Şimdi Ara

LAPTOP Modding... Sizce ne buna yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Casper CPW-1800 Laptobum var ve modlamak istiyorum. Kafaya koydum. Görüntüsü çok kötü oldu. Resimleri aşağıda.
    Bi araştırma yaptım boyama, airbrush, carbon f. falan, mantıklısı carbon geldi.
    Sebebi kendi imkanlarımla evde yapmak istiyorum boyama hakkındada bilgim yok.

Buradaki Mod Çalışması Çok hoşuma gitti :)

Sizin önerilerinizi bekliyorum ben bunu carbonla nasıl yapabilirim parçalarını çıkarmam gerekir mi üstünden kaplasam kenarlarda kalkma olmaz mı?
    Şimdiden Teşekkürler arkadaşlar.

• En basit yöntem carbon kağıdı ile kaplamak, fakat biraz titiz çalışıp özen göstermek gerekiyor. Laptopu sökmeye gerek yok. Dikkatli bir şekilde yapıştırınca kalkma yapmıyor.
  • Teşekkür ederim.
    Ne bileyim kenarları yapışacakmı die kuşku duydum
    Karbon kağıdının yapışkanlığı ne kadar bilmediğim için kalkabileceğinide düşündüm.
    Koçtaşa gidip bakıcam hafta sonu bakalım.
    büyük ihtimal karbon yaparım olmazsa sonra boya atarım en kötü ihtimal battı balık yan gider
  • ExECaLiBuR Arkadasımıza KatılıyorumCarbon Kağıdı İle Kapla Laptopunu.Sonra Üst Kısmına Güzel Bi Ses Sisteminin (Kicker) Yada Bi Oyunun Stickerı İle Güzel Bir Görüntü OlusturabilirsinKolay Gelsin
  • ekranın arka kısmına şekiller yap.
  • Saolun arkadaşlar carbonu deniyecem. Acerin Ferrarisi bana çok güzel geliodu düz kırmızı karbon bulabilirsem onu yapmak istiyorum üzerine birde arabalar için olan ferrari sticker larından..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23188590/tm.htm

arkadasın bırısı siyaha boyamıs bence hoş olmuş bıde buna göz at isersen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 13 Haziran 2008; 14:03:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar sizce nasıl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet onu görmüştüm teşekkürler gerçekten çok güzel olmuş :) ama onu pek becerebilecğimi sanmıyorum karbonu denedikten sonra eğer olmazsa boya işine girişicem :)
  • karbon yakışır dene bence
  • ewt carbon fiber iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wahshet

Saolun arkadaşlar carbonu deniyecem. Acerin Ferrarisi bana çok güzel geliodu düz kırmızı karbon bulabilirsem onu yapmak istiyorum üzerine birde arabalar için olan ferrari sticker larından..

demek istediini annadım ama düz kırmızı karbon olmaz

onun adı kırmızı folyo'dur reklamcı-tabelacılarda bulabilirsin senin cihazına kullanacağın en fazla 5ytl tutar bilemedin 10ytl sakın 20-30 fln veriyim deme!

bencede oyle yapabilirsin ama sıkıldığında söküyüm dersen sorun yaşayabilirsin ozaman boya gerekebilir ya da temiz bi sökme işlemiyle kurtarabilirsin ama garantisi yok !

• sanayide araç kaplama uygulaması yapanlarda her çeşidi mevcuttur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.