Şimdi Ara

Laptopunuz kaç yaşında? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
2
Favori
19.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 10 senlik

  • Daha doğmadı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dell 7567 8 gb rami i5 işlemcili oyun bilgisayarı.

    yaklaşık 5 yıl oldu. Bazı tuşları tutukluk yapıyor.pili 2 senedir şişti kasayı kastrdı çııkardım yenisini alıcam.Aldığım gibi 256 ssd 512 ssd taktım. Performansından memnunum en az 5 yıl daha kullanıcam.

  • 5,5 yıllık acerim var. bikaç sıkıntı çıkarsada yaptıra yaptıra kullanıyom çoğu da benden kaynaklı zaten. şuanlık değiştirmem heralde.

  • 6 yıl olmuş. Casper 4210d modeli. Alırken fazla araştırmamıştım ancak 6 yılda bana en ufak bir sorun yaşatmadı. Casperdan hemen önce asus almıştım babama, o deli etmişti beni. 3 kez servise gitti hddden dolayı. En sonunda kendim ssd takıp olayı çözmüştüm. Casper dediğim gibi hiç üzmedi.
    Uzun aralıklarla oynadım ets 2 var. Counter strike ve starwars battlefront var. Uzun aralık dediysem, gayet uzun aralık. Mesela en son ets 2 yi 2 yıl önce oynamıştım. Pandemide sokağa çıkma yasaklarında counter açmıştım birkaç kez.
    Web,office ve film gibi işlerde kullanıyorum. 2 gündür zoomda günde 8 saat süren eğitim aldım, soeun yaşamadım. İpad pro sürekli şnternetten koptu ama laptopa bir şey olmadı. Sanırım zoomun ios uygulamasından kaynaklanan bir sorun vardı.
    Benim haricimde eşim ufak boyutlu iki boyutlu tasarımlar vs için kullanıyor. Yani laptop hemen hiç kapanmıyor, en çok uyku moduna alınıyor.
    Yani casper alma, servisten çıkamazsın diyen çok olmuştu ama casperdan çok memnun kaldım şahsen.

    Ama bu saatten sonra alırsam macbook air alırım. Casper zaten durur, bunu da dışarıya giderken yanıma alırım. Şimdiki laptopların dayanıklılığı konusunda ciddi kuşkum var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 27 Şubat 2022; 18:9:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    Cihaz 7 yaşına geldi. Normal mi bilmiyorum ama kasası peynir kıvamına geldi resmen. Felaket esniyor. O kadar esniyor ki fan sürtme yapıyor. Fanı değiştirdim ama yeni fan da sürtme yapıyor. Ayrıca klavyede de bazen abuk subuk tuşlara basmaya başlıyor. Bakalım gittiği yere kadar gideceğiz.  

  • Sanirim 2008 de almistik l. Toshiba Stallite u400-10 N :) hala calisiyor gundelik islerimi goruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miui -- 7 Nisan 2022; 13:25:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7 yıllık , 1800₺ aldım. Şu an ki güncellenmiş hali 9000₺


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yaşına girdi, daha dün bi tekrar format attım temizledim. Intel p8600 islemci, ati hd3470 ekran kartı, 4gb ram, 120gb ssd, 320gb hddsi var. Yani beni götürüyor genelde bi yere giderken kullanıyorum, bakalım bugün photoshop 2022 kurmayı deniyecem neler olacak acaba . Win 10 pro 64bit yağ gibi çalıştırıyor ama haliyle işlemci çoğu şeyde tam yüke biniyor. Normalde 45 , yükte 70-75 arası sıcaklık. Altına sağlam bi soğutma almak dışında yükseltecek bir parçası kalmadı ztn Sony Vgn-Sr29Vn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rediron -- 11 Nisan 2022; 9:33:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7.ayına girdi, 11. nesil i3 işlemci var, ssd falan. Oyun performansı idare eder nitelikle gerçi xcloud var yetiyor.

  • 2 yıl oldu, ideapad l340, undervolt la uzun sure kullanmak isterim, ancak her turlu laptopunu (540m gtx dahil) ömrü bitene kadar kullanan bir arkadaşım var, büyük saygı duyuyorum.

  • 1.5 yaşında, macbook air m1 16 256. Değiştirmeyi düşünmüyorum, değiştirme sıklığı kullanım amacı ve ihtiyaçlara göre değişmekle beraber benim için 6-7 yıl.

  • Huawei d16 kullanıcısıyım 2aylık şimdilik memnunum gibi onedrive işini bi türlü halledemedim bu canımı sıkıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12 yıllık bir laptobum vardı lenovo marka, sadece ekranı ve hdd değişimi yapılacaktı, tamirciye verdim.Bilgisayarı almadan önce adam fişe takıp çalışır vaziyette gösterdi, tamam dedim güzel olmuş eyvallah.Aldım bilgisayarı eve geldim, fişe taktım ve açma tuşuna bastım.Bilgisayar açıldı bios ekranı geldi aradan üç saniye geçmedi ve bir anda görüntü gitti, sonra kapandı sanıp tekrar açma tuşuna basayım dedim elimi düğmeye bir götürdüm hayvan gibi elektrik çarptı kendimi zor kurtardım.Sonra aynı tamirciye geri götürdüm, aldı baktı kurcaladı kurcaladı haftalarca beni oyaladı yok çipi yanmış yok anakart tamir görecekmiş vs. vs. baktım olmuyor tamam ver laptobu dedim aldım bozuk şekilde koydum kenara sonra da bir süre sonra hurda fiyatına sattım.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.