Şimdi Ara

Lassa Greenways & Bridgestone Ep150 Önerileriniz Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaz lastiği alacağım 185 60 15 boyutlarında bu iki markayı da kullananlar yorum yapıp bilgi verebilir mi? Hangisini tercih etmeli? Yada kullanıp memnun kalmayanlar başka lastik ne önerirsiniz?

• Yokmudur dostlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greenways kullandım. Konforlu ve sessiz bir lastik, yol tutuşuda normal.
    Siz tercihinizi yaparken kullanım tarzınız, yol şartlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda yapın.
    Hiç bir marka diğerinden üstün değildir. Alacağınız lastiğin size sundukları seçiminizde etkili olsun.
  • Greeenways kullandım 40 bn kadar ufak çukurda yardım sonra yamalamıştım i20 de ıslakta kaysada iş görüyordu

• Teşekkür ederim kullanmış birisinin tecrübelerini aktarması gibisi yok. Fiyat olarak diğer markalara yakın fiyatı michelin conti gibi o yüzden kararsiz kaldım kullanan arkadaşların bilgileri cok işime yarar?

• Bende aynı ebat lastik alacağım, buradaki olumlu yorumlar nedeniyle falken almaya karar verdim, Ankara da tanesi 155 TL ye buldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lassa Greenways kullanıyorum, eski lastiklere oranla yol tutuşu arttı, yol bilgisayarına göre yakıt tüketimi düştü. Kesinlikle etiket değerleri iyi olan lastikleri tercih edin, çin malı lastiklerden uzak durun. Lassa Miratta'dan Greenways'e geçince yol tutuşunda hissedilir artış oldu.

https://forum.donanimhaber.com/fiat-albea-multijet-icin-175-70r14-84t-mi-yoksa-185-65r14-86t-mi-almaliyim--123184134-2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Continental Lastik Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracımın lastikleri Lassa greenways,Her anlamda yeterli.

• Almadan önce petlasla arasında kalmıştım.İkisine de bakınca Lassa 1 tık daha üstte. Belli ediyor kendini.

• Pirelli P1 Cinturato Verde aldım puntoya, 2017 ADAC test birincisi, henüz çok yeni, yorum yapamıyorum ama yol tutuşta yeni lastik bariz fark etti

• Çok teşekkürler arkadaşlar. Lassa nin Adac testine vs girmemesi ve adamakilli etiket değerlerini bulamamam kafami karışıyordu bridgestone düşünmüştüm ama greenways kullanan arkadaşlar yorum yaptıkça içime sinmeye başladı. İşin garibi greenways le ilgili cok az yorum var internette ya yeni diye yada sanırım cok az kullanani var.

• Lassa Greenways 185/65/15 1 ay önce aldım, çok yol yapmadığım için belki daha 500km olmadı.

Ama önceki lastiklerim epey eski olduğu için gaza hafif basınca patinaj yapıyordu, bunda olmuyor.

C-B-70 etiket değerine sahip, tanesi 200liraya aldım. 2yıl garantili ve yol yardım destekli.

Petlas alacaktım Lassa aldım biraz daha fazla para veirp, aradaki farka kesinlikle değer.

Bi ara paraya kıyıp crossclimate alacaktım, ilk sene herkes memnun fakat sonraki seneler kara asfalt sayesinde özelliğini yitirip ne kış ne de yaz lastiği görevini tam yapamadığı için vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 4 Nisan 2017; 10:29:23 >
  • Pirelli P1 Cinturato Verde aldım puntoya, 2017 ADAC test birincisi, henüz çok yeni, yorum yapamıyorum ama yol tutuşta yeni lastik bariz fark etti

• MIKROP DOGAN kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen benim de aklımda crosclimate bar aslinda ama hem fiyat fazla hemde az da olsa tüketim artacak o yüzden yaz lastiğine yöneldim. Aslında güçlü bir aracım olsa acımam alırım direkt 4 mevsim.

• quote:

Orijinalden alıntı: themacir

Pirelli P1 Cinturato Verde aldım puntoya, 2017 ADAC test birincisi, henüz çok yeni, yorum yapamıyorum ama yol tutuşta yeni lastik bariz fark etti

Kaça aldin hocam ? Onuda bir araştırayım.

• 200 lira tanesi sök tak balans dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Greenways kullandım. Konforlu ve sessiz bir lastik, yol tutuşuda normal.
    Siz tercihinizi yaparken kullanım tarzınız, yol şartlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda yapın.
    Hiç bir marka diğerinden üstün değildir. Alacağınız lastiğin size sundukları seçiminizde etkili olsun.
    Katılıyorum. Bende de greenways var. İlk değiştirdikten sonra memnun kaldım. Bariz bir fark oldu zaten eski lastiklere göre. Yine de karar merci sizsiniz.
  • Greenways Lassa'nın eski serisi. Onun yerine Driveways isminde yeni bir seri çıkardı, çok daha başarılı değerleri var.
    Konfor ve sessizlik anlamında (66db ile en başarılı lastik) anlamında Lassa impetus revo 2+ serisini de tavsiye ederim ama artık üretilmiyor zannedersem.
  • Geçen yaz boyunca fiesta aracımızda greenways kullandık. Yakıta olumlu etki etti mi hesaplamadım. Yol tutuşu deseniz arabayı eşim kullandığından zaten makul sınırlarda kullanır. Ama sessizlik konusunda iyi bir lastikti. Yine alır mıyım? Alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Greenways kullandım. Konforlu ve sessiz bir lastik, yol tutuşuda normal.
    Hocam bende şu an orjinal Bridgestone Ecopia var. 4 mevsim diye geçiyor sanırım veya yazlık. Kışında kullandım. Islak zeminde de kullandım ve ömrü bitti. Yol tutuşu iyi ama sesli bir lastik.

Lassa Greenways yaz-kış buna muadil olarak kullanabilir miyim sizce? Sessizliği ve yol tutuşu tatmin eder mi?
    185 65 r15 arıyorum.

Ecopia 5.5 yıl sonunda iyice bozuldu, değiştirmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.