??
    (lastik 4 aylık)
    lastiğe giren çivi
    lastiğe giren çivi
    lastiğe giren çivi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 25 Aralık 2016; 15:44:6 >

• Hocam 30-40 lira alirlar, yama yapacaklar, bence bir an once git, inmeye baslarsa sikinti dha buyuk olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 liradan fazla vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastikçiye gidin fitil atsın oraya 10 - 20 lira en fazla.. Vidayı pense ile çıkaracak yapışkanlı fitil takıp oraya sokuşturup kalanı kesecek bitti gitti
  • Bir ay önce benim lastiğe batmıştı çivi.laztikçi 5ya da 10 liraya yapmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

lastikçiye gidin fitil atsın oraya 10 - 20 lira en fazla.. Vidayı pense ile çıkaracak yapışkanlı fitil takıp oraya sokuşturup kalanı kesecek bitti gitti

lastiği sökecek mi
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Lastik sökülmeden nasıl işlem yapılsın ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastiğe vurulacak Hava
    7 ay önce açıldı
    Yumuşak duvara çivi çakmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 lira vermiştim ben 2 ay önce.
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Hayır gerek yok benim dediğim fitil işleminde..
  • Lastik inmişse yanı jant üstünde duruyorsa mecbur sokulur çivi veya kaçak tespiti icin. Bunda çivi girmiş yer belli oraya tıpa koyacak sökmeye gerek yok ömürlük zaten tıpalar bu kadar basit bi an evvel gidin.
  • Sadece sağ arka lastiğimde 4 tane yama var 20 den aşağıya tamir etmiyorlar
  • 2 ay önce aynısı başıma geldi 30 liraya yaptırdım.
  • 20
  • Fotoğrafa göre çivi dişlerin arasına yani oyuğa girmiş, hafif tırnak takıp, hiç olmadı kerpeten ile yavaşça çekseniz sorun olmaz. Ama derinlik olarak vidanın (çivi değil vida) kısa olması iç yüzeyi delmemiş olmasını kuvvetle muhtemel kılıyor. Geçen başımıza geldi. Sanayiye girdik, sizin ki gibi diş arasına yani yarığa değil tam üzerine "vida" battı, lastikçide baktık iç yüzeye ilerlememiş arada kalmış, yine de balans + yama yaptırıp 20 lira çıktık. Sigortasız çocuk tornavida ile lastiği delmeyen çivinin girdiği yeri zorluyordu yüklenerek, "napıyorsun kardeşim" diyince "mecburuz abi" falan gibi mırıldandı. Yarım kalan işi bitirmek ister gibi. Esnafların alayı şüpheli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Aralık 2016; 22:7:23 >
  • Çivi değil vida. Bu boyu kısa bir şey de olabilir. Lastikçiye gidin orada sökün. Çok uzunsa artık ona göre bir çözüm üretirler.
  • Civi girmiş lastikle 600 km uzun yol yapmıştım.

Vardigimda lastik inmeye baslamisti.

Hemen gittin yaptırdım 15 TL para vermistim.

Civiyi cikartiyorlar, icerden yama yapılıyor tertemiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 25 Aralık 2016; 22:16:14 >
  • 20 liraya halledersiniz. Fitil yaptirirsaniz lastiği janttan ayırmadan yaparlar ancak yüksek hızlarda fitilin çıkma durumu var. En sağlıklısı içten yama yaptırmak olacaktır.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 20tl den fazlası lüzumsuz ve israf.

• Alacakları para en fazla 30tl dir uzun yolda başıma geldi,İstanbul-Balıkesir tarafinda balikesir'e gelmeden lastiği hallettirdik usta sağolsun keskin çivi ye benzer bir şey girmişti,hangi Allah'ın kulu attıysa artık neyse.

Böyle şeyleri önemsiz görmeyin elbet büyük sorunlara yol açabilir.
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Bro nasilsin hic gorusemiyoruz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.