Şimdi Ara

Laptopunuz kaç yaşında? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
2
Favori
19.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şubatta 4 yaşını dolduracak  

  • 2010 asus k52f
  • lenovo g570 10 yıllık halen tıkır tıkır çalışıyor ve işlerimi hallediyor sağolsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

    dell 7559. 4 yaşında.

    bende de var kasası paramparça olmaz ise baya gider


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 yıllık hp pavilion bc-202nt var, 12 gb ram gtx 1050 var bi 4-5 sene daha idare eder inşallah. termal macunu daha yeni yenilememe rağmen sadece biraz ısınma sorunu var onu nasıl çözerim bilmiyorum

  • Şu an bulunan 3. senesine girmek üzere. Tahminen minimum bi üç seneyi devireceğim. Bundan öncekini 5-6 sene civarında kullanmıştım. Anakartı durduk yere yandıktan sonra ortalama 2 sene bilgisayar sahibi olamadım.

  • Acer 5750G 9 sene oldu, fan traktör gibi ses çıkartıyor onun haricinde problem yok.

  • 7 sene oldu Z580 LENOVO , bu gidişle istediğimiz laptop almamız çok zor görünüyor.

  • Exper karizma 2011 yilinda alindi.2 kere parca degisti ama hala tas gibi(bunu fakirlikten diyom)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yaşında. 2010 model Packard Bell Easynote Tj65.

    Şu anda aktif olarak kullanıyorum (Windows 7). Gayet de iyi çalışıyor ama ufak tefek bakım istiyor.

    - Hdd'si kırmızı nokta dolmuştu, değiştirdim.
    - Dvd oynatıcısını çıkmayla değiştirdim, bazen okuyor cd/dvdyi bazen okumuyor. Yeni dvd tablası alacağım.
    - Yeni pil almam gerek, şu anda elektrikte kullanıyorum.
    - Fanı sesli çalışıyor. Açmışken içinin tozu falan temizlenmeli.
    - Nadir de olsa ısınmadan dolayı kapanıyor. Isıl macunu yenilenmeli.

    İlk aldığımızda en güncel oyunları kayıpsız oynatıyordu. Saboteur olsun, Prototype olsun. Bilgisayarda çok nadir oyun oynarım, arada emülatör falan açıp eski oyunları oynuyorum.

    Bilgisayar işimi fazlasıyla görüyor şimdilik. Zamanla da bu eksikleri tamamlayacağım. Yeni ve iyi bir bilgisayar almaya kalksam kafadan 5000 kağıt gidiyor. Bir de yeni bilgisayarlarda dvd tablası yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 3 Aralık 2020; 12:26:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lenovo G500, 7 yıldır kullanıyorum, menteşelerde sorun olmasa aslında rahat 3-4 yıl daha götürecek ancak menteşeler hepten saldı kendini. 4gb ram takviyesi 250 gb ssd ile kendine geldi, yoksa kullanılmayacak derece kötüydü. Solidworks, autocad, fusion360, catia , siemens nx vs rahatlıkla kullanılabiliyor. Yakın gelecekte değişecek gibi de durmuyor malum fiyatlardan. Elimizdekinin kıymetini bilip gözümüz gibi bakacağız artık.

  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt

    Hocam chipset HM70 çipseti maalesef desteklediği işlemciler çok kısıtlı Core I serisinden işlemcileri desteklemiyor maalesef. Daha önce bu laptobun HM77 çipsetli i7 3632QM modelli versiyonu vardı elimde. Anakartta oluşan kısadevre yüzünden kullanamıyorum. Kuzey köprüsü kendini korumaya alıyor. Birkaç yere gösterdim ama umut yok gibi. Ben de bu cihaza kaldım mecburen. Çoğu zaman pdfi bile laptopda açacağıma telefonda açıp bakıyorum. O derece yavaş.

  • 4 yıl önce aldığım bir laptop vardı, ekran kartı yok işlemci caleron falan filan. Yurtta fm 13 falan oynarım diye almıştım ve oynatıyordu da ama bir şey yaparken başka şey yapamıyordunuz. Bu pandemi sürecinden beri de Almanya'dayım. Burada ayrı bir evim yok fakat Köln'de halamların yanında kalıyorum. Burada kaldıkça gerçekten şu yorumları da işin içine kataraktan aşırı üzülüyorum gençliğimize. Ben muhtemelen geri döneceğim Türkiye'ye ve o zaman daha da fazla üzüleceğim. Burada klasik bir alışveriş mağazasına girip klasik bir laptop almak istiyorsunuz, içeri girip alıp çıkıyorsunuz. Burada en kötü işten bile kazancınız 1200-1300 euro, dayım berber, açıkçası onun ne kadar kazandığını bilmiyorum fakat yanında biraz çıraklık yapıyorum diyebilirim, gün sonunda verdiği para 50-60 euro arası değişiyor. Ben burada 1 ay çalıştım, tabii halen çalışıyorum fakat ilk 1 aydan bahsediyorum. Aldığım laptopun adını yazıyorum, Türkiye'de var mı bilmiyorum; Acer Predator Helios 300 


    Ben bu laptopu 1100 euro tarzı bir paraya aldım, sanırım tam 1 ay çalışmam yetiyordu almam için ama düşünün ben çırağım :D burada bir genç olsanız gidip bir ay bir yerde komilik bile yapsanız o ay sonunda alacağınız para ile hem ps5 hem de çok üst düzey bir laptop alabiliyorsunuz. Burada yaşamak gerçekten çok harika bir şey anlam veremiyorum Türkiye niye böyle gerçekten anlamıyorum, hayatımızda bir kere yaşıyoruz ve doğduğumuz yere bakar mısınız? buraya geldiğim zaman ilk hissettiğim şey 19 yıldır yaşamadığım.





  • 4 yıl oldu. 250gb samsung ssd+ 8gb ram takviyesi yaptım yakın zamanda değiştirmek zorunda kalmam diye umuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 model Asus N750JK

  • 12 sene oluyor hala gideri var ama maşallah
  • 6
  • 9 yıllık. Dell Insprion 5520 i5 3210m 2 yıl önce ssd taktım, canvar gibi hala. Öyle çok ekstra bir kullanımım yok ama pandemi zamanı bol bol oyun oynadım.

  • 2013 de 700$(i5 3210m işlemci, 6gb ram, Nvidiagt635m ekran kartı vs)lık Asus almıştım bu sene martta 4500TL(i5 9300h, 8gb ram, 512ssd, gtx1650 ekran kartı) lik HP ile değiştirdim

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.