|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
95 hangi diyarın plakası ?
1 Mobil
-
-
-
İran olması lazım, ben de bazen yollarda görüyorum. Ama genelde bizim il plaka kodlarına benzer seçerler bu 95 saçma olmuş :)
_____________________________ DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
2006 Renault Megane II Sedan Expression dCi 100 (mazide kaldı) // 2013 Opel Insignia Sedan Cosmo 1.6 SIDI
-
Plakadan ziyade araç ne ben çıkaramadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Araç Fidelity Prime İran arabası
_____________________________ -
Helal olsun nerden bildin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Plakanın başındaki ülke koduna bakacaksın hocam. Zaten araba İran arabası haliyle ya İran dır ya da bu aracın satıldığı ülkelerden biridir yani.
Bu arada ekran görüntüsünün mü kalitesi düşük yoksa kameranın çekim kalitesi mi düşük? Benim araç kamerasında bu tarz bir havada o plaka cam gibi gözükürdü başındaki ülke koduna kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 30 Mart 2024; 3:3:44 >_____________________________ -
Arkasında yazıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İran Plakası Olabilir, zaten araba İran'ın kendi markası Ama bizim plakalara çok benziyor. zaten İran'da eskiden Türkiye gibiydi şimdi Arap ülkesi gibi oldu yoksa Türkiye gibi değerli bir ülke genede görmüyormusun Adamların kendi arabası var bizimde anca TOGG var oda yerli falan değil Parçaları yurt dışından geliyor.
Plakanın başındaki ülke koduna bakacaksın hocam. Zaten araba İran arabası haliyle ya İran dır ya da bu aracın satıldığı ülkelerden biridir yani. Bu arada ekran görüntüsünün mü kalitesi düşük yoksa kameranın çekim kalitesi mi düşük? Benim araç kamerasında bu tarz bir havada o plaka cam gibi gözükürdü başındaki ülke koduna kadar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt